- 19 Ocak 2017
- 68
- 39
- 38
- 36
Benim eski ese cok benziyo oda bazen sevgi pitircigi oluyodu dengesiz. Bide hakaret etmezdi ama cekilmiyo 1 bucuk ay oldu bosanali bendeBen o süreçten korkuyorum hemen iyiki boşandım evresine gecmek istiyorum sevdigimede pişmanım diyorum ya ailesinin yaninda mal felan diyor bazen aşagiliyor valla bazen bir değişiyor sevgi pitircigi dengemi bozdu benimde
Canım çok üzüldüm yaşın kaç bilmiyorum ama adamda her pislik var yani elle tutulur hiç bir yanı yok.yani bi insanın kötü yanı vardır ama iyi yanı çok daha fazladır tamam da sizinkinin neresinden tutsan elinde kalıyor.Tek değilimdir tabiki ve çok üzülüyorum ben ve benim gibilere yazık olan hayatlara iyi kadınlar kötü adamların pencerelerinden gökyüzüne bakarken ölüyor, alkol alır arada esrarda var muhtemelen tutunacak tarafi yokta işte. .
Sizin ve Eşinizin burcu nedirYüzüm yok utanıyorum hep sallantiliydi evliliğim bu baş belası alışkanlık varya birakamiyorum nereden sevdim keşke sevmeseydim valla yakalasam daha emin olucam millet laf anlamıyor çünkü gittim diye herkes beni suçladı akrabalardan ne olursa olsun durmaliymisim şiddet görmüştüm son gidisimde sebeb vardı yani
Ben başak eşim koçSizin ve Eşinizin burcu nedir
benimde yok düğün albümüm.Eski mesajlarımizi okudum çok değişik mis yani evlenecek adammış resmen şimdi ise tam hüsran içimi şüphe kemiriyor bir adam karısına niye böyle davranır gozu dışarda keşke karşıma çıksa yakalasam ama yeterince sebebim var zaten çok zor ya herşeyi yarım yaşadım düğün albümüm bile yok en basiti evlendim ertesi gün bıraktı gitti zıkkımın peşine dogumumdada aynı imtihan çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?