- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi geceninsesigibi
-
Hediye almayan koca hanzodur. Böyle adama dişil enerjinizi göstermeyin.herkese merhabalar.. bir konu hakkında hemcinslerimin, bunu deneyimleyenlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ben eşimle liseden beri birlikteyim, 29 yaşındayız ve son beş senedir evliyiz. şöyle bir sıkıntım var; eşim ben söylemezsem asla bişey yapmıyor hatta son zamanlarda söylesem bile unutuyor, o zaten yapar kafasında, benimle pek ilgilenmiyor, en son ne zaman düşünüp hediye aldı hatırlamıyorum. bu beni değersiz hissettiriyor. tabiki ben burada sadece eşimi suçlayamam çünkü benimde yaptığım hatalar var. herşeyi kendi başıma halletmeye çalışıyorum, bişey alınca beğenmediysem belli ediyorum, herşeyin en azına razı olmaya çalışıyorum, tüm planları ben yapıyorum gibi.. yani ben güçlü olayım destek olayım derken bu dengeyi bozdum.. çünkü eşim aslında romantik bir insan.. ve ben bu dengeyi bozarak hem kendimi bunalıma soktum hem sürekli şikayet ederek onu da bıktırıyorum. hanımlar ben bu durumu nasıl toparlayabilirim ? ne yapmam gerek ? nedir bu alma verme dengesi dişil enerji filan
Hem almasını hem vermesini bilmek lazım bence bu da sıkıntı. Aslında bu enerjidir vs değil bu kişinin psikolojisiyle alakalı. Alamayan bir insan almaya çalıştığında ya da aldığında kendini kötü aciz hissedebilir.Bi akraba vardi nisanlanacaklardi kiz esyalara falan krediye destek oluyordu
Disari ciktiklarinda da bi o bi kiz oduyormus vs
Kizla da tanismistik laf arasinda anlatirdi
Sonra ayrildilar icerigini bilemedik ama bizim akraba pek sarsilmadi uzulmedi gibi geldi bize
Sonra baska birini buldu kiz pedini bile cocuga aldiriyordu
Bayramda baban bana harclik vermedi alindim falan diyen bi tipti
Cocuk resmen kiza yagdiriyordu hepimiz şoktaydik
O zaman dank etti kafama erkeklere fazla destek olmayacaksin
Dank etti etmesine de kendim uygulayamadim bi turlu
Yillardir gozlemliyorum tabiri caizse hep isteyen olmak kazandiriyorHem almasını hem vermesini bilmek lazım bence bu da sıkıntı. Aslında bu enerjidir vs değil bu kişinin psikolojisiyle alakalı. Alamayan bir insan almaya çalıştığında ya da aldığında kendini kötü aciz hissedebilir.
herkese merhabalar.. bir konu hakkında hemcinslerimin, bunu deneyimleyenlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ben eşimle liseden beri birlikteyim, 29 yaşındayız ve son beş senedir evliyiz. şöyle bir sıkıntım var; eşim ben söylemezsem asla bişey yapmıyor hatta son zamanlarda söylesem bile unutuyor, o zaten yapar kafasında, benimle pek ilgilenmiyor, en son ne zaman düşünüp hediye aldı hatırlamıyorum. bu beni değersiz hissettiriyor. tabiki ben burada sadece eşimi suçlayamam çünkü benimde yaptığım hatalar var. herşeyi kendi başıma halletmeye çalışıyorum, bişey alınca beğenmediysem belli ediyorum, herşeyin en azına razı olmaya çalışıyorum, tüm planları ben yapıyorum gibi.. yani ben güçlü olayım destek olayım derken bu dengeyi bozdum.. çünkü eşim aslında romantik bir insan.. ve ben bu dengeyi bozarak hem kendimi bunalıma soktum hem sürekli şikayet ederek onu da bıktırıyorum. hanımlar ben bu durumu nasıl toparlayabilirim ? ne yapmam gerek ? nedir bu alma verme dengesi dişil enerji filan
Belki erkek kendini değerli hissederse kadın isteye isteye bağımlı yetkisiz hale gelirseYillardir gozlemliyorum tabiri caizse hep isteyen olmak kazandiriyor
Kim fedakarlik yapmis da yaranmis?
Esra erolda bile kadin altinlari alip kacmis baskasina
Adam hala istedigin bilezikten almadim diye mi gittin geri don alcam diyorbiz evden sakiz gotursek sakizin parasini isterler
Alan memnun veren memnunBelki erkek kendini değerli hissederse kadın isteye isteye bağımlı yetkisiz hale gelirse
Biz yinede kendi ayaklarımız üzerinde duralım istemesinide bilelimAlan memnun veren memnun
Bkz dilan polat
Para icinde yuzuyor hala kocasindan cikolata istiyor
bende yapamayanlardanım.. bu erkekler ne tuhafBi akraba vardi nisanlanacaklardi kiz esyalara falan krediye destek oluyordu
Disari ciktiklarinda da bi o bi kiz oduyormus vs
Kizla da tanismistik laf arasinda anlatirdi
Sonra ayrildilar icerigini bilemedik ama bizim akraba pek sarsilmadi uzulmedi gibi geldi bize
Sonra baska birini buldu kiz pedini bile cocuga aldiriyordu
Bayramda baban bana harclik vermedi alindim falan diyen bi tipti
Cocuk resmen kiza yagdiriyordu hepimiz şoktaydik
O zaman dank etti kafama erkeklere fazla destek olmayacaksin
Dank etti etmesine de kendim uygulayamadim bi turlu
boşanmayı düşünmenize çok üzüldüm.. gerçekten insan hem herşeyi sırtlanıp hem değer görmeyince daha da kötü oluyor.. bende bazen derim kılını kıpırdatmayan herşeyi kocasına yıkan insanlar benden daha çok ilgi görüyor diye.. çok tuhaf. bende aman o yıpranmasın destek olayım derken işin tadı kaçtı. eşim normalde böyle değildi ben kontrolü çok abarttım. kaç yıllık evlisiniz ?Ben de öyleyim.
Hem çalışıyorum eve para getiriyorum, hem 2 çocuğun bakımı tamamen bende, evin faturaları market alışverişi, telefondan uygulama ile bir tıkla yapılan su siparişi bile bende, evin temizliği yemeği çamaşırı her şeyi bende.
Farkettim ki adam bana gram saygı duymuyor. Hem kendi eziyor hem de annesine ezdiriyor.
Benden bu kadar. Boşanıcam. Size de tavsiyem eşinize sorumluluk verin. Ama bu işi baştan tutmayınca malesef yıllanmış evliliklerde aha yapmıyorum tavrı işe yaramıyor.
Bir diğer önemli olay da karşınızdakinin karakteri. Bazı insanlar yontulmaya müsait oluyor. Bana göre bunlar vicdanlı ve merhametli insanlar. Ama benimki gibi olanlara isterseniz kendinizi parçalayın vicdan yoksa değişmiyor. Eşinizi tanırsınız ona göre bir aksiyon almanızı öneririm.
:):) sakin olun öyle değilHediye almayan koca hanzodur. Böyle adama dişil enerjinizi göstermeyin.
evet işte doğru ama bunu pratiğe nasıl dökeceğim ?Hem almasını hem vermesini bilmek lazım bence bu da sıkıntı. Aslında bu enerjidir vs değil bu kişinin psikolojisiyle alakalı. Alamayan bir insan almaya çalıştığında ya da aldığında kendini kötü aciz hissedebilir.
hemde nasıl bozdum.. hiç fark etmedim bileBen bu enerji ve denge işlerine çok inanıyorum. Dengeyi bozmuşsunuz.
:) güzel taktikler valla deneyeceğimGerçekten erkeklere , onlara ihtiyacımız olduğunu hissettirmek bence ana mevzu. Bi kavanoz kapağını dahi çok kolay bir şekilde açabilecekken onu çağırırım mutlakaya ben açamıyorum sen nasıl tık diye açıyorsun derim bir de iyice mutlu olur Esra ezmecinin bu konuyla ilgili bir sürü yazısı vardı faydası olur olmaz bilmem bir de ben önceden böyle eşime hiç külfet olmayayım kafasındaydım. Ama baktım ki ben ondan bir şey şeyler istedikçe gerçekten daha değerli olunuyo daha bir sahipleniyor. Mesela ikimiz de çalıştığımz halde maddi olarak daha pahalı olan ihtiyaçlarımı eşime aldırırım genelde erkek gerçekten yatırım yaptığı kadına bağlanıyor
son cümle :):):)Yillardir gozlemliyorum tabiri caizse hep isteyen olmak kazandiriyor
Kim fedakarlik yapmis da yaranmis?
Esra erolda bile kadin altinlari alip kacmis baskasina
Adam hala istedigin bilezikten almadim diye mi gittin geri don alcam diyorbiz evden sakiz gotursek sakizin parasini isterler
Ben de aynı hisler içerisindeyim. Yakın çevremde de görüyorum. Ben onu bilmem, ben yapamam vs diyen hanımlar daha çok değer görüyorlar. Ben de sizin gibi her şeyi ama herrr şeyi sırtlandım üstelik gurbette yaşıyorum. Aman diyince koşan bir sevenim yok. Biz de kaynana terörü de olduğu için boşanma kararı aldım. 8 yıl oldu evleneli..boşanmayı düşünmenize çok üzüldüm.. gerçekten insan hem herşeyi sırtlanıp hem değer görmeyince daha da kötü oluyor.. bende bazen derim kılını kıpırdatmayan herşeyi kocasına yıkan insanlar benden daha çok ilgi görüyor diye.. çok tuhaf. bende aman o yıpranmasın destek olayım derken işin tadı kaçtı. eşim normalde böyle değildi ben kontrolü çok abarttım. kaç yıllık evlisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?