Evlilik denen illet

Şu lafı görmekten sıkıldım elalem neder...
Siz insanlar için yaşamıyorsunuz yaşadığınız hayat ne zaman bitecek bilmiyorsunuz bırakın kim nederse desin umursamayın kendinize acımıyorsanız evlatlarınıza acıyın ve bitirin artık şu evliliği .

yoruma degil konuya yorum yapın lütfen(.)

Ayy bakın şimdi nasıl bozdunuz ama beni. Neyse bu tepkiniz de söylediğim şeye verecek cevabınız olmadığını gösteriyor zaten. Ha bir de bu kadar agresiflik sağlığa zarar. Insanları bu kadar bozma çabasına girince.... ne denir.. çok kaba ve itici görünüyorsunuz... henüz olgunlaşmamış gibi.. dışardan gerçekten itici görünüyorsunuz, yapmayın.

Ben sizin yapmak istediğinizi anladım, konu sahibine kizdiginiz konuda haklısınız, ama benim demek istediğim bu konuyu dağıtmayin.. Eski sevgili konusuna yazın bunları..

eski sevgiliyle gorusurken bosanmak isteyen kisi smdi gelmis cocuklar gecim derdi prangalar diyo. ikisi ilk okul caginda digeri kucuk olan ucuzlerinden bhsediyosun demi gecim skintisi derken. bu platformda sevmedgim paylasimlari yapan tek kisi sensin. ne yapacagini sasirmis tek kiside sensin. konu olsunda ne olursa olsun konusaym diyende. bence yeter artik . gerceklerle gel artik.

Öncelikle sizin ihmaliniz. Kocanın kötü çıkması nedir yahu, tanisaydiniz önce. Bakip gorseydiniz anlaşabiliyormusunuz daha sonra cocuk dogursaydiniz. Elalemden kime ne? Mesleğiniz yok mu elinizde? Olmasın çocuklarınızı yetiştirmek için işe girip çalışmak çokmu zor?. Sevgi ortami icerisinde büyümeyen annesinin mutsuzluklarini izleyen bir çocuk daha büyüyor

eski sevgiliyle gorusurken bosanmak isteyen kisi smdi gelmis cocuklar gecim derdi prangalar diyo. ikisi ilk okul caginda digeri kucuk olan ucuzlerinden bhsediyosun demi gecim skintisi derken. bu platformda sevmedgim paylasimlari yapan tek kisi sensin. ne yapacagini sasirmis tek kiside sensin. konu olsunda ne olursa olsun konusaym diyende. bence yeter artik . gerceklerle gel artik.
ağzın bal yiyebılırmı lutfen:dua::KK50:

Yaaa kusura bakma konu sahibi ama soylemek istiyorum
Ask yok,saygi yok
Birlikte kalmanizi gerektirecek hic birsey yok
Sadece cocuklar
O da paraniz yok diye
Kagit uzerinde evlisiniz
Esiniz sizi ev islerini yaptirmak icin kullaniyor
Siz de esinizi maddi olarak gecinebilmek icin kullaniyorsunuz bu durumda
Cok berbat birsey degil mi? Gurur kirici
Bir imza bizi aklamaz degil mi? Bitirin bu evliligi biraz olsun kendinize saygini varsa
İnsallah cok cok mutlu olursunuz yavrularinizla

Evlilik illetse kes at kurtul
Bosanmak diye bir şey var
Çocukları neden evlilikte pranga olarak görürsünüz anlamıyorum
Bosanmis ailenin mutlu cocuklari olmak, ayni evde yasayan kötü bir evliliğin meyvesi olmaktan evladir

Evet evlilik bazen illete dönüşür ve bunu sadece yaşayan bilir.çocuklarını da canın kadar seversin ama koyup gitmeyi aklından bile geçirmezsin alıp götürsen sudan çıkmış balığa döneceksin.üstesinden gelebilir miyim korkusu var.Sen böyle bocalarken herhangi bir insanın ilgisi -doğru olmasa da- o bocaladığın dünyanda sana bir kurtuluş gibi de gözükebilir.
Bütün bunları yaşayan bilir arkadaşım hariçten gazel okumak kolaydır.Kimseyi acımasızca yargılamayalım.İnsanız hatalar bizim için.
Yerinizde olsam eşimle hem açık açık konuşur hem de kendimi ve ona karşı olan olumsuz hislerimi törpülemeye çalışarak ikimize yeni bir sayfa açardım.Tabii eşin buna istekli olmalı.Yok tek başıma çırpınacaksam karşı taraftan hiçbir çaba yoksa kangren olan uzvu kesip atardım.Çünkü artık oluru kalmamış.Size ve yavrularınıza da yazık.Elalem ise cidden asla umrumda olmazdı.Yaptığın ayıp değil ki kim ne derse desin dört duvar arasında yaşadığını sen bilirsin.Aklı selim yakınların varsa onların da fikrini ve yardımını alarak ne yapacağına sen karar vereceksin.

@haticeakan burdaki insanlar her ne kadar sana acımasızca saldırsa da, ''kadın kadının düşmanıdır'' sözünün doğruluğunu ispatlasalar da, bu seni yine de aklamaz biliyorsun değil mi? eski konunu okudum, yaptığın şey çok yanlış. hem sen istediğin kadar ''pişman oldum görüşmeyi kestim, vs vs'' de, insanlar acımasız, seni linç etmek için buldukları fırsatı sonuna kadar kullanır, psikolojik baskı yaparken de asla pişmanlık indirimi uygulamazlar.

zaten evliliğinde mutlu olsaydın, eskisiyle konuşmazdın. eşin de mutlu olsaydı, o da seni aldatmazdı. birbirinizi sevmiyorsunuz zaten belli. ikiniz de aldatmışsınız, birbirinizden ayrılmanız en iyisi olacak bu saatten sonra. sana tavsiyem mutlaka bi iş bul, çalış, para kazan ve birikim yap. sonra da boşanma davasını açar diğer ayrıntıları düşünürsün. kaç tane çocuğun var? kaç yaşlarındalar? eğitim durumun nedir? baba evine dönme şansın var mı? bunları bilirsek yol gösterebiliriz ancak.

Çocuklarınızı lütfen engel olarak görmeyin,
Ben babasız ama huzurlu bir anne ile büyüdüm,Babama annem katlanmamış.cahil köylü kadınıymış ayrıca.Boşanmış.Daha yüzünü bile görmedim.
Kendine eziyet etmedi,kimseye de boyun eğmedi,tehditlere de kulak asmadı boşandı.
Çalıştı ,onu yapmam etmem demedi bizi büyüttü.
Siz neden bu işkenceyi çekiyorsunuz ki??
Valla eli öpülesi bir annen var. Biz de çocuk psikilojisi, o, bu, şu zaman geçiyor geride koca bir çekmişlik, gelecek ise koca bir karanlık. Helal olsun annene.

Bu forumdaki en gereksizde sensin benim seni sevdiğimi kim soyledi. Hadi naş naş

Back
X