Evlilik basa dertmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jasuaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
30
45
3
Merhaba hanımlar 2.5 yıllık evliyim 7 aylık bir bebeğim var konuya gelecek olursak eşimle severek evlendik çok şükür bir sorunumuz yok ama gelin görünki eşimin ailesi sürekli huzurumuzu kaçırıyor. Evlenirken hiç anlamadım aksine karışmayan etmeyen sürekli siz bilirsiniz modundaydılar ve düğün zamanı hiç birşey yapmadılar aldiklari sadece 5 tane dandik bilezik eşimin hatrı olmasa yüzlerine firlatacaktim. Evlendik piyasada olmayan bu kayınbaba ve valide bizim evde bitmeye başladı heleki kayınpeder sürekli nutuk çekiyor kendine göre bir yasam tarzı kafa biçimi oluşturmuş kimse bana karisamaz ama kendi maşallah herşeye karışıyor. Kayinvalidem de Ben anlamam etmem safa yatan gözü açık . Benim ailem ise bize düşkün ama asla karışmaz yorum dahi yapmazlar. Yok yere eşimle aramız bozuluyor güzellikle diyorum yok öteki türlü kendime yakıştıramıyorum eşimden sogumaya başladım artık stresten gece uyuyamiuorim ne yapayım ben Allah aşkına

Görmezden gelin, atamayacağınıza göre bunlarla yaşamayı öğrenmek durumundasınız.

Benim kayınvalidem ve kayınpederim çok iyiler Allah razı olsun ama iki tane görümcem beni çok rahatsız ediyor eşinden soğuma olayını çok iyi anlıyorum çünkü ona anlatamıyorum içim içimi yiyor ister istemez ondan çıkıyor acısı

Onemli olan esinizin tutumu.Esinizin tutumu nasil?O arada gerekli cizgiyi cekerse afedersiniz biryerinize bile takmayin.

Onemli olan esinizin tutumu.Esinizin tutumu nasil?O arada gerekli cizgiyi cekerse afedersiniz biryerinize bile takmayin.
Eşim söylüyor ama takan kim aynı tas aynı hamam zeytinyağı gibi üste çıkmaya bayılırlar senin adına plan yaparlar emrivakilikte üstlerine yok ve içten pazarlıkliklilar ah ah keşke önceden görebilseydim

Görsen de değişen bir şey olmayacaktı canım emin ol

Çoğu kayinvalide kayinpeder ayni. Eşin napiyor bu durumda, önemli olan o çünkü

Esiniz tavrinda net olursa,gerekli tepkiyi koyarsa zamanla geri cekilirler.Demekki esinizin tepkisi yeterli olmamis.Hayir dedigim bir insan bana nasil emrivaki yapabilir ki?Butun yollari tikarim.

Bilezik dandik diye milletin yüzüne mi atiliyordu? mesafe koy ve koru
Kaç kere ayağınızı kesmeye az gitmeye çalıştık bir bakıyoruz hoop kapı caliyor torunu izledik ayağına supriz yaptık illallah ettik artık başka ile tayin istedik inşallah gelip aylarca coreklenmezler af edersiniz evimde ne nerde benden iyi bilir kayınvalide kaç kere uyarıyorum yok bilerek mi yapıyorlar anlamadım ki ya

Mesela ne diyor sizin hayatınıza müdahale içeren

Yani konuşsun dursun

Mesela KP desin ki düğüne gidilmeli korona var gitmiyorum dediğinizde ne yapar

Siz evde miydiniz o karıştırırken ya da kim evde

Yani geldi ise otur salonda sen misafirsin dersin olur biter kalkınca da otur dersin hissettirirsin misafir olduğunu

Diyelim ki sen yokken geldi o zaman evde kim varsa onu arayıp şurayı kilitle diyeceksin anlayacaklar tepkiyi

Ornek vereyim il değiştireceğiz bizde sizinle gelcez ev taşımaya dediler kayınvalideye eşim diyor anne sende bizim arabada benim yanıma otur hayır olmaz ben arkada bebekle oturucam7 aylık bebek emiyor 10 saatlik yol gidicez bende çocuk sürekli emiyor durmuyor ben nasıl emzircem önde oturup çocuğu banane diyor Bende eşime kızıyorum o an cevap vermediği için sonra yok sen yanlış anladin şöyle böyle

Yine esiniz diyorum baska da bisi demiyorum.Hatta sizi de ekip arkadasi olarak yaniniza alacak guzel guzel tatli tatli ifade edeceksiniz yapilmasini istemediginiz seyleri.Zaten bu sorun bu sekilde cozulmezse hayat boyu kurtulamazsiniz.
Yok hayir demeyi basaramayan insanlar olduk ,nasil kurtulucaz bu illletten.Yanlis anlamayin hayir demeyi basaramayanlari kastediyorum.Ben de o grubun uyesiyim zaman zaman :)

Ben çamaşır atiyorum mutfakta yemek falan oyalaniyim gidip çaktırmadan makina bitmiş mi diye bakıyor sonra bi bakıyorum arka küçük odanın içine kosmos balkon dururken çamaşırları aşmış dedim evin içine çamaşır mi asılır aldım topladım gittim balkona astım her geldiginde aynı kendi bildiklerini okuyorlar eşim bi kere söyledi uyarı olarak kes sesini dedi

Anne sen onde oturacaksin dediginde anneye itiraz hakki kalmamasi lazim.Esinizin soyledikleri kaale alinmiyor ki o zaman.Esiniz etkisiz eleman olarak goruluyor madem sonuc degismiyorsa.

Siz resmen aile isgali altindasiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…