Evlilik bu mu?

En iyisin yapıyorsunuz...
Ben yeni evlendiğimde toyluktan, huzursuzluk çıkmasın diye herşeyi üstüme aldım.yorulduğumda ise iş işten geçmiş oldu
Şimdi herşeyi benim görevim sanıyor.
AYnen öyle. Ben işsizim o yüzden Yorgun’um neden iş yaptırıyorsun diyor. Ben de ileride çalıştığım zaman birlikte yapıcaz işleri o yüzden şimdiden öğren diyorum

Herkese iyi akşamlar...
18 yıllık evliyim ve gitgide daha yorgun daha bıkmış durumdayım.
En küçük kavga da bile ortalığı yakıp yıkıyor.
Tartışmanın neresinde olursam olayım hep sorun çıkaran ,hep suçlu ben oluyorum . Eskiden gerçekten kendimi suçluyordum söylemeseydim,cevap varmeseydim, sorun çıkarmasaydım diye ...
Beni hep manipüle etti .her kavga da evden kovmalar anasını-babasını aramalar , şikayet etmeler her seferinde onları da üzüyor

Allah’a şükür kv,kp görümce hepsi çok iyi insanlar ve hep benim yanımdalar.
Kimse değişmezmiş onu öğrendim senelerdir aynı o hep haklı ben hep suçluyum
İnanın kirlilerini ortalığa atma kir sepetine at artık yoruluyorum diye dedim kıyameti kopardı.ona öyle bir şey diyemezmişim ,o babasından böyle bir şey görmemiş , inadına atacakmış ve bir sürü hakaretvari söz .ben de kul hakkı oluyor ve hakkımı helal etmiyorum dedim sonuç aynı evin içinde 1.5 aydır benimle konuşmuyor beni telefonuna "çıngıraklı" diye kaydetmiş şaka gibi değil
mi ?
Ben herkesi zehirlyormuşum , ailesinin beni desteklemisini ima ediyor.
Zerre olgunluk , kavga etme ahlakı yok . acımasızca karşısında kini psikolojik olarak yok etmeye çalışıyor .
Artık sona yaklaştık hissediyorum ama boşanma ve sonrsı için bazen çok güçlü bazen de güçsüz hissediyorum.
Sizi o şekilde teline kaydeden sözde kocaya inşallah ömrünüzü emanet etmezsiniz, böyle bi adamın kirli donlarını yıkayıp gençliğinizden 18 yılınızı vermişsiniz; yaşlılığınızı bari vefasız bi insana bırakmayın .

yasin kac bacim? bi 18 yilin daha mi gitsin isterdin? kucuk cocugun yoktur tahminim..ekonomik ozgurlugun varsa acima defet gitsin pisligi. sana hayatini adayan kadina cingirakli demek. bunlari lesini kopeklere versen koklamaz. gercekten bu ve bunun gibileri koycan kapinin onune yallah

kimsenin tapusu kimsede degil. evlilikte imza atildi nasilsa gidemez diye dusunuyor cogu mal erkek, ama kazin ayagi oyle degil. o kadinlar oyle bir birakirki onlari neye ugradigini sasirirlar. nefret ettim su erkek cinsinin genelinden

yasin kac bacim? bi 18 yilin daha mi gitsin isterdin? kucuk cocugun yoktur tahminim..ekonomik ozgurlugun varsa acima defet gitsin pisligi. sana hayatini adayan kadina cingirakli demek. bunlari lesini kopeklere versen koklamaz. gercekten bu ve bunun gibileri koycan kapinin onune yallah

kimsenin tapusu kimsede degil. evlilikte imza atildi nasilsa gidemez diye dusunuyor cogu mal erkek, ama kazin ayagi oyle degil. o kadinlar oyle bir birakirki onlari neye ugradigini sasirirlar. nefret ettim su erkek cinsinin genelinden
Bir 18 yıl değil de 18 ömür daha versem yaranam.ne yaparsan yapayım bir defa yapmazsam benden kötüsü olmuyor, kıyameti koparıyor.
Çalışma hayatım yok çalışan kadıa karşı beyimiz, şu var ki boşanma durumunda çocuklar ı asla mağdur etmez,somut konular da hakkını yememeyim
Bu arada form da yazdığınız yorumlarla , düşüncelerinizle her zaman bana yakın geldiniz. Sizin gibi bir arkadaşım olsun isterdim yani

Bir 18 yıl değil de 18 ömür daha versem yaranam.ne yaparsan yapayım bir defa yapmazsam benden kötüsü olmuyor, kıyameti koparıyor.
Çalışma hayatım yok çalışan kadıa karşı beyimiz, şu var ki boşanma durumunda çocuklar ı asla mağdur etmez,somut konular da hakkını yememeyim
Bu arada form da yazdığınız yorumlarla , düşüncelerinizle her zaman bana yakın geldiniz. Sizin gibi bir arkadaşım olsun isterdim yani
bak bu erkekler boyle..ayri model..yapabilecekken kadina izin vermezler.sonrada canlari istemediginde birseye kendin yap derler. cok iyi bilirim bu sacma tipleri.

buarada tesekkur ederm guzel sozlerin icin. acik sozlulugumden cok arkadasimi kaybetmisimdir :))) ama onemli degil..degisemiyorum

Back
X