İşte o da sizin sürekli müdahalenizden bunalmış, kırılmış belki. Mesele küs kalamayıp barışmak ya da barışmamak değil karşılıklı beklentilerinizin uyuşmaması ve bu konuyu küs kalarak çözüme ulaştıramayacağınız. Bir etkisi olmuyor belli ki.
O zaman o çözümlemeye calişsin bir de.Yani ben onun bu aile, anne travmalarindan iyice sıkıldım.Eve bardak alsam anneme de alalim.Bir yere gezmeye gitsek annemle de gidelim.Araba almayi planliyoruz.Araba olsa annemleri de götürürdük.Süpürgemiz cok iyi cekiyor annemlerr de götürelim onlarda süpürsün.Yani annesi zamanında görmemiş bir şeyler belki ama ben bunlardan annesinin yeni gelin edasından da sıkıldım.Klozete aldiğim koku topunu bile benden görüp gidip alan bir annesi var.Kahve makineme özendi diye oğlu eve bir şey almazken gidip annesine elzem olmayan kahve makinesi aliyor.Borcumuz varken annesi babasi bizde lcd büyük ekran tv de izlemeye alişti diye yine elzem olmayan lcd büyük ekran tv alacakmiş.Yani ben bunlardan sıkıldım.Ben onlarin görmediği bilmediği şeyleri tamamlamak zorunda değilim maaşimla da.Madem cok istiyordu oğullari evlenmeden yapacakti maaşiyla bunlari.Bu hareketler iyice beni ondan ve ailesinden soğutuyor sadece.