- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
Bence eşinizde de bi sorun var gibime geliyo sertleşme sorunu gibi yoksa neden gerilsin kiOluyor .ama o an geldimi geriliniyor karşılıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşinizde de bi sorun var gibime geliyo sertleşme sorunu gibi yoksa neden gerilsin kiOluyor .ama o an geldimi geriliniyor karşılıklı
Evet öyleyimdir .ama bukadarını her bayan bekler diye düşünüyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum hepsi bu.erkek her koşulda yapar o işi, ama bayana sevildiğini hissettirmeden dan dun konuşunca nasıl hazır hale gelebilsin kiBu konuda bir seyler yapıyor musunuz?
Sizi çok romantik gördüm. Romantizmin yanında evlilikte Sexte olmalı yoksa düzen kuramazsınız.
Yapma anında gerginlikten ötürü geçiyor zaten .olabilir.Bence eşinizde de bi sorun var gibime geliyo sertleşme sorunu gibi yoksa neden gerilsin ki
Doğum günümde özel bir şeyler yapmasını istemiştim kendi emek vereceği.çünkü en son doğum günümü nişanlıyken kutlamıştı biyerde masa hazırlatıp.evlendik çok sıradan geçti doğum günüm .e hediye aldık Ya işte dedi.o hediye paketine bile konulmuş değildi poşetteydi öyle elime verivermişti.pasta filan demiştim çocukmusun sen dedi:)Benim eşim yatağa gider benim uykum gelmiyor yatakta dönüp onu rahatsız etmektense biraz TV izliyorum mutfağı toparlayıp öyle gidiyorum. Yani bundan sebep eşim benden ayrılmayı düşünse şok olurdum.. bizde iki yıla yakındir evliyiz. Ara ara çiçek alır dogumgunu, özel günler hediyesiyle gelir. Açıkçası bana kâfi geliyor. İsinde gücünde, evine bana sadık , oturmasını kalkmasını bilen düzgün bir insansa gerisi boş diye düşünüyorum
Himm sizin beklentileriniz var daha romantik düşünüyorsunuz eşiniz ise tam tersi daha düz yaşayan bir adam anladığım kadarıyla..Doğum günümde özel bir şeyler yapmasını istemiştim kendi emek vereceği.çünkü en son doğum günümü nişanlıyken kutlamıştı biyerde masa hazırlatıp.evlendik çok sıradan geçti doğum günüm .e hediye aldık Ya işte dedi.o hediye paketine bile konulmuş değildi poşetteydi öyle elime verivermişti.pasta filan demiştim çocukmusun sen dedi:)
Bunun için burda vajinusmus sayfası var kadınlar kendileri deniyorKendim denemedim bir şey .
Ben görücü usulü evlendim 3,5 ayda hemde eşimin dünyadaki en iyi erkek olduğuna inanmıştım evlenince herşey puf oldu ya oda kötü bak adam sevgiliyken neyse şimdide o fazla birşey bekleme bende 2,5 yıllık evliyim alışmıyorda insan boşveriyor işte...Öncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.
Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.
Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.
Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
waÖncelikle ilgilenip yorumladığınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Neresinden başlamalıyım bilmiyorum ilk aklıma gelenle başlayayım en iyisi.
Eşim ben yatmaya gittiğimde ,telefonuyla veya TV ile biraz oyalanır öyle gelir yanıma.bu bazen yarım saat bazen bir saat.birlikte yatsak ya dediğimde aynı anda yatmak zorunda mıyız diyor.uykusu hemen gelmiyormuş.sizler de farklı zamanlarda mı yatarsınız normal mi bu sizce? Bu arada çocuk filan yok.
Eşim kendi başına bir şey düşünüpte beni hiç mutlu edeyim demez oldu .ilk zamanlar 1,2 bir şey yapmıştı oda küsmüştük barışalım diye idi ,normal zamanlarda yaptığı bir şey olmuyor.söyledim bende ,beni mutlu edicek bir şeyler düşünüp yapmasını istedim aklına tek gelen yemeğe götürmek .daha doğrusu düşünmedi bile,zaten haftanın belli bi günü dışarda yeriz .dışarda yemek yedircem ya işte dedi okadr.
Böylesi durumlarda sinirlerime hakim olamaz oldum artık döküp kırar oldum elime geçeni ,üzüntüden ve yalnız hissetmekten.bukadr soğuk katı davranışlı yaşanmamalı bi evlilik diye düşünüyorum. Olumlu ve sevecen davranışlar olmaz mı sevenler arasında .haftada bir veys 2 haftada 1 kavga ediyoruz konuşmuyoruz günlerce.
Boşanmayı düşünüyorum bazen,hatta sıksık.sonra boşanıncaki Hayatımdan korkuyorum daha kötüsünümü yaşarım ki diye. Ama emin olduğum bir şey var sevildiğimi sıcacık hissetmek istiyorum .ne bileyim gözümün içine sevgi dolu baksın istiyorum şımartsın istiyorum ne varki zor pahalı bir şey değil ki.haksız mıyım?
2 yıla yakın evliyiz.bir şey yaşamadık olamadı.oda etkiliyor illaki ilişkimizi.fakat ne olursa olsun seven böyle davranmaz diye düşünüyorum.bu davranışlar az çok en başında n beridir var zaten
Boşanma hakkında bilgi almak istiyorum yaşayan bilen varsa. Süreci, parasal anlamda vs
Tuttum bu yorumu :)evlilik dedigimiz sey sevismek zaten. Bolca sevismek icin evlenir insanlar. Sevistikce birbirine ilgin alakan hosgorun artar, birliktelik guclenir. Cocuktansonra fena sekteye ugradi cinsel hayatimiz, ikimizde barut gibi birbirimizden hirs aliyorduk sanki, bi sevistik pamuk gibi olduk derdimiz oymus meger:)