evlilik çok zoor!

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
35
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Düğünüme az kaldı eşimin ailesi konyada olduğu için düğün orada olacak ilk başlarda eşimin ailesi gelinliğin konyadan alınması için gizli bi ısrarla nişanlımla aramızın açılmasına sebep oldular küçük şeyler ama can sıktı. şimdi de gelin başı için kuaföre karışıyorlar sen bilmezsin bizim dediğimize git diye bende araştırır bulurum dedim. Saçlarım açık Allah rızası için şöyle modern güzel modeller çıkarabilen profesyonel bi kuaför varsa yazın nolur en azından kendime güvenerek ben bu kuaförü istiyorum diyebileyim. :KK17:

Bence cok buyuk sorunlar degil bilmediginiz bir yer oldugu icin yardimci olmak istemisler gibime geldi.. Kuaför olayina gelince en iyi kuaförede gitsen ne yazik ki bazilari ne istediginizi anlamiyor. Sen yinede arastir istedigine git kendi gönlün olsun

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum. Düğünüme az kaldı eşimin ailesi konyada olduğu için düğün orada olacak ilk başlarda eşimin ailesi gelinliğin konyadan alınması için gizli bi ısrarla nişanlımla aramızın açılmasına sebep oldular küçük şeyler ama can sıktı. şimdi de gelin başı için kuaföre karışıyorlar sen bilmezsin bizim dediğimize git diye bende araştırır bulurum dedim. Saçlarım açık Allah rızası için şöyle modern güzel modeller çıkarabilen profesyonel bi kuaför varsa yazın nolur en azından kendime güvenerek ben bu kuaförü istiyorum diyebileyim. :KK17:
İnter yasin e git:KK66:

çok haklısınız başlarda çok iyi gibilerdi hala da eşimin yanında öyleler bildiğiniz melekler ama gülerken iğnesini batıran cinsteler nasıl başarıyor insanlar böyle ustaca davranmayı hayret ediyorum :KK61:bi de nişanlım para kaynaklarıydı evlenince kesilecek diye korkuyorlar.. :110:

Senin gelinliğinden saçından onlara ne ki? Daha çok sorun çıkartacaklar galiba,hazırlıklı ol ve baştan koy tavrını

Bunun benzerini ben de yaşadım. Kayınvalidem illa benim buldugum kuaföre git dedi. Ben kendi kuaförümü istedim. Yine de bir gidip görmek istedim ve onun buldugu kuaför benimkinden kat be kat iyiydi. Onu sectim. Hemen önyargılı olma derim.

Son dakika mı gelinlik alınacakmış? Provası olan bir şey bu, ya sabır. Konyalılar konusu vardı sanki forumda, görmüştüm bir ara. Arama yerinden aratın Konya diye, oradaki bayanlara sorun.

Bunun benzerini ben de yaşadım. Kayınvalidem illa benim buldugum kuaföre git dedi. Ben kendi kuaförümü istedim. Yine de bir gidip görmek istedim ve onun buldugu kuaför benimkinden kat be kat iyiydi. Onu sectim. Hemen önyargılı olma derim.
konyada beraber gezdik tatlım onun istediği kuaförü biliyorum. yoksa dediğin gibi başta onlar daha iyi bildiği için beraber bakalım dedim. ama inatlaşmayı seviyor sevgili kayınvalidem :KK12:

Son dakika mı gelinlik alınacakmış? Provası olan bir şey bu, ya sabır. Konyalılar konusu vardı sanki forumda, görmüştüm bir ara. Arama yerinden aratın Konya diye, oradaki bayanlara sorun.
yeni üye olduğum için pek bilmiyordum tşkler..

Sakın boynu bükük durma karşılarında.
Ama kötü de olma. Yeri gelince lafını sok sonra gülümse, işi şakaya vur.
Onların yaptıklarından hiç etkilenmiyormuş gibi bir duruş sergile ki daha fazla abartmasınlar.
Ezik görüneni, sesini çıkarmayanı hırpalarlar.
Çok da büyütme bunları. Dalga geç. En güzel heyecanlarını yaşadığın bu süreci mahvetmelerine izin verme.
Dikkate almadan mümkün olacaktır bu da.

Sakın boynu bükük durma karşılarında.
Ama kötü de olma. Yeri gelince lafını sok sonra gülümse, işi şakaya vur.
Onların yaptıklarından hiç etkilenmiyormuş gibi bir duruş sergile ki daha fazla abartmasınlar.
Ezik görüneni, sesini çıkarmayanı hırpalarlar.
Çok da büyütme bunları. Dalga geç. En güzel heyecanlarını yaşadığın bu süreci mahvetmelerine izin verme.
Dikkate almadan mümkün olacaktır bu da.
çok haklısın ben böyle düşünmediğim için savunmasız kaldım bi anda.. ama dediklerini dikkate alacağım sağol..

çok haklısınız başlarda çok iyi gibilerdi hala da eşimin yanında öyleler bildiğiniz melekler ama gülerken iğnesini batıran cinsteler nasıl başarıyor insanlar böyle ustaca davranmayı hayret ediyorum :KK61:bi de nişanlım para kaynaklarıydı evlenince kesilecek diye korkuyorlar.. :110:
Evlenince konya damı oturacaksın ? Öyleyse işin dahada zor hersey yeni başlıyo kimse kaynağının kesilmesini istemiyo

Evlilik cok zor deyince ben de sandiydim ki ev isi koca coluk cocuk... Kiz sac yaptirmak ve gelinlik secmek daha evliligin e si bile degil Allah iyiligini versin:KK66:
hahah haklısın dağın görünen yüzü bunlar :) aslında hiç sorun olmaz ama evlilikten soğutuyo insanı bi saçın başın krize dönüşmesi :KK43:

X