arkadaşlar danışmanına gitmeyi tavsiye eder msinz?
sıkıntılarım,sıkıntılarımız var ve 2 gün iyiysem 5 6 gün kötüyüm. sürekli sorguluyorum eşimi evliliğimi geleceğimi... içki kumar dayak şiddet vs yok ama bunlımdayım. sıkıntılarımz var, içimde eşime kızgınlıklarım yedirememişliklerim var. uykusuzluklarım takıntılarım, kursağımda kalışlarım var.
güvendiğim bi danışman var ama 12 saatlk mesafede uzakta. evliliği için gidip de faydalananlar varsa gitme fikrimi eyleme dönüştürücem eşimi de ikna etmeye çalışıcam. fikirlerinizi bekliyorum.
sıkıntılarım,sıkıntılarımız var ve 2 gün iyiysem 5 6 gün kötüyüm. sürekli sorguluyorum eşimi evliliğimi geleceğimi... içki kumar dayak şiddet vs yok ama bunlımdayım. sıkıntılarımz var, içimde eşime kızgınlıklarım yedirememişliklerim var. uykusuzluklarım takıntılarım, kursağımda kalışlarım var.
güvendiğim bi danışman var ama 12 saatlk mesafede uzakta. evliliği için gidip de faydalananlar varsa gitme fikrimi eyleme dönüştürücem eşimi de ikna etmeye çalışıcam. fikirlerinizi bekliyorum.
bizde problemler yaşıyoruz ve ben de sürekli sen gibi evliliğimi sorguluyorum ve artık psikolojim bozuldu.
Onun için önce kendim psikologa gideceğim. önce kendimi tedavi edeyim sonra aile trapistine gitmeyi düşünüyorum.
allah yardımcımız olsun. Dışardan bakıldığında sıkıntı olacak gibi bişey görünmez insanlara, bu insan nankörlük ediyor derler, ama herşey eşimin istediği gibi oluyor, benim elim kolum bağlandı gibi, psikolojik baskılar....
Evlenmeden önceki benden eser yok. Bariz bi olay da yok gibi ama insanın kafasında,içinde kalan şeyler sessiz sessiz bunalıma sürüklüyor insanı....
Ben 2 ayrı evlilik danışmanına gittim canım..İlkinde tek başıma katıldım seanslara.O daha verimli oldu benim açımdan.Danışmanım
bayandı,çok güzel önerilerde bulundu bana.Gerçekten inanılmaz rahatlıyordum seanslar sonunda ama tek taraflı mücadele pek
başarılı olmadı (ne yapsam,ne konuşsam ben saçmaydı eşime göre)ve bu sefer eşimle birlikte erkek bir danışmana gitmeye
karar verdik..Aslında eşimin evlilik danışmanına gitmeyi kabul etmesinin tek amacı,benim ne kadar haksız olduğumu ve
saçmaladığımı kanıtlamaktı ama işler düşündüğü gibi gitmediDanışmanımız sordu,biz anlattık,eşim herşeyi ben bilirim
havalarındaArtist artist konuşmalar ayy sinir etti adam beni ki doktor da gıcık oldu kocama :)Terapinin sonuna doğru biz artık
doktorun bize 2.bir randevu vereceğini düşünürken adam yağa kalktı ve kapıyı açtı,gerek duyarsanız yine randevu alırsınız dedi ve
bizi resmen sepetlediTerapi sonunda eşime dedim senin bilmiş,ukala tavırların yüzünden doktor bizi 2.seansa bile kabul
etmedi.Demez olaydım.Söylememe gerek var mı çok fenaaaaaaaa kavga ettik ve bir daha da terapiye gitmedik.İttir kaktır yürüyor
işte evliliğimiz
tam olarak size nasıl sorular soruyor yanı sızın sorunlarınızı dınleyıp cevap vermıyormu?
Probleminiz nedir?
Sizin evlilikten beklentiniz nedir?
sorularıyla başlayarak soru cevap şeklinde ilerliyor..Sorunları dinledikten sonra önerilerde bulunuyor.Eşlerin her ikisinin de karakterini analiz etmeye çalışıyor.Hatta karakter analizi için çeşitli testler yapıyorlar ve çıkan sonuçlar doğrultusunda yönlendiriyorlar.
Evlilik danışmanlıklarına giderek evliliğimizi kurtarabilmemiz için her iki tarafında buna istekli olması gerekiyor malesef..Erkekte bayanda BEN BU EVLİLİĞİ DEVAM ETTİRMEK,YUVAMI KURTARMAK İSTİYORUM düşüncesiyle danışmanlara gittiğinde kesin sonuç alınır aksi durumda başarılı olunamıyor
danışman direk düzeltemez tabi. ama en azndan kendnde hata var mı onu görürsün. ya da en azndan elmden geleni yaptım gibi düşünebilir insan. sanırım bi defa boşnma kararı alınınca, fikri aklından geçnce düzelmiyor. kısa süreli düzelmeler hariç...ya katlanıyorsn ya boşanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?