- 7 Ekim 2015
- 92
- 34
- 38
- Konu Sahibi desperatezynp
Ailem surekli "el ustunde tut ailesini,ara sor" derdi en sonunda yasadiklarimi anneme anlattim,artik demiyorlar.esime iyi davraniyorlar zaten. "Ben artk esimin ailesiyle gorusmeyecegim,o da sizle gorusmeyecekmis" nasil derim cok uzulurler, hic bisey yapmadilar cunku,bide boyle olacagini bilseydim 5yil once ilisigi keserdim,ne ben cekerdim ne ailem haksizliga ugrardi.aynı durum başımda.gelini sadece susan ne denirse yapılan afedersiniz erkek tarafının kıçını yalaması gereken aşağılık varlıklar olarak gören bir aileye gelin oldum.kendi kızları öyle değil yalnız o yine efeleniyor edepsizlik elinde.
kv ile kavga ettim çok yalancı ve ikiyüzlü diye benim yanımda eşime ailesi evinize girmeyecek dedi.eşimde söyleyeceğim ailesine dedi ama aileme daha da ilgili iyi davrandı.
eşim sırf ailesiyle anlaşamıyorum diye çocuğumu aldırdı düşün.ailene açıkla durumu ben ailesiyle anlaşamıyorum diye o da size öyle davranacakmış diye kimseyi aptal yerine koymanın alemi yok.ailen hem daha az zbozulur.ailen durumu umursamayınca emin ol uğraşmayacak artık.çünkü benim eşimde aynı şeyi yaptı ben aileme geç söyledim herşeyi ve umursamamaya başladılar artık onu.o da yalnız kaldığını anladı ve yavaş yavaş normale dönüyor.hiç açık verme ailene söyle durumu anlayışla karşılayıp umursamazlar damat oğulları değil hem insanlığını görmüş olurlar.
Bu sekilde uyarmadan esim ters davranirsa da daha cok uzulcekler,demek lazim aslinda haberleri olsun,mantikli.
Esim aslinda olayin adil olmadigini biliyor ama annesinin didiklemesinden korkuyor,anneme aciklayamam dedi cunku.
Kendi kizi esinin ailesiyle ilk gunden gorusmuyor,kocasini da görüstürtmüyor
Bizim de ana babamiz var neden eziyet ederler ki,anlamazlar bizi uzduklarinde aslinda cok kiymetli ogullarini uzduklerini