Evlilik bu mudur ?

her daim mutlu olursun inş canım :nazar:

insallah canim tskler:))
Rabbim sanada mutluluk ve huzur versin insallah...
Konunu okudum, hamilesin ve cok hassas bi donemdesin, benim gibi:))
Hamile olunca daha fazla ilgi ve alaka bekliyoruz, dogumdan sonra normale doneriz insallah..
KOcana gelince bence seni seviyor ama gosterme sekli degisik biraz..
Bi arkadasinda dedigi gibi onu oldugu gibi kabul etmelisin..
Dayagi yok, kumari yok, aldatmasi yok, ickisi yok...
Tamam ilgisizligide kotu ama ne yapalim elinde olan koca modeli bu:1:
Bu kadar kafana takip kendini mutsuz etme bence canim...

insallah canim tskler:))
Rabbim sanada mutluluk ve huzur versin insallah...
Konunu okudum, hamilesin ve cok hassas bi donemdesin, benim gibi:))
Hamile olunca daha fazla ilgi ve alaka bekliyoruz, dogumdan sonra normale doneriz insallah..
KOcana gelince bence seni seviyor ama gosterme sekli degisik biraz..
Bi arkadasinda dedigi gibi onu oldugu gibi kabul etmelisin..
Dayagi yok, kumari yok, aldatmasi yok, ickisi yok...
Tamam ilgisizligide kotu ama ne yapalim elinde olan koca modeli bu:1:
Bu kadar kafana takip kendini mutsuz etme bence canim...

Arkadaslar İkinizin bebıslerı de hayırlı olsun.
Allah saglık versın.
Zaten zor zamanlar ve butun enerjınızı harcayacagınız bır donemde bulacaksınz kendınızı bır anda
bu yuzden uzmeyın kendınızı,esını sevmeyen koca ondan cocuk ıstemez zaten.
Karakter yapısı bu dıye kızamayız sonucta o da bıze duygusalız dıye kızıodur :)
Bebeklerınızı dusunun dogumdan sonra hayatınız tamamıyla degısıyor,esınız,sız,bırbırınıze tutumunuz...

bir kişide evliyim çok mutluyum desin artık.valla evlilikten korktu gözüm:43:

sanirimben aradigin mutlu kadin drubundayim 11 yillik evliyim 15 yildir gecmisimiz var.ama hala cocuklu eski evli moduna girmedik.esim bizim icin yasar.öyle der. bugune kadar ters birsey görmedim.ama arada is yerinde problem yasarsa susar bunun yuzunden ne sessiz savaslar yasadik biz.hele en son kavgada ben giderim biktim halindeydi.neyse is sorunlarini eve getirmemek icinmis te felanmis.cözdük o konuyuda en azindan simdi. ben cinsellik konusuna takildim. bir erkek nasil ilgisiz olabilirki.ihtiyaclarimi köreldiki.bei cocuk icin dr.lara kosarken bize gun verilirdi.ev ödevi su gunle bu gun arasi diye.esim sakaya getirir o bilmiyor tarihte oynama toprakta karincalar yer der gulusurduk.hatta 6 gun cinsel perhiz yapip sperm testi yaptirmasi lazim su an.ramazan oldugu halde su 6 gunu hep haftaya insallah deyip erteliyoz.ama cinsellikte kadininda rolü buyuk.esin yanasmiyorsa sen yanas.sen belli et.yada sen göster neyi kaciriyor.ya birazda isveli cilveli olacan gibi geliyor.ama evde huzursuzluk gercekten zor canim.umarim en kisa zamanda duzelirsiniz

haklısınız işve cilve şart onuda ben beceremiyorum sanırım adam benim soğukluğumdan soğudu herşeyden... napalım dediğiniz gibi ya bu deveyi güdücem ... bebiş bi doğsun inş düzelir düzelmezse ben böyle ömrümü çürüteceğimi sanmıyorum ..maleseff ..

Bu erkeklerin derdi nedir ya? Evlenmeden once cinsellik yasamamis kadin isterler , evlendikten sonra yanasmazlar cinselligide yasatmazlar. Evliykende evli degilkende onlarin pasa gonullerinin hatrina yasayamis oluyoruz.E evliyken yasayamicaksak ne zaman yasayacagiz Allah askina yA... bilen beri gelsin

allah sükür hayatımdaki en büyük sansım esim .sizi okuyunca cok üzüldüm allah yardımcınız olsun. bence ciddi ciddi konusmayı deneyin

Geçen akşam küstümm çokda basit ufacık bişiden (nazlıyımda azıcık)
gece sahuru hep tv karşısında yiyoduk ben kendime mutfağa hazırladım onunkinide koydum önüne bakmadım yüzüne.
geldi mutfağa yanakdan bi makasss önümdekileri topladıı götürdü ne varsa ama çatalıma kadar..:1:
Gelirkendeee su getir dedi..

Erkeklerinn gönül alma anlayışı bu canımm yapcak bişe yok güzel söz söyleyemezz güzel söz söyleme özürlü benimkide..

Bu erkeklerin derdi nedir ya? Evlenmeden once cinsellik yasamamis kadin isterler , evlendikten sonra yanasmazlar cinselligide yasatmazlar. Evliykende evli degilkende onlarin pasa gonullerinin hatrina yasayamis oluyoruz.E evliyken yasayamicaksak ne zaman yasayacagiz Allah askina yA... bilen beri gelsin

kesinlikle aynı fikirdeyim .. evlendikten sonra aman gönlü olsun aman ailesidir tatsızlık çıkmasın amaan huzursuzluk çıkmasın .. hep bizden giden gidiyo.. bi nevi gönüllü kölelik diyorum ben buna yemek yap ütü yap evi hallet çocuk doğur çocuk bak karşılığındada .. işten gelince sadece göbeğini kaşıya kaşıya uyuyan bi adam .. öff pöff ... bebeğimi bi doğursamda gebelik bunalımımıdır yoksa yılların birikimimi bu içimdeki kopan fırtına bi ayrımını yapsamm .. tşkler hepinize

allah sükür hayatımdaki en büyük sansım esim .sizi okuyunca cok üzüldüm allah yardımcınız olsun. bence ciddi ciddi konusmayı deneyin

zaten sorun orda cnm ciddi ciddi konuşamıosunki zaten konuşmayıda istemiolar konuşuncada saçma buluyolar her insan bir değil senin evliliğinede maşallah dielim nazar değmesin her erkek aynı değil malesef kızdım fayda etmedi ağladım fayda etmedi ders vermek için terkettim oda eve gelince yine aynı oldu ben konuşmayıda denedim defalarcaaaa sence bu kadar şey yaşanmış ciddi ciddi bi konuşma yapmamış olabilirmiyim konuştum ama hep tekrar yaşadım şimdi artık konuşmuyorum bile aşk sevgi de umrumda değil artık neyse içkisi yok kumarı yok boşver konumunda gidiyorum kötü biliom eskiden bende çok üzülüyodum şimdi üzülmüyorumda alıştım ilgisizliğe heee bu arada kendimi övmek gibi olmasın güzel kadınım ölee kavgacı gıcık bi tipte değilim tam tersi neşeli güler yüzlüyüm o hariç herkes bnmle muhabbete bayılır neysee öle işte herkese mutluluklar diliorum hiç bişey genç kızken hayallerimdeki gibi olmadı iyi bi insan iyi bi arkadaş olurdu ama ama ilgili sevecen duygusal bi eş kesinlikle değil

sinirimden ağlmaktan bi hal oldumm allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu .. ne baba olmayı hakediyo ne koca .. yok yok abartmıyorum ölçtüm biçtim .. malesef benim eşim bana hariç herkeze karşı ilgili dün evde resmen çıplak geziyorum dönüp bikere bakmadı açık bi film koydum sen sapıkmısın kapa şunu dedi sırf denemek için yaptım .. bugün kendi teklif etti yeni tanıştırdığım arakadaşımla okey oynamaya gidelim çağır onları dedi... kahkahalar muhabbetleer yüzüne dokunmalar kızın sinirimden kudurdum 2. görmesi halbuki bbudayetmezmiş gibi önün den geçen bayanlara bakmadan edemedi resmen oturana kadar .. hemde kalçalarına bakıyo milletin ağlamaktan canım çıktı..

sinirimden ağlmaktan bi hal oldumm allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu .. ne baba olmayı hakediyo ne koca .. yok yok abartmıyorum ölçtüm biçtim .. malesef benim eşim bana hariç herkeze karşı ilgili dün evde resmen çıplak geziyorum dönüp bikere bakmadı açık bi film koydum sen sapıkmısın kapa şunu dedi sırf denemek için yaptım .. bugün kendi teklif etti yeni tanıştırdığım arakadaşımla okey oynamaya gidelim çağır onları dedi... kahkahalar muhabbetleer yüzüne dokunmalar kızın sinirimden kudurdum 2. görmesi halbuki bbudayetmezmiş gibi önün den geçen bayanlara bakmadan edemedi resmen oturana kadar .. hemde kalçalarına bakıyo milletin ağlamaktan canım çıktı..

bence ağlama hele onun karşısında asla erkekler neden böyle bilmiorum ama değer verdiğini bilince iyi olmuyolar sen ev hanımımısın yoksa çalışıomusun ? yani onu kıskandırma ortamın yokmu yada maddi durum el veriyomu şöle saç baş ve diğer değişimler için ?

peki cinsellik olmadan nasıl yaşar evli bi erkek ben demesem bi buçuk iki ay aklına gelmez .. nasıl takmayayımki ... erkeklerin geneli böyle demişsiniz arkadaşlar yani cinsellik sevgi ilgi aşk ne bilim bilirsiniz kadın olarak yaşamak isteyeceğiniz herşey evlendikten sonra bitiyo ve bu şekilde yaşamayı başka şeylerle meşgul olmayı mı öğreniyo bu tarz erkeklerin karıları .. içim acıyo benim .. hayatım çekilmez geliyo bana :(

hiiiiiii...bu yorumdan sonra bende tuhaf buldum..
genelde evet,evlendikten sonra sevgili gibi olmaz tabi.. ask sevgiye donusur.. esim bazen cocuk gibi butun gun issirir beni..birinde kafasina kepce gecirdim sinirden kaynanamda vardi kadin bagirdi su kizla ugrasma diye..o derece yani..
bazi gunlerde tamamen erotik mi deyim ne deyim o tarz davranislarda.. yani erkek eger cinsellik arzularsa hareketleriyle belli ediyor.. beni o gun neremden ( yanak, dudak) operse isin aksamki boyutunu cozebiliyorum.. yani cinsellik arzulamayan erkek biraz uzak davranir ve cinsellikle alakasi olmayan hareketler yapar sanki bunu ima etmek ister gibi.. sende diyorsunki ben istemesem tik yok 2 ay.. cok tuhaf.. affedersinde biraz nonosluk filan mi var esinde..guci guci ler filan.. e baska bi kadin ihtimalini dusunmekte istemiyorum ama..

mesela ben esim benimle konusmadigi gunlerde kiziyorum heyy duvar ordamisinnn cevap ver diye.. ama biliyorumki o gunlerde mutlaka bi problem oluyor,, rahat birakiyorum bi kac gun.. erkekler bizim gibi konusup rahatlayamiyorlar.. onlar pc basinda,oyun la filan kafa dagitiyorlar.. tabi bunun bi siniri olmali..bi kac gun ok..ama surekli olmaz..eger surekli oluyorsa sorunu sizinle demekki..

hic acik acik ciddi bi sekilde rahatsizliginizi dile getirdinizmi? ne dedi ?

ayyy al birini vur ötekine adam mutfakta beni yemek yaparken görürse taa salonun kapısından aaaooowww diye bağırıp üstüme çullanıp gıdıklamaya başlar :1: sevme şekli bu adamın ben napıyım :1: cinsellik konusuna gelince tatlım yatakta kendini bırak gitsin ne istiyosan onu yap özgür ol utanmayı çekinmeyi,şunu yaparsam hakkımda ne düşünür diye düşünmeyi bi kenara bırak,bak o zaman dadından yinmez ve eşinin bu durum çok hoşuna gider :32: cilve her kadının silahı kullanmak en doğal hakkın biraz bu konu üzerinde durursan diğer problemlerini de halledeceğini düşünüyorum :)

bence ağlama hele onun karşısında asla erkekler neden böyle bilmiorum ama değer verdiğini bilince iyi olmuyolar sen ev hanımımısın yoksa çalışıomusun ? yani onu kıskandırma ortamın yokmu yada maddi durum el veriyomu şöle saç baş ve diğer değişimler için ?

ben ağlayınca sinirden daha çok bağırıyo bana ağlamama tahammül edemiyo bende onu anlamıyorum işte.. bi insan karşısında ağlayan birini görünce içi ezilir kıyamaz benimki canavar a dönüşüyo ağzna ne gelirse sayıyo karşında ağlayamıyorum zaten korkudan.. dün ağladım arabada anlamadı sesimden nooldu diye baağırdı bende ağrım var diye yalan söyledim maleseff:2: yNİ YAŞADIKLARIM ÇOK İLGİNÇ BEN BİLE ANLAMIYORUMM ..şimdi karnım burnumda canım ne yapsam zaten kıskanmaz bu halde o bile bakmıyo kim bakar banada ıskansın.. evet ev hanımıyım ..

ben ağlayınca sinirden daha çok bağırıyo bana ağlamama tahammül edemiyo bende onu anlamıyorum işte.. bi insan karşısında ağlayan birini görünce içi ezilir kıyamaz benimki canavar a dönüşüyo ağzna ne gelirse sayıyo karşında ağlayamıyorum zaten korkudan.. dün ağladım arabada anlamadı sesimden nooldu diye baağırdı bende ağrım var diye yalan söyledim maleseff:2: yNİ YAŞADIKLARIM ÇOK İLGİNÇ BEN BİLE ANLAMIYORUMM ..şimdi karnım burnumda canım ne yapsam zaten kıskanmaz bu halde o bile bakmıyo kim bakar banada ıskansın.. evet ev hanımıyım ..

valla inanmazsın senin kocanın aynısı bendede var aynen dediğin gibi ağlarsam daha kötü sinirlenio halbuki kadının silahı derler bende ters tepiyo daha çok sinirlenip kavgacı oluyo gözlerini kocaman acıp dilini ısırıyo psikolojik sorunlu kocam var hehe aynılarını bende yaşadım hamileydim kıskanmıyo haklısın daha sonradanda kıskanmıyo ne yapsamda kıskanmadı çünkü evliyim çocuğum var bana güveni tam die düşünüyodum taaaakkiiii ben kiloları verene saçlarımı yapıp kendime bakmaya başlayıp güvenimi geri kazanana kadar bide oğlum büyüdü iyice artık kucağımda yada bebek arabasında değil yanımda yürüyen bi çocuk valla sabret cnm şu anda beni hem kıskanıyor hem seviyor tabi ona göre sevmek içinden seviyo sevdiğini biliorum tabiki sadece daha çok şey beklio insan neyse ama ben çok kırıldım ona artık bende tık yok daha doğrusu arada düzelio arada yine soğukluk oluyo ama bende onda değil şu anda hiç bişey yapamazsın sabretmen lazım ve bence hiç konuşıyım deme daha çok kendini üzersin bizimle paylaş rahatla onlar konuşunca rahatlatmıyo tam tersi sinir ediyolar:47:

Son düzenleme:
Çok tanıdık bir evliliğin var. Aynı benımkı gibi. Ama sanslısın senın kocam en azında senın kusmene izin vermiyormuş. Ben kussem kocam aylarca nıye konuşmuyorsun bişeye mı kızdın demez. Ölece hayatına devam eder. Taa ki ben sakinleşip onunla konusana dek.

Çok tanıdık bir evliliğin var. Aynı benımkı gibi. Ama sanslısın senın kocam en azında senın kusmene izin vermiyormuş. Ben kussem kocam aylarca nıye konuşmuyorsun bişeye mı kızdın demez. Ölece hayatına devam eder. Taa ki ben sakinleşip onunla konusana dek.

slm kızlar benim derdim eşimle onun beni sevip sevmediğini çözemiyorum. ya ben çok şey bekliyorum .. ya o çok umursamıyor değer vermiyor bana . ya ben çokmu nankörüm .kısaca şöyle özetleyeyim hayatımı .. eşimle hiç konuşmuyoruz sinirim den ölüyorum sohbet etmek istiyorum adam karşımda put gibi .. kısa ve geçiştirir tarzda cevaplar verir öyle işten gelince pc yi alır eline saatlerce gitti gidiyor. vs sitelerde bıkmadan usanmadan gezinir canı sıkılırsada hadi biyerlere gidelim der araba kullanmak hayattak,i en büyük zevki .. gezmeye gideriz bazen öyle kaptırmışki kendini ne dediğimi duymuyo cevap dahi vermiyo.. ama kavgaya gelince ağzına geleni sayıyo hiç kelimelerinde cimrilik yapmıyor allah ne verdşiyse sövüyor .. geçen seni konuştura bilmek için illa kavga etmekmi gerekiyor dedim agucuk gugucuk yapıyor.. ya sevgisini gösterme şekli bile yanağımı sıkar makas alır bebek sever gibi mıncıklar .. bu benim hoşuma gitmiyor .. ben senin karınım benim annenden yeğenlerinden sevdiğin çocuklardan bi farkım olmalı onları sevdiğin gibi beni sevemezsin diyorum ya anlamıyor ya işine gelmiyor ya içinden gelmiyor bana özel davranmak... cinsel hayatımızda yok denecek halde nerdeyse ... tahammül edemiyorum dikkat ettim hep bi isteği veya hatası olduğu zaman kızdırdığı zaman güzel sözler söylüyor oda '' BU KOCA SENİ SEVİYOR '' oluyor genelde direk seni seviyorum bile demiyor.. anı anına anım ana uymuyo ruh halim iyi değil çok sıklıyorum mutlu değilim çok agresif oluyorum beni anlamıyor konuşuyorum olmuyor yazıyorum olmuyor beklentilerimi olması gerekenleri yazıyorum olmuyor .. sizce benmiyim anormal olan yoksa 5 yıl olmuş kızım işte evlilik budur mu ? diyorsunuz ...

&&&&&&&&&

eşlerimiz ne kadar da çok benziyor..(koca kelimesinden pek hoşlanmıyorum) hala evli misiniz peki? nasıl götürüyorsunuz..

ek olarak :bizimki hata yapar, ona o hatasını ya hiç söylememeli ki, (ne kadar nazik olursanız olun) çamura yatar...zeytin yağıdır üste çıkar..hatta bakmışsın o seni kırmaya başlamış..kırar ve sonra gelip gönlünü bile almaz..

aradan epey bi zaman geçer, unutur parladığını, sevecenlik sıfırdır, sen gösterirsin yapmacık gelir ona, bir yerden başlayamazsın bile..genelde kendi plan ve programlarını işletir, kafasına uyarsa seninkileri, onun çevresi arkadaşları ailesi senden çok ama çok öndedir..

ilgilenmemesi çok erkekle aynı ama cinsellikten uzak durması entersan???eşim benden bir gün uzak kalsa ne oluyor derim ben...

Back
X