haklısınız yanlız evlenme teklif etmeden sölersem ya uZarsa araya hısey girerde ertelerse diye korkuyorm ozaman annem dicek niye gelmiyolar diye mahçup olucambelki doğrudur da siz kendi anne babanızın gayet olağan konuşmasından bile alınmışsınız
ya onların da olağan konuşmalarına alınırsanız.
bir de yaşınız gelmiş 30 a ilişkiniz gelmiş 3,5 yıla nedne ailenizin haberi yok
onlar da işi yok sevgilisi yok diye sizin hakkınızda endişe etmişler işte
sevgiliniz olduğunu hafiften çıtlatın bir süre idare eder bu onları
Ya evt biraz abartı bi cümle olmuş ama şuan üzermde evlenmek zorndaymışm gibi bi baskı hissediyorum ya hayatmda biri olmasaydı demekki zorla biriyle görüştürülcektim düşüncesi bile kötüsen evlilik baskısı görmemişsin :)
çok duygusalsın,baban evlenmeni istemekte haklı, ya çalışıcan ya evlenicen, adam da evde seni görmekten kahroluyordur ne evlendi ne işi gücü var diye.bir de onun açısından düşün.Kızlar şuan çok snirliyim yüzüm yanıyo sinirden. Daha önceki konularımdan bilen bilir 29 yasındaym 3 bucuk yıllık bi ilişkim var fakat anne babam bilmiyo iş ciddiye binmeden sölememe taraftarıyım çünkü bizimkiler uzattırmaz.Erkek arkdaşımla aram iyi tahminimce 14 şubatta evlenme teklifi edicek zaten adım atcanı sölüyo yakn zamanda. Bugün annemle babamın konuşmalarını duydum odadan annem yaşı 30 olcak seneye gibi bişey dedi iş bulamamamdan laf açılmıştı.Babamda münasip biyere verelimde evlensin artık dedi ben şok. Tamam aileler çocuklarının evlenmesini isterde bu nasıl bi yaklaşım pskolojim bozuldu başkasına tabiki zorla vermezler ondan deil üzğntüm söleme şekilleri bakış açıları beni çok incitti, kendimi eşya gibi hissettim.Bitaraftanda evlilik korkum başladı erkek arkdaşımn annesinin altkatında oturcaz sanırım oyüzden hani başbaşa olcak olsak böle bi korku oluşmazdı belkide sanki hiç cesaretim yok evlenmeye sizede böle oldumu napmalıym bilmiyorum korkuyorum.
Tabikide takldm uzun süredir iş aryorm öncesındede kpss ıcn ugrastm çok olmadı bı ara ıse girmstm ama ckmak drmnda kaldm bıdada iş bulamadm süreklı basvryorm olmuyo küçük biyer burası iş blmak oldkça zor evlenmeyı ıstedm ama erkek arkdasm maddi anlmda hazr deildiBen şuna takıldım sen 30 yaşındasın ama ne işin var ne evlisin, yani baban bunu demiş tamam ağır gelmiş olabilir de seni yıllardır hiç mi bir şey rahatsız etmedi bu konuda? ''Aman ben çalışmalıyım, aman ben evlenmeliyim'' diye hiç mi bir sorumluluk duymadın? Ben ona takıldım ...
Sen hiç takılmadıysan şimdiye kadar, bence bu söze de takılmamalısın.
Erkek arkdasm isteyenler oldgunu biliyo zaten adım atcanın sinyallerini veriyo sürekli sadece atmadan, söleyip mahcp olmak istemiyorum.Ailesyle yeni tanıscam belkı yanlız kalamazsak cok diye korkuyorm orda otrmaktan.Birde işe greym öle olsn istiyordum Çünkü kendime güvenim gelsin kendi ayaklarm üstünde duraym diye. çok çekngenim ailesiyle tanşmya bie çeknyorm cok heycanlanyorum kendimi ifade edememekten korkuyorm.erkek arkadaşına bu duyduğun konuşmayı çıtlat ki işlerin artık ciddiye binmesi gerektiğini bilsin. 3 buçuk yıl olmuş zaten. şubata kadar kim öle kim kala...
eğer kv kp iyilerse alt katta oturmanında bi sakıncası yok bana göre. sevgiyle herşey aşılır.
Erkek arkdasm isteyenler oldgunu biliyo zaten adım atcanın sinyallerini veriyo sürekli sadece atmadan, söleyip mahcp olmak istemiyorum.Ailesyle yeni tanıscam belkı yanlız kalamazsak cok diye korkuyorm orda otrmaktan.Birde işe greym öle olsn istiyordum Çünkü kendime güvenim gelsin kendi ayaklarm üstünde duraym diye. çok çekngenim ailesiyle tanşmya bie çeknyorm cok heycanlanyorum kendimi ifade edememekten korkuyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?