Evlilik basa dertmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun bizim saygı çerçevesinde büyükler diye kibarca hayır dememiz illa kavga mi etmeli anlamadım ki kendime o şekli de yakıştıramıyorum sinirimi de eşimden çıkarıyorum

Merhaba hanımlar 2.5 yıllık evliyim 7 aylık bir bebeğim var konuya gelecek olursak eşimle severek evlendik çok şükür bir sorunumuz yok ama gelin görünki eşimin ailesi sürekli huzurumuzu kaçırıyor. Evlenirken hiç anlamadım aksine karışmayan etmeyen sürekli siz bilirsiniz modundaydılar ve düğün zamanı hiç birşey yapmadılar aldiklari sadece 5 tane dandik bilezik eşimin hatrı olmasa yüzlerine firlatacaktim. Evlendik piyasada olmayan bu kayınbaba ve valide bizim evde bitmeye başladı heleki kayınpeder sürekli nutuk çekiyor kendine göre bir yasam tarzı kafa biçimi oluşturmuş kimse bana karisamaz ama kendi maşallah herşeye karışıyor. Kayinvalidem de Ben anlamam etmem safa yatan gözü açık . Benim ailem ise bize düşkün ama asla karışmaz yorum dahi yapmazlar. Yok yere eşimle aramız bozuluyor güzellikle diyorum yok öteki türlü kendime yakıştıramıyorum eşimden sogumaya başladım artık stresten gece uyuyamiuorim ne yapayım ben Allah aşkına

evlendikten sonra heriflere bi haller oluyor anasi babasi kardesleri bir anda daha bi degerli oluyor..
altin kurundan hızlı bi çıkış sağlıyorlar mübarek..
asla onlara laf soyletmiyor anında savunmaya geciyorlar..
biz istedigimiz kadar mesafeyi koruyalım adam bi sekilde ailesi ile yüz-göz edecek birsey buluyor..cildirinca da sorun sende..ailemde değil.
bence aileye geline karışan kv kb görümce elti gillere kendileri gibi davranmali..sustukca tepene çıkıyorlar..
hatta espri karisik laf sokmali ki aaa ne dedim ki sizde cook alıngansınız halbuki ben sizin esprileri hiic kaale almıyorum moduna girmeli..
böyle böyle evden uzaklasiyorlar..

Sorun bizim saygı çerçevesinde büyükler diye kibarca hayır dememiz illa kavga mi etmeli anlamadım ki kendime o şekli de yakıştıramıyorum sinirimi de eşimden çıkarıyorum
E o zaman buyukler diye bu isgal altinda yasayalim.Kibarca degil,net sekilde hayir denmeli.Asla saygisizlik icermeyen sekilde anlayacaklari dilden.Kibarcayi anlamamislar demekki.

evlendikten sonra heriflere bi haller oluyor anasi babasi kardesleri bir anda daha bi degerli oluyor..
altin kurundan hızlı bi çıkış sağlıyorlar mübarek..
asla onlara laf soyletmiyor anında savunmaya geciyorlar..
biz istedigimiz kadar mesafeyi koruyalım adam bi sekilde ailesi ile yüz-göz edecek birsey buluyor..cildirinca da sorun sende..ailemde değil.
bence aileye geline karışan kv kb görümce elti gillere kendileri gibi davranmali..sustukca tepene çıkıyorlar..
hatta espri karisik laf sokmali ki aaa ne dedim ki sizde cook alıngansınız halbuki ben sizin esprileri hiic kaale almıyorum moduna girmeli..
böyle böyle evden uzaklasiyorlar..
Hay yasa canım tercüman oldun hislerime

yine saygılı olun ama yaptığı isleri elestirin..
ben oyle yapmiyorum ben ona alisik degilim ben sevmiyorum deyip israrla sizde gözünün önünde kendi bildiğinizi yapin..
gulerek yapin..benim duzenim bu kocam buna alisti falan..kibarca..

J Jasuaa eşinizin hatrı olmazsa gerçekten yüzlerine fırlatacak mıydınız bilezikleri?
Bu cümleyi okuduktan sonra diğer yazdıklarınıza odaklanamadım ben. Kusura bakmayın

yine saygılı olun ama yaptığı isleri elestirin..
ben oyle yapmiyorum ben ona alisik degilim ben sevmiyorum deyip israrla sizde gözünün önünde kendi bildiğinizi yapin..
gulerek yapin..benim duzenim bu kocam buna alisti falan..kibarca..
Bu şekilde söyleyeceğim bu seferde teşekkür ederim

Ben çamaşır atiyorum mutfakta yemek falan oyalaniyim gidip çaktırmadan makina bitmiş mi diye bakıyor sonra bi bakıyorum arka küçük odanın içine kosmos balkon dururken çamaşırları aşmış dedim evin içine çamaşır mi asılır aldım topladım gittim balkona astım her geldiginde aynı kendi bildiklerini okuyorlar eşim bi kere söyledi uyarı olarak kes sesini dedi
Evin içine de gayet doğal asılır çamaşır
Biraz kv kp bilenmiş gibisiniz ne yapsalar batıyor sanki
Dandik bilezikleri bana doğru atabilirsiniz 😁

J Jasuaa eşinizin hatrı olmazsa gerçekten yüzlerine fırlatacak mıydınız bilezikleri?
Bu cümleyi okuduktan sonra diğer yazdıklarınıza odaklanamadım ben. Kusura bakmayın
Zaten sorunda eşimin hatrı olması değil mi o zaman atsaydım şu an belki bunları yapamayacaklardi mesele bilezik altın değil insanla dalga geçmeleri

Zaten bana sorulmadan da bozdular bilezikleri yorum yok
Bilinmek asla kin tutan biri değilim evime gelirler hürmet saygı eksik etmem ben ailemden boule gördüm ama insan azıcık başkalarının hayatına saygı bekliyor kaç yaşına gelmişler değişmezler falan diyen arkadaşlar bizde kaç yaşındayız biz de değişmeyiz ben onların evine hayatına karimsiuorsam onlarda karışmayacak ama anlamak istemiyorlar eşim de çok pasif oldukça aramız açılıyor ben eşimi seviyorum farklı alternatifler bulmaya çalışıyorum yok bileşikten sonrasını okumadim bilmem ne yoksa bir fikriniz yazmayın lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X