Evlilik belirsizliğinden çok bunaldım

valla aileyle tanistirmanin benim nazarimda hiiiic bir kiymeti yok. neden bahar neden hemen ocak ayinda degil? yasi 35 degil de 25 olsa anlicam da, bu ne yani.
Bilmiyorum benim ailem izmirde onun ailesi istanbulda. Kış ve uzak diyedir belki. Ben de bilmiyorum ama zorlama yapmak istemedim daha fazla. 3 4 ay sonra bahar zaten diye dusundum. Yine mi bi tuhaflik var diyosunuz :(

Bilmiyorum benim ailem izmirde onun ailesi istanbulda. Kış ve uzak diyedir belki. Ben de bilmiyorum ama zorlama yapmak istemedim daha fazla. 3 4 ay sonra bahar zaten diye dusundum. Yine mi bi tuhaflik var diyosunuz :KK43:
Kış ve uzak mi ? Istanbul izmirden bahsediyorsunuz .
Her dakika uçak olan şehirlerden ki soğukta değiller .
Van erzurum olsa ne bileyim upuzun ucaksız yol olsa yine anlarim . Ama savunmaniz cidden ilginc

Tavsiyem yok ama bu zorlamadan iyi bir şey çıkmasını kendinize dürüst olarak sorunca siz bekliyor musunuz ?
Ama ben kendisine evlenmek zorunda olmadığını bunu dürüstce bana söylemesini istedim. Yani boyle bir isteğin yoksa olmaz zorla bir şey dedim. O da beni sevdiğini birakmak istemedigini söyledi.yani ben daha ne yapabilirim ki..

Kış ve uzak mi ? Istanbul izmirden bahsediyorsunuz .
Her dakika uçak olan şehirlerden ki soğukta değiller .
Van erzurum olsa ne bileyim upuzun ucaksız yol olsa yine anlarim . Ama savunmaniz cidden ilginc
Yok savunma degil sadece fikir yürütmeye çalışıyorum.bilmiyorum neden bahar dediğini.

Bilmiyorum benim ailem izmirde onun ailesi istanbulda. Kış ve uzak diyedir belki. Ben de bilmiyorum ama zorlama yapmak istemedim daha fazla. 3 4 ay sonra bahar zaten diye dusundum. Yine mi bi tuhaflik var diyosunuz :KK43:

en bastan ciddi bi iliski istediginiz belliymis. 30 yas su an icin gec degil ama iki sene sonrasi icin -eger anne olmak istiyorsaniz- gec olabilir. ha cidden evlenirseniz yine iyi. ama oldu ki olmadi -pasam korkuyor ya- iki sene daha devam ettiniz, ayrilir ayrilmaz hemen baskasi cikmiyor insanin karsisina. bir sene öyle gecse, bir sene baskasiyla sevgillik yasasaniz, bir sene dügün hazirliklari, bir sene evliligin tadini cikaralim deseniz yas olacak 35-36 ilk defa anne olmak icin. herkes kendi bilir tabi, benim sahsima gec.

hakkinizda hayirlisi olsun diyorum.

Yok savunma degil sadece fikir yürütmeye çalışıyorum.bilmiyorum neden bahar dediğini.
Fikir yurutmenize gerek yok ki tek nedeni var zaten adam korkuyor.
Evlilik zor bir şey yalnız yaşamaya alışmış insanlar için . Empati kurabiliyorum ben kendisi ile.

Kendisi hep bahane öne sürmüş siz de bunu bir mantığa oturtmaya çalışmışsınız.Oyalamaya çalışıyor gibi geldi bana
Diyelim ki tanıştırdı tanıştırdıktan sonra da seneye de yüzükler diyecek etti mi sana iki sene.
2 sene içinde olma ihtimali de var olmama ihtimali de.. Yoo ben okadar bekleyemem diyorsanız en acilinden bir rest çekin.Öyle nasılsın diye arayıp sormalı değil. Kökten!
Tek çözümün ne olduğunu siz dil dökmeden çok güzel bir şekilde anlamış olacak.
Siz yerimde olsaydınız? diye soracak olursanız ben ikna etmeye çalışmazdım.

en bastan ciddi bi iliski istediginiz belliymis. 30 yas su an icin gec degil ama iki sene sonrasi icin -eger anne olmak istiyorsaniz- gec olabilir. ha cidden evlenirseniz yine iyi. ama oldu ki olmadi -pasam korkuyor ya- iki sene daha devam ettiniz, ayrilir ayrilmaz hemen baskasi cikmiyor insanin karsisina. bir sene öyle gecse, bir sene baskasiyla sevgillik yasasaniz, bir sene dügün hazirliklari, bir sene evliligin tadini cikaralim deseniz yas olacak 35-36 ilk defa anne olmak icin. herkes kendi bilir tabi, benim sahsima gec.

hakkinizda hayirlisi olsun diyorum.
2 sene daha bu sekilde devam edemem. Surda 3 4 ay sonra netlesir. Baktim baharda ailesini alip gelmiyor daha fazla uzatmam.

Kendisi hep bahane öne sürmüş siz de bunu bir mantığa oturtmaya çalışmışsınız.Oyalamaya çalışıyor gibi geldi bana
Diyelim ki tanıştırdı tanıştırdıktan sonra da seneye de yüzükler diyecek etti mi sana iki sene.
2 sene içinde olma ihtimali de var olmama ihtimali de.. Yoo ben okadar bekleyemem diyorsanız en acilinden bir rest çekin.Öyle nasılsın diye arayıp sormalı değil. Kökten!
Tek çözümün ne olduğunu siz dil dökmeden çok güzel bir şekilde anlamış olacak.
Siz yerimde olsaydınız? diye soracak olursanız ben ikna etmeye bile çalışmazdım.
Ben de oyle dedim aslinda. Evlilik hazirligi da dedim zaman alacak. Nişan dönemi vs dedim var daha. O da aileler tanıştıktan sonra fazla uzamaz merak etme dedi. Baslayinca cok cabuk ilerler o işler dedi.

Ben de oyle dedim aslinda. Evlilik hazirligi da dedim zaman alacak. Nişan dönemi vs dedim var daha. O da aileler tanıştıktan sonra fazla uzamaz merak etme dedi. Baslayinca cok cabuk ilerler o işler dedi.
Gayet güzel bir es yapmış 🙂 Uyanık
Yine de kaybetme korkusu yaşasa daha güzel olurdu gibi geldi bana. 🙂

Son düzenleme:
konu sahibi bu arada bu adamın baba olmak istediğinden emin misiniz? bu konuyu net olarak sordunuz mu?

Ben 27 yaşındayken benden 2.5 yaş küçük bir sevgilim vardı. 1 sene olmuştu çıkalı, adam beni annesiyle bile tanıştırmamıştı. Ayrıldım. Ama aynı zamanda pısırıktı da kendisi. Bilmiyorum 30 yaş ve üstü için 1 yıl 3 ay gayet uzun bir süre bence. Hani değil demişler de... Şimdiye ailesiyle çoktan tanışmış olmanız lazımdı bence. Ben bile çok gerildim bu konudan ya.

konu sahibi bu arada bu adamın baba olmak istediğinden emin misiniz? bu konuyu net olarak sordunuz mu?
Evet sordum baba olmak istiyor. Ama adamin relaksligi delirtiyor tabi insani :)) 40inda da baba olurum diyordur belki;)) biyolojik saat kadınları daha çok etkiliyor

Evet sordum baba olmak istiyor. Ama adamin relaksligi delirtiyor tabi insani :)) 40inda da baba olurum diyordur belki:KK66:) biyolojik saat kadınları daha çok etkiliyor
bu kadar rahatına düşkün bir adamın baba olmak konusunda da istekli olacagını düşünmuyorum . dilerim sizin umduğunuz gibi gider her sey

Evet sordum baba olmak istiyor. Ama adamin relaksligi delirtiyor tabi insani :)) 40inda da baba olurum diyordur belki:KK66:) biyolojik saat kadınları daha çok etkiliyor
Nasıl bir hevessizliktir. 🙄
Hiç heyecanlı değil.Siz bazı şeylere anlamlar yükleyen heyecanlı bir tipseniz bu adam sizi daha da delirtir.
Tanışma faslından sonra yüzük ne zaman takacağız, nişan düğün ne zaman olacak diye dürtmek zorunda kalmazsınız umarım..

Benim de eşim böyleydi. Her gelecek planında vardım ama evlenmek için acele etmiyordu. Doğum günümde teklif etmişti. İlişkimizin 2 yılı dolmuştu. Bence yakında resmiyet olur. 6 ay verin çok üstüne gitmeyin derim...

aynen bende ilk yil bekledim husran 2. Yil dogum gunumde etmisti. Bizde cok kucuk degiliz. Bu arada belki ilk yilda ederdi ama bende senin gibi o kdr darladim ki ters tepti inada bindi. Bazi erkekleri biraz oluruna birakmak gerek. Onlar icinde kolay degil cok buyuk bir karar. Ve adamin muhtemelen tuk sevgilileri hep evlilik baskisi yapmistir yasi itibariyle. Acikcasi diyecegim o ki senin kismetinde kaderinde varsa elbet olur ama yoksa ne yapsan nafile. Ha bu arada boyle erkekler kaybettigini hissedince panikliyor elde avucta olunca anlayamayabiliyorlar. Yani direk resr yerine dolayli yoldan rest ☺

ek olarak bebek istemede de aynisini yapti kararlari hep kenri vermek istiyor benCe😂 biseye asiri baski yaparsan gercekten cok istese bile ters tepiyor iyice uzaklasiyolar. Sen soyleyecegini soylemissin

Son düzenleme:
Nasıl bir hevessizliktir. 🙄
Hiç heyecanlı değil.Siz bazı şeylere anlamlar yükleyen heyecanlı bir tipseniz bu adam sizi daha da delirtir.
Tanışma faslından sonra yüzük ne zaman takacağız, nişan düğün ne zaman olacak diye dürtmek zorunda kalmazsınız umarım..
Aile tanışması olduktan sonra o uzatamaz artik. Cunku benim babam bu konularda eski kafali. Aileden direkt nişan tarihi alır:))) oyle sadece tanışıp gitmeyi anlamaz benim babam yani.

Yahu yorumları okuyorum da tanışılır, tanismadan bir sene sonra istenir, bir sene sonra evlenilir filan yazıyor. Kuralı mi var ki bu işin? Biz 6 ay içinde hepsini hallediyoruz insallah. Sart degil ki boyle genis zamana yayilmasi. Yeter ki taraflar bunu hayal ediyor, istiyor, buna ihtiyac duyuyor olsun. Aile ile tanismanin da herhangi bir emare teskil ettigini dusunmuyorum. Bizimkiler nişanda tanıştı mesela:KK70: o zamana kadar hic uzulmedim ailelerle tanismoyoruz yoksa evlenmeyecek miyiz diye. Diyeceğim o ki sen aileyle tanışsan bile bu evliliğe dair bir emare olmayabilir.

ayrıca birak o senle evlenmek istesin yahu?

Yahu yorumları okuyorum da tanışılır, tanismadan bir sene sonra istenir, bir sene sonra evlenilir filan yazıyor. Kuralı mi var ki bu işin? Biz 6 ay içinde hepsini hallediyoruz insallah. Sart degil ki boyle genis zamana yayilmasi. Yeter ki taraflar bunu hayal ediyor, istiyor, buna ihtiyac duyuyor olsun. Aile ile tanismanin da herhangi bir emare teskil ettigini dusunmuyorum.

adamda o potansyel var malesef.

Back
X