- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Böyle insan nasıl yaşadığını hisseder ya yemin ederim mal gibi hissediyorum hep ayniEvli degilim ama cevremdeki evlilerin hepsi bu sekilde
2 aylık evlilikte bu kadar monotonluk normal değil.Böyle insan nasıl yaşadığını hisseder ya yemin ederim mal gibi hissediyorum hep ayni
Yanı haklıyım degil mi böyle gecmemeli2 aylık evlilikte bu kadar monotonluk normal değil.
Bizim gibi 12 yıllık olsan neyse de canim.
Gezin sinemaya gidin karşılıklı kahve yapıp sohbet edin.
Selam kızlar evleneli yaklaşık iki ay oluyor ben yoğun çalışıyorum eşim bana göre daha rahat bir meslekte..her akşam geliyoruz yemek tv yemek tv haftasonu arada çıkıyoruz eşim genelde İnstagramla ilgilenir bu rutinden inanılmaz sıkıldımmmm bu şekilde olması normal mi herkesin mi böyle lütfen yardım
Sevdiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz akşamları yürüyüşe çıkın arada misafirliğe gidin evde sevdiğiniz yemeği beraber yapın daha çok yenisiniz rutine bağlamayın canınızda sıkılmazSelam kızlar evleneli yaklaşık iki ay oluyor ben yoğun çalışıyorum eşim bana göre daha rahat bir meslekte..her akşam geliyoruz yemek tv yemek tv haftasonu arada çıkıyoruz eşim genelde İnstagramla ilgilenir bu rutinden inanılmaz sıkıldımmmm bu şekilde olması normal mi herkesin mi böyle lütfen yardım
Genelde arkadaşlarımla oluyordum eğlenceli vakit geçiyordum su an inanılmaz monotonBekarken napiyordunuz?
Ben de evliligin ilk zamanlarında sıkılıyordum sonra daha alışıyor insan. Ortak ilgi alanları oluşuyor. Özgürlüğüne düşkün bir yapınız varsa hep biriyle durmak yoruyor olabilir. Çocuk olunca zaten sıkılmaya vakit kalmazMisafir alin, siz gidin. Haftasonlari gezin.
Bi süre sonra hepimiz monotonlaşırız. Hergün hergün n'olacak ki başka. Günün büyük çoğunluğu işte geçiyor zaten. Ama sizinki biraz erken olmuş sadece.Selam kızlar evleneli yaklaşık iki ay oluyor ben yoğun çalışıyorum eşim bana göre daha rahat bir meslekte..her akşam geliyoruz yemek tv yemek tv haftasonu arada çıkıyoruz eşim genelde İnstagramla ilgilenir bu rutinden inanılmaz sıkıldımmmm bu şekilde olması normal mi herkesin mi böyle lütfen yardım
Haftanın iki günü yine eşinizden ayrı görüşebilirsiniz. Hem birbirinizi özlersiniz. Karantina yokken ve havalar iyice sogumadan tadını çıkarın.Genelde arkadaşlarımla oluyordum eğlenceli vakit geçiyordum su an inanılmaz monoton
Rutini bozmak için bir cabaniz var mı? Yani ben plan yapıyorum ama eşim uymuyor mu diyorsunuz. Ya da eşiniz bir şeyler planlıyor ama zevk almadiginiz etkinlikler mı?Selam kızlar evleneli yaklaşık iki ay oluyor ben yoğun çalışıyorum eşim bana göre daha rahat bir meslekte..her akşam geliyoruz yemek tv yemek tv haftasonu arada çıkıyoruz eşim genelde İnstagramla ilgilenir bu rutinden inanılmaz sıkıldımmmm bu şekilde olması normal mi herkesin mi böyle lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?