Evlilik bu mu?

07marla34

Her hata bakiredir tekrarı zevke girer
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
1.141
1.213
133
Herkese iyi akşamlar...
18 yıllık evliyim ve gitgide daha yorgun daha bıkmış durumdayım.
En küçük kavga da bile ortalığı yakıp yıkıyor.
Tartışmanın neresinde olursam olayım hep sorun çıkaran ,hep suçlu ben oluyorum . Eskiden gerçekten kendimi suçluyordum söylemeseydim,cevap varmeseydim, sorun çıkarmasaydım diye ...
Beni hep manipüle etti .her kavga da evden kovmalar anasını-babasını aramalar , şikayet etmeler her seferinde onları da üzüyor

Allah’a şükür kv,kp görümce hepsi çok iyi insanlar ve hep benim yanımdalar.
Kimse değişmezmiş onu öğrendim senelerdir aynı o hep haklı ben hep suçluyum
İnanın kirlilerini ortalığa atma kir sepetine at artık yoruluyorum diye dedim kıyameti kopardı.ona öyle bir şey diyemezmişim ,o babasından böyle bir şey görmemiş , inadına atacakmış ve bir sürü hakaretvari söz .ben de kul hakkı oluyor ve hakkımı helal etmiyorum dedim sonuç aynı evin içinde 1.5 aydır benimle konuşmuyor beni telefonuna "çıngıraklı" diye kaydetmiş şaka gibi değil
mi ?
Ben herkesi zehirlyormuşum , ailesinin beni desteklemisini ima ediyor.
Zerre olgunluk , kavga etme ahlakı yok . acımasızca karşısında kini psikolojik olarak yok etmeye çalışıyor .
Artık sona yaklaştık hissediyorum ama boşanma ve sonrsı için bazen çok güçlü bazen de güçsüz hissediyorum.

Evliliklerin bu hallerini göre göre okuya okuya karşıma çıkan hiçkimseye güvenemez oldum. Adamlar kendilerini ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar evlenecek okursam karşımdaki o kibar ve anlayışlı aşamaların imzadan sonra bir canavara dönüşeceğini düşünüyorum :) Allah doğru ve hayırlı olan yola iletsin sizi. Başka bir şey diyemiyorum

Evet alışmaz onu biliyorum benim hatam gençlik,toyluktan baştan istemedim aman ağzımızın tadı bozulmasın diye e enerji de var ama artık hepsi tükendi.
Ben kaydetmem telefon a öyle bir şey çok çiğ çok saçma.

Evet o çalışıyor ve maalesef ben çalışmıyoum çocuklar 16 -14 ve 6 yaşındalar
Kaç sene önce evlilik danışmanna gittik ve sürekli "ben böyleyim"ben buyum " tarzı konuştu ve kadın bana "Allah yardımcın olsun" demişti çıkarken...
Ailemin olanların yüzde sekseinden haberi yok.

Adam değişmez, sizi kendine mecbur hissediyor.
3 çocukla baba evine gitmek zor. Bir işe girmeyi ve birikim yapmayı düşünebilir misiniz ?

Adam değişmez, sizi kendine mecbur hissediyor.
3 çocukla baba evine gitmek zor. Bir işe girmeyi ve birikim yapmayı düşünebilir misiniz ?
Hayatta çalıştırmaz.anca boşandıktan sonra...
Çok mu saçma bilmiyorum ama iş mülkü var ben sadece bir ev isteyeceğim,kendi adıma başka birşey istemiyorum.başını sokacak ev olduktan sonra gerisi ini yavaş yavaş hallederim, çocuklara nafaka tabiki

Çıngıraklı nedir arkadaşım ya. Valla istemsizce güldüm. Üzüldüm ayrıca. İnsan yıllarını versin. Sonuç: yılansın hem de en zehirlisinden
Maalesef acı hemde çok
yok günlerine katlandım hiç şikayet etmedim
Ayağını kırdı 7 aylık hamile halimle baktım hiç gocunmadım. Herşey Allah a havale ediyorum

kv kp senin arkanda seni destekliyor yazmışsın. Hep aklıma şu geliyor. Bir arkadaşım vardı. Çok fedakar çok sevgi dolu. Erkek arkadaşı oldu bunun. Sorumsuz böyle ciddi ilişki yaşayacak biri değil. Neyse bir fuar miydi festival miydi neydi. Okuyoruz o zamanlar. Bu çocuğun annesiyle ablası gelmiş. Kızla tanışmışlar. O zamanlarda kızla ailesi konuşmuş. Sen şöyle iyisin böyle iyisin falan baya sahiplenmisler kızı. Ne olursa olsun bırakma bizim oğlanı diye. Sonra bu kızın arkadaşları uyanık. Kız, arkadaşlarına anlatmış olanlari. Kızlar hemen anlamışlar. Ailesi oğlanı başından atmak istiyor senin başına bela edecekler sen ayrıl bundan diye. Başta inanmadı kız ama zamanla anladı ayrıldı. O yüzden oğlan hayırsız ipsiz sapsiz ama oğlanın ailesi benim arkamda, bana destek ayakları inandırmaz beni. Sen kendi durumunu düşün gerçekten öyle mi? Seni sevseler mutsuz olmani umursamazlar miydi? Yoksa oğullarının yemeği temizliği yapılıyor biz kurtulduk havasındalar mi?

Boşanmada sizin durumunuzda eşiniz çekişmeliye dönüştürür herhalde.
Üç çocuk ve yaptığınız fazla fedakârlıktan dolayı onu mahkûm olduğunuzu düşünüyor herhalde.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…