evlilik, denge, dişil enerji

Hediye almayan koca hanzodur. Böyle adama dişil enerjinizi göstermeyin.

Hem almasını hem vermesini bilmek lazım bence bu da sıkıntı. Aslında bu enerjidir vs değil bu kişinin psikolojisiyle alakalı. Alamayan bir insan almaya çalıştığında ya da aldığında kendini kötü aciz hissedebilir.

Gerçekten erkeklere , onlara ihtiyacımız olduğunu hissettirmek bence ana mevzu. Bi kavanoz kapağını dahi çok kolay bir şekilde açabilecekken onu çağırırım mutlaka ya ben açamıyorum sen nasıl tık diye açıyorsun derim bir de iyice mutlu olur Esra ezmecinin bu konuyla ilgili bir sürü yazısı vardı faydası olur olmaz bilmem bir de ben önceden böyle eşime hiç külfet olmayayım kafasındaydım. Ama baktım ki ben ondan bir şey şeyler istedikçe gerçekten daha değerli olunuyo daha bir sahipleniyor. Mesela ikimiz de çalıştığımz halde maddi olarak daha pahalı olan ihtiyaçlarımı eşime aldırırım genelde erkek gerçekten yatırım yaptığı kadına bağlanıyor

Yillardir gozlemliyorum tabiri caizse hep isteyen olmak kazandiriyor
Kim fedakarlik yapmis da yaranmis?
Esra erolda bile kadin altinlari alip kacmis baskasina
Adam hala istedigin bilezikten almadim diye mi gittin geri don alcam diyor biz evden sakiz gotursek sakizin parasini isterler

Belki erkek kendini değerli hissederse kadın isteye isteye bağımlı yetkisiz hale gelirse

Ben de öyleyim.

Hem çalışıyorum eve para getiriyorum, hem 2 çocuğun bakımı tamamen bende, evin faturaları market alışverişi, telefondan uygulama ile bir tıkla yapılan su siparişi bile bende, evin temizliği yemeği çamaşırı her şeyi bende.

Farkettim ki adam bana gram saygı duymuyor. Hem kendi eziyor hem de annesine ezdiriyor.

Benden bu kadar. Boşanıcam. Size de tavsiyem eşinize sorumluluk verin. Ama bu işi baştan tutmayınca malesef yıllanmış evliliklerde aha yapmıyorum tavrı işe yaramıyor.

Bir diğer önemli olay da karşınızdakinin karakteri. Bazı insanlar yontulmaya müsait oluyor. Bana göre bunlar vicdanlı ve merhametli insanlar. Ama benimki gibi olanlara isterseniz kendinizi parçalayın vicdan yoksa değişmiyor. Eşinizi tanırsınız ona göre bir aksiyon almanızı öneririm.

bende yapamayanlardanım.. bu erkekler ne tuhaf

boşanmayı düşünmenize çok üzüldüm.. gerçekten insan hem herşeyi sırtlanıp hem değer görmeyince daha da kötü oluyor.. bende bazen derim kılını kıpırdatmayan herşeyi kocasına yıkan insanlar benden daha çok ilgi görüyor diye.. çok tuhaf. bende aman o yıpranmasın destek olayım derken işin tadı kaçtı. eşim normalde böyle değildi ben kontrolü çok abarttım. kaç yıllık evlisiniz ?

Hediye almayan koca hanzodur. Böyle adama dişil enerjinizi göstermeyin.
:):) sakin olun öyle değil
çok alırdı çok romantik düşünceli biriydi ama ben kontrolcü olmaya herşeyi kendim halletmeye başladım ben böyle oldukça o pasifleşti ben daha da güçlü olayım derken konu buraya geldi

Adam biraz gamsızsa yapmıyorsa ne beklersen bekle olmaz.Esim iyi hostur anlasirız da ama biraz gamsızdır gecen ay halıları yıkamaya verecektim (ben kendi paramla) maaşım yatsın veririsin sen kendi paranı harcama altin al at kenara eylülde dügünler var birazını oraya veririz dedi.Iyi tamam dedim dedigi gibi yaptım bu maaşını aldı bekliyorum halilari toplayip verelim diye ee hani halilari verecektik ne oldu dedim acelesi yok hık mık he dedim öyle mi evde hali perde yün yorgan ne varsa topladım actım telefon ben verdim yıkamaya tez canlı insanlar bir seyi karsi tarafin yapmasini bekleyemezler ya o an olsun ya hic olmasın

:) güzel taktikler valla deneyeceğim

Ben de aynı hisler içerisindeyim. Yakın çevremde de görüyorum. Ben onu bilmem, ben yapamam vs diyen hanımlar daha çok değer görüyorlar. Ben de sizin gibi her şeyi ama herrr şeyi sırtlandım üstelik gurbette yaşıyorum. Aman diyince koşan bir sevenim yok. Biz de kaynana terörü de olduğu için boşanma kararı aldım. 8 yıl oldu evleneli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…