Evlilik Cok zor

Ideal sekilde böyle olurdu: Es istegini dile getirebilir. Ders calisan es: su anda pogaca yapmaya zamanim yok, ama bu baska zaman seve seve yaparim. Es: tamam canim. Ben pastaneden alip gelirim hem sende yersin. Ben alip gelirken sen cay koy. Berber yeriz. Sende ondan sonra tekrar ders calisirsin. The End.

Kisaca derdimi anlatayim lütfen bana surfa hatalisin deyin!
Çok zor bir sinava çalisiyorum ve 2-3 ay icinde bu sinavi vermem lazim. Esim bunu çok iyi biliyor ama o kadar anlayissiz ki: dün isten erken geldi her gün oldugunu gibi yemegi yapmistim zaten yedik ve arkadindan 2 saat gecmedi, pogaca istedi. Ben de icinde bulundugum donemi hayirlattim, canima disime takmis calisiyorum belki gunde en az 8 saat calisiyorum. Yemek yapmak disindaki arti her is beni yoruyor. Zaten diger mutfak duzeni bulasigi zor yetistiriyorum. Her gecen gun anlayissizlik seviyeni artiriyor. Sonra basladi zaten ev isini de tam yapmiyorsun, ev kucuk ve hatta dedi ki yemeklerin basit yemek, 10 dakikada olur. Ya hangi yemek 10 dakikada yapilir acaba? Neyse keske hic evlenmeseydim, o kadar pismanim ki bugun. Cok hem de. En son ne yapti biliyor musunuz arkadas mar? Kendine yemek yapti yedi Ben aglarken diger odada. Yani su vijdansizliga bakin ya. Ben ona yapmayinca sucluyum ama o yapip kendi yiyebilecek kadar bencil. Ne yaparsiniz boyle kocayi?
Öyle bir kocayla evlenmezdim şahsen. Bu yüzden derim eğer kpss hedefin varsa iş sahibi olmayı gerçekten istiyorsan evlenmeden olmalı bu. Maalesef evlenip çalışabilen ve eşinin desteğini gören kadın sayısı çok sayılıdır. Ben bi tanesine şahidim sadece. Onlarda da zaten adama kusursuz diyeceğim nerdeyse o kadar saygılı eşine karşı. Kuzenime de çok dedim 5 yıllık üniversiteyi 3 yılda üstten alarak bitirdin emek verdin bi zahmet 1 sene daha bekleyiversin seni seviyorsa da bekler zaten acelesi neymiş dedim ama eşi izin vermedi. İzin vermeyen adam zaten çalışmasını da istemiyor ki oda öyle oldu çalıştırmıyor eşi. Yani net olacaksınız eşinize istediği kadar söylensin dursun siz onca saat çalışıp üstüne yemek yapıyorsanız ki yapamadığınız zamanda olacak elbet bi zahmet eli ayağı tutuyorsa birazda o yapsın. Hiç umursamayın ağlamayında. Çünkü eşiniz değişmez.

Ideal sekilde böyle olurdu: Es istegini dile getirebilir. Ders calisan es: su anda pogaca yapmaya zamanim yok, ama bu baska zaman seve seve yaparim. Es: tamam canim. Ben pastaneden alip gelirim hem sende yersin. Ben alip gelirken sen cay koy. Berber yeriz. Sende ondan sonra tekrar ders calisirsin. The End.
Evet, bu konusma bir hafta once yaprak sarmasi istediginde gecti ve bu sekilde bitti. AMA hic bilmiyormus gibi ayni davranisa tekrar gidiyor.

Kocan baya bencil.. otursun ev isinide 10 dk da hangi yemegi yapacaksa kendisi yapsin.

10 dk da menemen bile
Tam
Yapilmaz.. ayrica insanin cani istedigi zaman isler kolay gelir gozune..

Cani istemeyene basit corba bile zor gelir, cani isteyen tum ev isini bitirir ustune pogca borek yapar…insanin bir ani bir aninida tutmaz.

Rica etse yarin yemege yapar misin diye ok ama ustune birde ev iside tam degil vs derse zikkim ye derdim ben olsam.

Ben çalışmıyorum. Yine de basit kolay yemekler yaparim.
İstisna değişik bir şeyler yaparim .çok yemek yapmayı sevmiyorum . Eşim de bilir

Çok değişik bir şeyler yemek istiyorsak hazır aliriz. Yada eşim yapar .eşim sever yemek yapmayı.

Eşiniz tavrı yanlış. Fakat 10 yılda oturmamış bir şeyler bence. Benim için de evliliğin ilk yılları zordu. Şimdi öğrendik huylarimizi ona göre davranıyoruz.

Eğer ev hanımıysan ve çocuk yoksa abarttığını düşünüyorum. Eşinin genel olarak sorunlu bir kişiliği yoksa işten gelmiş sen günboyu evdesin ve 10 dakikada bir poğaça yapacaksın ama yapmıyorsun. Bir de böyle bak. Ha yanlış anladığım nokta varsa bilemem
Ben onun icin meslegimi biraktim. Baska bir yere tasindik. Ev hanimi olarak evlenmedik. Benim devam ettirmem gereken kariyerime saygi duymasi gerekmez mi?

Açıkçası ben de buradaki hanımlar kadar planlı programlı değilim, sınavlara çalışırken tek olduğum için kendime bile yemek yapmam, bazen aklıma gelmez yemek tüm günü öyle kapatırım. Verimsiz denmiş ama kişiden kişiye değişir bende de verim bu şekilde oluyor.

Sizin kocaya gelirsek, on yıllık evlilikmiş, size çok ayıp etmiş. İlginçtir ki kimse siz ağlarken onun tıkınmasına da takılmamış. Ben yerinizde olsam sınava kadar bana dokunma, benden bir şey isteme şansın varsa bu yaptığını sınav bittikten sonra unutmuş olurum, illaki ilişmek istiyorsan da yetişkin bir birey ol ve o dilini tut derdim.

Bağırmanıza gerek yok hanımefendi. Yasak zaten forum kuralları gereği.
Ben nerede zorunda yazmışım? 30 dakikalık mola bile veremiyorsa örneği verdim. 30 dakikalık molada manikür de yapabilir yemek de yapabilir ama sorunu bu 30 dakikalık molada görüyorsa o sınava geçmiş olsun denir.
Aslı Hanım, sorun o günkü poğaça değildir muhtemelen.
Boğaza düşkün erkek çok fenadır. Yaptıkça yutar, fazlasını ister. :KK53:
Bugün poğaça ister, baktı ki önüne geldi. Yarın da kek ister, derken bir bakarsınız ki mutfaktan çıkamıyorsunuz.
Yemeğin üstüne poğaça zaten abes olmuş. Doymuşsun işte, daha hamur işi peşine düşmek nedir? :olamaz:
Konu sahibi bu konuda haklı. Her akşam 30 dk, olur sana saatler. Boğaz her şeyi ister, verdikçe de yutar.

Ben onun icin meslegimi biraktim. Baska bir yere tasindik. Ev hanimi olarak evlenmedik. Benim devam ettirmem gereken kariyerime saygi duymasi gerekmez mi?
Ahh çok büyük hata maalesef elin oğlu için meslek bırakılmaz ki. Neyse zararın neresinden dönersen kar. Ama poğaça işi basit kaldı bunların yanında

İlginçtir ki kimse siz ağlarken onun tıkınmasına da takılmamış.
Ben buna takılmadım çünkü kk’da herkes sürekli her şeye ağlıyor. Bana gına geldi kadınların göz yaşlarından adam da bunalmıştır diye düşünüyorum genelde ağlamaya tepkisiz adam görünce. Konu sahibi öyledir değildir bilmem de ağlamak çoğu zaman merhamet duygusu uyandırmıyor insanlarda özellikle erkeklerde.

Aslı Hanım, sorun o günkü poğaça değildir muhtemelen.
Boğaza düşkün erkek çok fenadır. Yaptıkça yutar, fazlasını ister. :KK53:
Bugün poğaça ister, baktı ki önüne geldi. Yarın da kek ister, derken bir bakarsınız ki mutfaktan çıkamıyorsunuz.
Yemeğin üstüne poğaça zaten abes olmuş. Doymuşsun işte, daha hamur işi peşine düşmek nedir? :olamaz:
Konu sahibi bu konuda haklı. Her akşam 30 dk, olur sana saatler. Boğaz her şeyi ister, verdikçe de yutar.
Ama erkeklerin cogu bogazina cok duskun😐

Bu arada sınav benim için de stres olur . Çocuk yoksa bir şeyler idare edilebilir, yemek olarak. Yemek yapmışsınız sonucta.
Boş vakitlerinizi de kendinize ayırın.

Bunu açıkça konuşun yalniz. Çünkü anlamayabilir tepkilerinizden. Yanlış olur.
İlk tepkim trip atmak olsada, sakinlestikten sonra durumu açıklarım.

Ama erkeklerin cogu bogazina cok duskun😐
:) Maalesef öyle. Babam da öyledir, çalışan annemden hamur işi bekler hala. :KK53: Bizim buranın meşhur ağır hamur işi yemekleri vardır. El oyalar, yorar. Babamın gözü ışıldar hala duyunca. Olsa da yesek kıvamında valla.
Bense fırına köfte patates atmakla yetinen tiplerdenim. Sevmiyorum ev işini mutfağı. :KK51:

Bu arada sınav benim için de stres olur . Çocuk yoksa bir şeyler idare edilebilir, yemek olarak. Yemek yapmışsınız sonucta.
Boş vakitlerinizi de kendinize ayırın.

Bunu açıkça konuşun yalniz. Çünkü anlamayabilir tepkilerinizden. Yanlış olur.
İlk tepkim trip atmak olsada, sakinlestikten sonra durumu açıklarım.
Sinirli degil ki, ufak ufak konusarak psikoloji bozan biri.

Ben buna takılmadım çünkü kk’da herkes sürekli her şeye ağlıyor. Bana gına geldi kadınların göz yaşlarından adam da bunalmıştır diye düşünüyorum genelde ağlamaya tepkisiz adam görünce. Konu sahibi öyledir değildir bilmem de ağlamak çoğu zaman merhamet duygusu uyandırmıyor insanlarda özellikle erkeklerde.
Görüşünüze saygı duyarım,
Bana buradaki ağlamada rahatsız eden şu, adamın söyledikleri zaten üzmeye yönelik. Yani amacı kadını direkt ağlatmaktı bence.
Yoksa göz yaşlarını silah olarak kullanmak ve aşırı hassasım ben diye bir kimlik oluşturup bunun arkasına sığınmak beni de çok rahatsız ediyor.

Siz aslinda pogaca yapmamak, sinava hazırlanmak, kendisine yemek yaptigi icin aglamiyorsunuz. Esinizin sizi dusunmemesine, bencilligine agliyorsunuz. Sinavlariniza hakkiyla calisip, basarili olsaniz bile esinizin bencilligi baska bir yerde karsiniza çıkacak.

Bazi konularda tartismak yerine eyleme dokmek lazim. Su an yapamam hayatim deyip, geçin. Hic tartismayin, bu tip adamlari duzeltemezsiniz

Back
X