Evlilik Cok zor

Misal demek örnek demek. Cevabımı kabu sahibine vermiştim :)
Tuvalete de gitmesin o zaman? Vakit kaybı? Böyle bir çalışma şekli verimli değil zaten sabah kalktım bismillah gece yatana kadar diye bir model. Stres yönetimi yok en başta
Tamam da poğaça yapmak tuvalet gibi zorunlu bir iş değil,kaldı ki bir iş yapmak için belli bir psikoloji belli bir motivasyona ihtiyaç oluyor. Kadın zaten stresli bir poğaçası eksik

Kendine yemek yapıp yemeye devam etsin.. Hiçbir şey yapmayın bundan sonra ve sınavınıza odaklanın.. Vicdanınız sınav konusunda rahat olsun koca konusunda değil.. Onunki zaten siz üzgünken bile rahatmış anlattığınıza bakarak..
Aynen dediginiz gibi. Bu gun yemek yapmayacagim.

Aslında stres yönetiminden bu kuşum. Onu sağlayınca her şeye vakit ayırılıyor.

Zaten bu kadar yakın zamanda olacak sınava (az zaman kalmış) 30 dk lık bir mola dahi verilemiyorsa ( her gün kebaplar açıldığını sanmıyorum) yetişmezse çalışmak o sınavdan bir hayır gelmez zaten
Konu 30 dakika ayırmak değil belki konu sahibi zaten 30 dakika ara veriyor konu, o 30 dakikada poğaça yapmak zorunda olmak. Sizce de çok saçma değil mi? Konu sahibi zaten yemeği zor yaptığını söylüyor adam eve gelip yemek bulduğuna sukredecegine bir de anlayışsız üstüne içli köfte, poğaça vs istiyor

Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
Sınav için fazla hırs yapmışsın karşılıklı anlayışsızlık olmuş bence

Konu 30 dakika ayırmak değil belki konu sahibi zaten 30 dakika ara veriyor konu, o 30 dakikada POĞAÇA YAPMAK ZORUNDA OLMAK. Sizce de çok saçma değil mi? Konu sahibi zaten yemeği zor yaptığını söylüyor adam eve gelip yemek bulduğuna sukredecegine bir de anlayışsız üstüne içli köfte, poğaça vs istiyor
Bağırmanıza gerek yok hanımefendi. Yasak zaten forum kuralları gereği.
Ben nerede zorunda yazmışım? 30 dakikalık mola bile veremiyorsa örneği verdim. 30 dakikalık molada manikür de yapabilir yemek de yapabilir ama sorunu bu 30 dakikalık molada görüyorsa o sınava geçmiş olsun denir.

Bağırmanıza gerek yok hanımefendi. Yasak zaten forum kuralları gereği.
Ben nerede zorunda yazmışım? 30 dakikalık mola bile veremiyorsa örneği verdim. 30 dakikalık molada manikür de yapabilir yemek de yapabilir ama sorunu bu 30 dakikalık molada görüyorsa o sınava geçmiş olsun denir.
:) Hanimefendi siz neden benim sinav calisma tarzima takildiniz? Ben admin her istedigi keyfi yiyecegi yapmak zorunda miyim hele ki gecerli bir sebebim varken yapmak icin? Siz öyle mi yapiyorsunuz? Esiniz cok sansli

8 saat çalışıyorsunuz, 8 saat uyuyorsunuz kalan 8 saat yemek mi yapıyorsunuz?

Yanlış anlamayın istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz, eşinizin her isteğini de yerine getirmek zorunda değilsiniz ancak gün 24 saat. İnsan yapmak istediği her şeye vakit bulabilir eğer isterse...

Ben akademik bir kariyer için kasiyorken asla evlenmezdim.
İnsan istese de önündeki sınava konsantre olamıyor.
Ayrıca hepsi olmasa bile erkeklerin çoğu çocuk gibidir.
Bir Vileda tutmayı bilmez,yapabildiği yemek sayısı 3'u geçmez ama ev işlerinin çok basit olduğunu savunurlar.
Ancak arzu ederseniz istediğiniz yemeği yapabilirsiniz bence,sizin içinizden gelmiyor sanki.

:) Hanimefendi siz neden benim sinav calisma tarzima takildiniz? Ben admin her istedigi keyfi yiyecegi yapmak zorunda miyim hele ki gecerli bir sebebim varken yapmak icin? Siz öyle mi yapiyorsunuz? Esiniz cok sansli
Valla hangi cümlemi nasıl anlarsanız anlayın ben ne anlatıyoruuum siz nerdesiniz türkçe testinize kuvvet :) banane hayat sizin gidin boşayın madem o kadar memnun değilseniz Allah Allaah :D aynen siz mükemmelsiniz kocanız rezil bir insan. Oldu mu?

8 saat çalışıyorsunuz, 8 saat uyuyorsunuz kalan 8 saat yemek mi yapıyorsunuz?

Yanlış anlamayın istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda değilsiniz, eşinizin her isteğini de yerine getirmek zorunda değilsiniz ancak gün 24 saat. İnsan yapmak istediği her şeye vakit bulabilir eğer isterse...
hanimlar sizler nasil kusursuz esler missiniz ya? Kendimden utandim cidden. Cok sey ogrenmem lazim sizden.

Ben akademik bir kariyer için kasiyorken asla evlenmezdim.
İnsan istese de önündeki sınava konsantre olamıyor.
Ayrıca hepsi olmasa bile erkeklerin çoğu çocuk gibidir.
Bir Vileda tutmayı bilmez,yapabildiği yemek sayısı 3'u geçmez ama ev işlerinin çok basit olduğunu savunurlar.
Ancak arzu ederseniz istediğiniz yemeği yapabilirsiniz bence,sizin içinizden gelmiyor sanki.
Cok yapiyorum inan ki, mantilar dolmalar yapan biriyim ki asla evlenmeden once yapmisligim yok.

Valla hangi cümlemi nasıl anlarsanız anlayın ben ne anlatıyoruuum siz nerdesiniz türkçe testinize kuvvet :) banane hayat sizin gidin boşayın madem o kadar memnun değilseniz Allah Allaah :KK70: aynen siz mükemmelsiniz kocanız rezil bir insan. Oldu mu?
Turkce ders calismadigimdandir😁 kac yildir uzak kaldim

hanimlar sizler nasil kusursuz esler missiniz ya? Kendimden utandim cidden. Cok sey ogrenmem lazim sizden.
Yooo değilim. Hamurişi yapmıyorum mesela hiç, istemezsem yemek yapmıyorum, evi de tek başıma temizlemiyorum. Daha bir sürü yapmadığım şey var. Ama bunların sebebi olarak başkalarını ya da sınavı işi bilmem neyi göstermiyorum. Canım istemiyor yapmıyorum, o kadar.

Back
X