3 senelik evliyim bir buçuk yaşında oğlum var eşim çok tuhaf hiç konusamiyoruz anlaşamıyoruz bir gün iyi bir gün kötü biriyle çalışıyor ne yaptığı belli değil boşanmayı çok istedim yapamadım babamın evine gittim bir ay kaldım geldi gözümü boyadı aldı beni yine başa döndük hakaret etme diyorum ediyor onun hayatında çöpmüşüm gibi hissediyorum sadece yatak işinde kullaniliyorum sanki kafasina göre gider gelir hesap vermez sorarsın ne biçim insansın v.s tarzı lafları çok kullanır ailesine karşıda aynı bilmiyorum hiç mutlu değilim kurtulmak istiyorum eskisi gibi neşeli olmak istiyorum çalışmıyorum çalışmak istiyorum depresyona girdim sinirlı oldum iyice psikolojik yardım almak istiyorum param yok iyice cikmazdayim napicam ben adam arkadaşlarının yanında bülbül evde ses yok inanın sebebi ne diyorum pişkin pişkin suratıma bakıyor sevgisizce dışarda ne halt ettiğini bilmiyorum telefonda birşey yakalamadim
Canım kafana koyup ayrılacaksin o zaman. Şiddet görüp geri dönmen büyük hata olmuş.Yüzüm yok utanıyorum hep sallantiliydi evliliğim bu baş belası alışkanlık varya birakamiyorum nereden sevdim keşke sevmeseydim valla yakalasam daha emin olucam millet laf anlamıyor çünkü gittim diye herkes beni suçladı akrabalardan ne olursa olsun durmaliymisim şiddet görmüştüm son gidisimde sebeb vardı yani
Konuyla alakasız ama az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Darısı başıma :)Hep mi böyleydi? Yani gelgitli...
Zamanla amaan ne de olsa aldım hatunu , yaptım birde çocuk moduna mı girdi? Geneli böyle yapıyor erkeklerin.
Keşke hemen dönmeseydiniz ailenizin yanından iyice burnu sürtülseydi belki kıymet bilirdi.
Oyy canım sağolasın , rabbim sizlere de tattırsın inşallah. Sağlıkla sıhhatle tez vakitte...Konuyla alakasız ama az kalmış sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Darısı başıma :)
Konu sahibi şiddet varsa ne yaparsan yap düzelmez. Üzgünüm ama öyle.
Benim Doğum mayısta inşallah hayırlısıyla, sağolun :)Oyy canım sağolasın , rabbim sizlere de tattırsın inşallah. Sağlıkla sıhhatle tez vakitte...
Oo oda güzellBenim Doğum mayısta inşallah hayırlısıyla, sağolun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?