EVLİLİK ÇOCUK BU MUYDU

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize

Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Olsunn canım napalım canları saolsun şurda dişini sıkacağın birkaç yıl var sonrasında seni beğenmiyor keratalar.. ;) benim evde de iki oğlan var yaramazlık dizz boyu . Depresyona girip girip çıkıyorum . :) :) annen falan yok mu arada bebeği bırakıp birkaç saatte olsa kafanı dinleyebileceğin

hava sicak zaten disari cikilmaz bu hava da.aksamustu parka felan gotursen cocugu yapma etme demektense yada surekli cizgifilm muzik gibi seylerle durduracagina dikkatini baska yone ceksen.cizgifilm istedigin de beraber oynasan.yada acma biraz aglasin eger tutturuyosa sakinlesince konusursun.zamanlada duzene girer hersey.once senin ruh halini duzeltmen gderekiyo bi.

Valla bana kimse evliliği masal gibi anlatmadi..tercih meselesi bedelini de sen ödemelisin şu noktada yapıcak bişe yok Bebeğiniz hep 20 aylık kalmaz diye düşünüyorum.
bir de büyünce daha kötü oluyor diyorlar, bizi beğenmiyo aldıkalrımızı beğenmiyo diyorlar,şimdi hadi iyisin yine diyorlr.daha da moralim bozuluyor

Olsunn canım napalım canları saolsun şurda dişini sıkacağın birkaç yıl var sonrasında seni beğenmiyor keratalar.. :KK66: benim evde de iki oğlan var yaramazlık dizz boyu . Depresyona girip girip çıkıyorum . :) :) annen falan yok mu arada bebeği bırakıp birkaç saatte olsa kafanı dinleyebileceğin
ailemle görüşmüyorum, babam arıza da biraz, çocuğa bakar kafama kakar, çocuğun yanında eşimle beni döver, istemiyorum o yüzdne

Siz evliliği evcilik ile karıştırmışsınız malesef. Evlilik sorumluluk ve ciddiyet gerektirir. keşke hemen çocuk yapmasaydınız. Evlilik de güzeldir bekarlık da bakmasını bilirsen. Bekarken yaptıgın bi çok şeyden vazgeçersin yeni güzellikler için. Ama sen yeni güzellikleri görmek yerine eski güzellikleri özlüyorsun. Bekarlıktan hevesini alamamış belli bir olgunluga varamamışsın daha malesef. Bunu kırıcı bir eleştiri olarak almayın lütfen ama kendi kararınız ile çocuk yapmışsanız çocuga da bi zahmet sabah akşam çizgi film açmayın. Dışarı çıkın onu yapma bunu yapma derseniz daha çok yapar eğitim kitapları okuyun lütfen biraz. Mutfagı da çok kafaya takmayın. Pratik sağlıklı beslenmeye çalışın. Çok zaman ayıracak yemekleri haftada bir falan yapın mesela. Çocugunuzla kaliteli sizin de sıkılmayacagınız bir vakit geçirmeyi öğrenmeniz gerekiyor malesef. Onunla çatışmayın artık hep berabersiniz. İsyan etmenin faydası yok. Geçmiş geri gelmez. Çözümlere odaklanın

hava sicak zaten disari cikilmaz bu hava da.aksamustu parka felan gotursen cocugu yapma etme demektense yada surekli cizgifilm muzik gibi seylerle durduracagina dikkatini baska yone ceksen.cizgifilm istedigin de beraber oynasan.yada acma biraz aglasin eger tutturuyosa sakinlesince konusursun.zamanlada duzene girer hersey.once senin ruh halini duzeltmen gderekiyo bi.
avm de starbucksa gitmek istiyorummesela, kahve çikolata sonra migros sonra da sinema mesela süper olurdu

iple çekiyorum şubatı işe başlıcam ama orada da mobbing yapan birsürü gerizekalı var,kimsemy ok bir arkadaşımbile yok
AMa hayat bu emin olun herkes bunun gibi hatta cok daha zor seylerle ugrasiyor.is hayati hep ayaginizi kaydirmaya calisan insanlarla dolu ev hayati da zor ama yilmak yok aksine bunlar daha cok guclendirmeli.iyi dusunun iyi olsun mesela suan sizin yerinizde bir melegin annesi olmak icin herseyini verebilrcek o kadar insan var ki

bir de büyünce daha kötü oluyor diyorlar, bizi beğenmiyo aldıkalrımızı beğenmiyo diyorlar,şimdi hadi iyisin yine diyorlr.daha da moralim bozuluyor
Boşver sen onları onların amacı seni üzmek bunu mütemadiyen yaparlar ben alıştım mesela takılma neyseki tek çocuk bebek arabasına koy çıkar dışarı ikinizede iyi gelir bence ;)

ailemle görüşmüyorum, babam arıza da biraz, çocuğa bakar kafama kakar, çocuğun yanında eşimle beni döver, istemiyorum o yüzdne
Anladım canımm , sabret düzelir herşey . Eşin yardımcı olmalı o zaman stres yapma bırak bebeğin bağırsın çağırsın , evide batırsın birlikte tadını çıkarmaya çalış .

iple çekiyorum şubatı işe başlıcam ama orada da mobbing yapan birsürü gerizekalı var,kimsemy ok bir arkadaşımbile yok
Sadece işinize bakın,boşverin arkadaş olmasın. Çalışmak iyi gelecektir. Özlersin oğlunu akşamı iple çekersin,haftasonların kıymetli olur. Tutarsın bi kadın evinin işinide yapar. Sende keyfine bak :)

Yaşını öğrenebilir miyim?Peki hiç düşündün MÜ?yuva kurmak için çabalayan ama kısmet olmayan insanlar OLDUĞUNU.Evlad sahibi olmak için;neler feda edecek insanlar OLDUĞUNU.Çok şükür kiii sağlıklı;sıhhatli birisin.Elin tutuyor;kolun tutuyor iş yapabiliyorsun.Yavruna yemek yedirip ;kucaklayabiliyorsun.daha saysam şükredeceğim şey bitmez.önce kendi psikolojini toplamalısın.Çoçuguna iyi bir anne olabilmek;onun psikolojisini Herşeyden üstün tutmalısın.çok şükür 20 aylık.her gün büyüyecek.ve büyüdük sıra senin arkadaşın gibi olacak.

Sorun evlilik degil belli ki bebek. Kaza ile mi oldu diye sormak istedim nacizane. Hepimiz benzer durumlardayiz. Tavsiyem cocugu yarim gun krese oyun grubuna vs gondermek. Yani iade edemeyeceginie göre baska secenek kalmiyor. Ya da ise hemen baslayin bu da bir secenek. Cocugun bakicisi degilsiniz annesiniz belki bu detay sizi rahatlatir

Back
X