Arkadaşlar merhaba
Konu başlığımda da belirttiğim gibi ben erken yaşta uzun süren başarısız bir evlilik yaptım. Evlenmeyi çok istiyorum ve evliliğimde problemli taraf ben olmadığım için kendime güveniyorumda.. şuan biriyle görüşüyorum kendisi 30 yaşında hiç evlenmemiş. Yaklaşık 2 hafta oldu, biliyorum 2 hafta erken süre ama ben herşeyi en baştan konuştum, evliliği düşündüğümü ve ilişkimizin birbirimizi tanımak için ilerleteceğimi. Kendiside daha önce evlenemiş olmamın kendisi için bir sorun olmadığını, anlaşıp anlaşamadığımızın önemli olduğunu, kendisininde 6 yıllık bir ilişkisi olmuş, 2 sene nişanlı kaldıktan sonra evlilik arefesinde anlaşamayıp ayrılmışlar. Beni kardeşleriyle tanıştırdı, kuzenleriylede. Abisinin karısıda telefonla aradı tanışmak istediğini söyledi falan filan...ama yinede biliyorsunuz insanlar bir tuhaf olmuş kimin ne olduğunu anlayamıyoruz..sizin fikirlerinize ihtiyacımız var..daha öncede size danışmıştım :)) arkadaşlar ben mutlu bir evlilik istiyorum, çok mutlu olmayada gerek yok, aldatmasın sapık olmasın yeter :))