Bugün nişanlımla evi nasıl tadilat edelim diye konuşuyoduk daha doğrusu sürekli gündemimizde bu artık..Oda örnek bi ev bulalım ona uygun yapalım dedi neyse o bulmuş bitane gerçekten güzel bir ev..Mutfak dolaplarını ben beyaz istiyodum o evinkide beyazdı ama hem tezgah hem dolapların ara kısmıda beyazdı bu kadarı fazla bence arası renkli taşlar olmalı dedim vay efendim öyle güzel olmazmış artık evler böyleymiş biraz şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyi yaptırcakmış ben sinir oldum cevaplarımda biraz sert oldu haliyle..
Sonra evlenince değişeceksen haber ver dedi bende ne gibi dedim saygı konusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendi maaşım için senden izinmi alıcam dedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem ne istedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,senin erkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazım kendini evi erkek idare eder dedi..
O kadar çok şey konuştukki evlilikle ilgili aklımda bunlar kalmış,gergin bi konuşma geçti aramızda evlilik gerçekten zormu