Evlilik.. Boşanmış bir bayan & Bekar erkek

denade

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
58
0
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Konu başlığımda da belirttiğim gibi ben erken yaşta uzun süren başarısız bir evlilik yaptım. Evlenmeyi çok istiyorum ve evliliğimde problemli taraf ben olmadığım için kendime güveniyorumda.. şuan biriyle görüşüyorum kendisi 30 yaşında hiç evlenmemiş. Yaklaşık 2 hafta oldu, biliyorum 2 hafta erken süre ama ben herşeyi en baştan konuştum, evliliği düşündüğümü ve ilişkimizin birbirimizi tanımak için ilerleteceğimi. Kendiside daha önce evlenemiş olmamın kendisi için bir sorun olmadığını, anlaşıp anlaşamadığımızın önemli olduğunu, kendisininde 6 yıllık bir ilişkisi olmuş, 2 sene nişanlı kaldıktan sonra evlilik arefesinde anlaşamayıp ayrılmışlar. Beni kardeşleriyle tanıştırdı, kuzenleriylede. Abisinin karısıda telefonla aradı tanışmak istediğini söyledi falan filan...ama yinede biliyorsunuz insanlar bir tuhaf olmuş kimin ne olduğunu anlayamıyoruz..sizin fikirlerinize ihtiyacımız var..daha öncede size danışmıştım :)) arkadaşlar ben mutlu bir evlilik istiyorum, çok mutlu olmayada gerek yok, aldatmasın sapık olmasın yeter :))

canım bence görüşüp iyice tanıdıktan sonra hiçbir mahsuru yok ama iyice tanı mutlaka sor soruştur ama inşallah senin için hayırlıdır ve olur canım:16:

Bencede daha çok erken. Biraz görüşüp iyice tanımalısın. Biz bile bazen kaç yıllık eşimizin tanımadığımız taraflarını öğreniyoruz. Kendine biraz zaman tanı.

en baştan herşeyi konuşmuşsunuz en güzeli
illa da evlenecem de demeyin sürekli evlilikten bahsetmeyin kendinize biraz zaman tanıyın
bence bu mezhep, dul olma., memleket farkı gibi ülkemize özgü sorunlar aşıldıktan sonra -ki sizde şu anda bunlarda bi sorun yok gibi görünüyor- geriye kalan büyük mevzular
ailelerin uyumu
evlilik sorumluluğu alma sıkıntısı (kadınlar yemek temizlik monotonluk zor gelir erkekler maddi anlamda idareli olamaz cinsel anlamda da sadık)
bi de benim için çok önemli olan hayat görüşü meselesi (siyasi durum vs)

sırayla bunlardan da emin olabilirseniz zaten süper:34:

benimde 2.evliliğim canım ya hemde bekar hemde benden küçük hemde benim ilk evliliğimden oğlum varrr :)) 3 yılı bitirdik şeker yaa kısmet böylede devam eder inşallah :D

Yasinizi almissiniz bastan konusmaniz iyi olmus bunlari hic olmazsa sizin icin zaman kaybi olup olmadigini gormus oldunuz. Artik Turk toplumunda "dul" tanimi yavas yavas kalkmaya basladi. Bosanmak normal oldu. Uzun sure iliski yasayip ayrilmak gibi bisey artik ve bence cocugunuz yoksa problem edilecek birsey degil. 2 hafta tabii ki uzun bi sure degil ama cokta uzatmamak lazim zaten bu isleri. Yoksa baksana adam 6 sene cikip iki sene nisanli kaldigi kizdan ayrilmis. Cok fazla flort donemi de SIKIyo bi zaman sonra

arkadaşlar bende evlilik evlilik diyerek başının etini yemek istemiyorum ama 2,3 ayda rengini belli eder diye düşünüyorum..uzun süre flört edemem yanii...

bazı erkek kaldırır bazı erkeklerde kaldıramaz bu durumu... sizin erkek arkadaşının için sorun teşkil etmemiş... güzel bir ilişkiniz olabilir elbette neden olmasın... ama en önemli konu, sizin onu iyi tanımanız... karakteri düzgün biridir umarım... Mutluluklar dilerim=)

Back
X