Evlilik çokmu zor?

Oda öyle diyo bulaşık ve ütüye dokunmazmış ama diğer şeylere yardım edermiş,topluluk içinde öyle demesi üzücü olmuş tabi çok haklısın
Cnm valla ole dio topluluk içinde ama be konussam hiç iyi olmazdı işte. Hafta sonu benle bir iş yapio evde oda ayrı bi konu. Yani aslında başta nasıl alistrdigin önemli . Hiç acimicaksn yardım etsin.

Kesinlikle öyle yazdıklarını bi çırpıda okudum hatta yaşayacakmışım gibi hissettim,peki bu nasıl bi olumsuzluk getirdi yani tamam diyelim mali konular onların istediği gibi oldu buna rağmen sorun çıkarmı
Bak canım sorun zaten onun istediği gibi olması. Senin de buna boyun eğmen. Sorunun kendisi bu.

Nasıl bir olumsuzluk getirdiğine gelirsem, kendime saygımı yitirdim. Ezilen bir paspas gibi hissettim. Sonra öğrendim ki hak verilmez alınır. Mali yönetimi de birlikte yapıyoruz.

Başka bir yorumda eşimin burcunu sormuşsun, koç burcu ben de ikizlerim. Ama ben pek inanmam burç olaylarına

Aslında plan yapmamak lazım inan bizde güya dışarda yemekler vs yicek tık ama sor bakalım kaç kez çıktık. En falza ayda 1 dir. Olmuo ev is sorumluluk cok zor hele ki büyük şehirde ise

okurken bu cümleye gelince üzüldüm.
çözdük bitti gitti demenizi bekliyordum açıkçası, baya çaba vermişsiniz çünkü.

ben insanların değişebileceğine inanırım ama gerçekten de bazı huyların değişmesi yıllar alıyor ve kaybedilen çok şey oluyor bu süreçte.
evliliğinizden ümidi kesmeyin, buraya kadar gelip tükenmişlik sendromuna girmeyin.
Evet ben değiştiğim için eşimin bana tavırları da değişti. Bizim başka sorunlarımız da var o yüzden bu kadar güvensizim. Tükenmişlik değil de boşa kürek çekme korkusu bendeki. Hayırlısı olsun diyelim :)

Size simdiden kolay gelsin....Aslinda bir yandan bunlari yasamaniz iyi olmus böylelikle nasil bir insanla evleneceginizi görmüs oluyorsunuz...Bence daha zamaniniz varken esiniz olacak kisinin huyunu,suyunu,diger yönlerini cözmeye calisin....Mesala siddette meyillimi.,ailesiyle arasi nasil.? Sizi evlenince kisitlarmi?...

Çalışıyorken maaşımı eşime veriyordum çünkü ben asla hesap kitap yapamayan bi insanım ;( hiç mağdur etmedi eşim sağolsun,tabiki karar sizin ben eşim bana söylemeden vermiştim yani benden öle bi talebi olmadı.

Ben hem çalışan kadinla evlenip hem.de ben erkegim benim dediğim olur parani da ben idare ederim gibi kadin uzerinde baski kuran erkege saygi duyamam net! Once egosunu torpulesin kadina saygi duymayi ogrensin öyle gelsin

Evlilikte her şeyi yokuşa sürersen, bir taraf benim dediğim olacak derse, diğerini ezmeye kalkarsa zordur. Eşitlik olursa kolaydır. Yani zorluğu ve kolaylığı eşlerin tutumuna bağlı. Evlilikte senin benim maaşım diye bir şey olmaz. Bizim maaşımız olur artık. Yuvayı dişi kuş yapar ve maaşların yönetimi evin kadınında olmalı.

Yok çalışan biri değilim konuyu eksik anlattım
Olsun calismasan da uzerinde hakimiyet kurma cabasi hos degil eger ki ben erkegim benim dediğim olacak havasindaysa o zaman sus pus herseye ben bilmem beyim.sen ne dersen o olsun diyen pasif biriyle evlensin ya da sen kabul ediyorsan da saygi duyarim ben bu tur bir erkekle diyaloga girsem.sen kimsin ki kararları benim fikrime ragmen tek basina alıyorsun derdim

Dünya tersine dönmüş ya benim bildiğim adam çalışır gelir aldığı maaşı hanımının avucuna sayar. Biz böyle gördük babam aldığı maaşın kalanını anneme verirdi annemde altın yaptı ev aldı. Ne demek maaşını ona vericen böyle mantık mı olur sen onum kölesi mi olucan yoksa evinin hanımı mı? Başta sana böyle diyerek sana saygısı yok . Otur iyice bi düşün derim.

bence evililiğin ilk dönemlerinde olan benim dediğim senin dediğin olcak davası zamanla birbirinize uyum sağlarsınız inş.

Dünya tersine dönmüş ya benim bildiğim adam çalışır gelir aldığı maaşı hanımının avucuna sayar. Biz böyle gördük babam aldığı maaşın kalanını anneme verirdi annemde altın yaptı ev aldı. Ne demek maaşını ona vericen böyle mantık mı olur sen onum kölesi mi olucan yoksa evinin hanımı mı? Başta sana böyle diyerek sana saygısı yok . Otur iyice bi düşün derim.
her evlilik oyle değil cnm bazı evlerde erkek daha tutumlu oluyo

maas karti vermek filan bunlar gereksiz sInIr ihlali.
onun disinda evlilik zor ya da kolay denemez,bu kiminle evlilik yaptigina,iki tarafin nasil bi iletisim dili kullandigina bagli.
misal benim esim az once aradi is arkadaslariyla yemekteydi,simdi iki tek atmaya bara gectik diyor..
napayim adami oldureyim mi :KK55: bide tlfda ilan-i ask ediyor manyak:eek:
intikamimi kredi kartini yanima alip haftasonu alisverise cikmakla alirim ancak:KK53: onu parasiz birakip bu ay icin eglence hayatini sondurebilirim:KK53:
evlilik cok cok ciddiye alinacak bi kurum degil,iki tarafin birbirini sevmesi ve idare etmesiyle arasira topallayarak da olsa yurutulen kurum gibi bisey.

Back
X