- 23 Ağustos 2012
- 51.250
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.620
- 898
- Konu Sahibi streshanim
Öncelikle konuyla ilgili cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Konu baya ilgi gördü. Ben de son gelişmeyi yazayim dedim. Dün ben artik dayanamadım gaza geldim ve konuştum. Bu kadar zamandır beraberiz ılişkimizi ciddi boyuta taşımayı düşünmüyor musun dedim. Sen dedi çok acelecisin. Ben dedim aceleci degilim ama sen cok yavaşsın. Ben dedim aradigimi buldugumu düşünüyorum neyi bekliyorum? Sen dedim oyle düşünmüyorsan soyle bileyim dedim. Zorla bir şeyler yapmanı istemiyorum dedim. Evlenmek istemiyorsan ayrılalım benim ailemin de beklentileri var dedim sonuçta. Benim psikolojim belirsizliği kaldırmıyor yıpranıyorum dedim. O da ciddi olmadigimi mi düşünüyorsun dedi. Ben de düşünmen yetmiyor somut adımlar atman gerekiyor dedim. Yani ona adim atmazsa gideceğimi cok net bi sekilde belli ettim. O da Ocak ayinin başında ailemle seni tanıştırayım dedi. Baharda da aileleri tanıştıralım dedi. Son durum bu şekilde. Bakalim ne olacak.
Iyi şeyler olmayacak . Farkında değilsiniz ama tamamen zorlama bir evlilik yaptiriyorsunuz adama şuan da .
Bunun sonunun iyi olma ihtimali bence yok.
Simdi konu sahibesi, size net konusun stresten kurtulun diyenlerden biri bendim.
Lakin su yazdiklarinizdan sonra alintiladigim 2.mesaja ne yazik ki katiliyorum. Adam o kadar heyecansiz ki, yani siz israr ediyorsunuz, o diriyor seklinde bu is hicbir romantizm veya ask, sevgi goremiyorum ben su yazdiklarinizda. Evlenirseniz sizin zorlamanizla evlenmis olcaksiniz, gercekten boyle bir evlilik yapmak istiyor musunuz?
Son düzenleme: