Evlilik bu mu?

Belki de vardır. Bir iki defa boşanmak istedim ama psikolojik baskı ya dayanamadım.hep sen annesin çocuklar için dayanacasın diye

Belki de vardır. Bir iki defa boşanmak istedim ama psikolojik baskı ya dayanamadım.hep sen annesin çocuklar için dayanacasın diye
Bu laflara gelme. Kendileri çocuk yetistirememisler sen bak diye başına bırakmışlar. Güçsüz değilsin. Mutsuzsun.

Çok üzüldüm ya gerçekten. Terapisti bile çaresiz hissettiren bir insanın ne kadar sabit fikirli olabileceğini biliyorum. Benim de cevremde var .

Gerçekten çaresiz hissediyor oluşunuz satır aralarında çok hissediliyor.

Eşiniz çekilecek gibi değil. Insana sinir krizi geçirtir.

Hakkınızda hayırlısı olsun.çocuklar için boyle bir şeye katlanmayin. Bir kere geliyoruz bu dünyaya. Sizde onu Arizona kertenkelesi diye kaydedin görsün
Ben de artık öyle düşünüyorum . çocuklara sizin için katlandım desem belki de katlanmasaydın diyecekler.
Hayat kısa daha fazla mahvetmet istemiyorum
Ne bileyim hiç bana göre değil öyle kaydetmeler, sosyal medya dan laf sokmalar
Hemen çocuk gibi ana babaya şikayet

Maalesef tam olarak o durumdyım

Benim de annem babama bizim için katlanmış, ama keşke katlanmasaymiş. Böylesi daha kötü oldu şuan boşanacaklar sanırım. Ben anneme diyorum keşke katlanmasaydin sırf bizim için. Kavga gürültude bir çocuk ne kadar mutlu olabilir ki. Allah yardimciniz olsun inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin

Allah

18 yıldır böyle bu adam ne değişti de şimdi düşünüyorsunuz ayrılmayı? Çocuklar epey büyümüş. Çalışmamayı kabul edip çalışıp kenara para koymamışsınız üstelik. Eşiniz yanınızda olmadıktan sonra kayınvalide, kayınpeder yanınızda olmuş önemli mi gerçekten? Allah sabır versin

Böyle adama niye 3 cocuk? Baştan hep aynıymış zaten. Keşke zamanında önlem alsaydınız ve kendinize bir gelecek hazırlasaydiniz. Biliyorum çocuklarınızı seviyorsunuz, ama onlarda bu kötü evliliği sürdürmenin bahanesi olamaz. Bundan sonra çalışma imkanınız var mi?

İstemsizce güldüm kusura bakmayın.
Çıngıraklı nedir ya

Boşanmayı düşünmüyorsanız, o herifi işveren olarak görün.
Nasıl ki patrona, üstünüze, amirinize ‘şöyle yapma’ vs diyemiyoruz, siz de o şekilde düşünüp davranın.
Çünkü belli ki insan değil, insan olan ahır gibi onu bunu oraya atmaz.

Haklı ve farklı bir bakış açısı...
Tabi ki önemli değil keşke bende kv derdi konusu açsaydım en azından kapımı kapar huzurla otururdum.

Maalesef acı hemde çok
yok günlerine katlandım hiç şikayet etmedim
Ayağını kırdı 7 aylık hamile halimle baktım hiç gocunmadım. Herşey Allah a havale ediyorum
İnan herkesin bir sınavı oluyor kiminin sağlık kiminin eş kiminin çocuk vs.. Söylemesi kolay olsa da İnançlıysan kocaya sabretmenin mükafatını alacağını biliyorsundur. Allah yardımcın olsun.

İnan herkesin bir sınavı oluyor kiminin sağlık kiminin eş kiminin çocuk vs.. Söylemesi kolay olsa da İnançlıysan kocaya sabretmenin mükafatını alacağını biliyorsundur. Allah yardımcın olsun.
Elbette ki inançlıyım da kendimi pilim bitmiş gibi hissediyorum. Eş ya da evlilik sabredilen imtihan, sıkıntı olmasaydı keşke...

Elbette ki inançlıyım da kendimi pilim bitmiş gibi hissediyorum. Eş ya da evlilik sabredilen imtihan, sıkıntı olmasaydı keşke...
Keşke olmasaydı. Bende sınanmak istemezdim. Ama yaşadım. Zaman zaman böyle hissediyorum bende. O zaman Allah’a sığınıyorum. Beterin beteri var. Kendimi avutuyorum belki ama bende işe yarıyor. Daha kötülerini düşününce hafifliyorum. Allah kalbine serinlik versin

Allah razı olsun sizin de sıkıntınızı gidersin.

Konuyu okurken 18 ay sandım. 18 yıl sonra çıngırak hoş değil. Kv kp iyi olsa da iş eşte bitiyor. Bence 18 yıllık bir kurumun içinde olarak siz bilirsiniz sizce bu mu?

Konuyu okurken 18 ay sandım. 18 yıl sonra çıngırak hoş değil. Kv kp iyi olsa da iş eşte bitiyor. Bence 18 yıllık bir kurumun içinde olarak siz bilirsiniz sizce bu mu?
Maalesef bu değil tabii ki ...
İstiyor ki sadece onun için yaşayayım hiç gıkım çıkmasın kendimi ona adayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…