• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik bu mu

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Selam kızlar. . Ben 1 yillik evliyim ve kocami cok seviyorum onunda beni sevdiğin e adim gibi eminim yalniz arada sırada kavgalarimiz oluuor elbetye.bugunku normal sayilmazdi. Hic uoktan bir anda tartıştık ve bagirmaya basladi ben herzaman alttan alirim oulede olu ama anneme gitmek istiyorum 2 gunlugunede olsa ne dersiniz daha iyimi olir yoksa kötü mu

Annenize gitmek yerine, ikiniz farkli bir seyler yapsaniz? Kavga etmemek icin birbirinizle anlasin ve daha once hic yapmadiginiz bir sey yapin, daha once hic gotmediginiz bir yere gidin olmaz mi?

Her ufak tartışmada annene gidersen işin ciddiyeti kaybolur. Evinde oturup evliliğin için mücadele etmeni öneririm. Elbette sürekli alttan al, ezil demiyorum ama anne evine gitmek biraz kaçmak gibi oluyor.

Aslinda anneme gitmemin sebebi kacmak değil bu hafta icin zaten oyle bir planim vardi o da biloyordu ailemi ozledim bu kavgafa uzerine tuz biber oldu iste

artık evlisiniz ve bazı şeylerin ciddiyetine varmanız gerek..en ufak bi tartışmada "ben anneme gidiyorum"diyeceğinize evliliğiniz için mücadele edin,ki zaten evliliğin ilk yıllarında çoğu çiftte olur böyle tartışmalar.haa biz birbirimizi artık sevmiyoruz diyorsanız o zaman ok,gidin annenize...evlilik çocuk oyuncağı değil "ben sana küstüm,kafa dinlemeye gidiyorum" gibi saçma düşünceleri kafanızdan atın.

Back
X