Malesef erkek arkdaşım bu konuda çok katı babası hasta oyüzden bide ben kirada otrmam diyo anneside merkezde otur diyomuş bende annesiyle tanışnca birlikte ikna ederiz belki diye umuyorumAilen seninle konuşursa sen de uygun biri ile karşılaşınca evlilik düşündüğünü söylersin.
ayrıca sevgilinin ailesiyle aynı binada ya da evde oturursan,çok kısa sürede ya delirir ya da boşanırsın,istisnası çok azdır bu işin.
O zaman çekeceğin var.Malesef erkek arkdaşım bu konuda çok katı babası hasta oyüzden bide ben kirada otrmam diyo anneside merkezde otur diyomuş bende annesiyle tanışnca birlikte ikna ederiz belki diye umuyorum
Malesef en basta sölemstı smdıde cok katıKulağınızı tıkayın. Evliliğe ne zaman hazır olduğunuza siz karar verirsiniz, diğerleri sadece çenelerini yorduklarıyla kalırlar.
Yalnız ben de alt kat meselesine takıldım. Bu olayı kabul edeceğinize dair sinyaller vermeyin erkek arkadaşınıza.
oyaladgnı düşnmüyorm ben eminm ondan.Normalda katı biri deil çok yumusaktr ama ev konusnda öle cünkü babası rahatsz yanında olan tek cocuk o baya yaslılar bıde uzakta olrsam yetişemem dye duşünyo birde kirada niye oturaym evim varken diyo.Ailesi modern insanlar geri kafalı davranmazlar diye umuyorum sürekli bizle olun demezler öle olsa annesi burda oturun derdi.Senin derdin ailenin soylediklerinden daha buyukmus valla alt kat konusu hicte parlak fikir degil soyliim.
Nanayi yedin ozaman simdiden 3bucuk yillik sevgilin bu katiligi uzerinde kurmussa.. vah halinize. Ailen duysa belki ona daha cok uzulur.
Bide 14 subati ne bekliyormus sevgilin ne sacma? Oyaliyor gibi.
Senin isler yaş gibi. daha cok sorun cikacak ama ailenden degil erkek tarafindan. Aklini basina al.
.Ailesi modern insanlar geri kafalı davranmazlar diye umuyorum sürekli bizle olun demezler öle olsa annesi burda oturun derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?