evlilik, denge, dişil enerji

İşte ben başka konularda erkek kadını finanse etmeli dediğim zaman burdaki bacılar ablalar beni okla vurdu. Yapmayın etmeyin ablalar işte görüyorsunuz o cümleyi kurmamın sebebi işte tam olarak buydu,kadın çalışmasın evde otursun manasında dememiştim. Erkeğin 2 kaşığı varsa birisini kıracaksın.

yok gamsız da değil ama o her bişey yaptığında ben ya eleştrdiğim ya beğenmediğim için bazen ağzından şimdi şunu yapsam sen beğenmicen o zaman kendin yap cümleleri duyarım..

Çokkkk doğru

Yaradılış olarak erkekler kadınlardan daha güçlü yaratılmışlardır. Özel güçleri olduğundan falan değil yani. Ve bir zahmet ev işlerine bir faydaları dokunmuyor kavanoz kapağını bari açabilsinler.

ya peki bu maddi dengeyi nasıl sağlayacağız ? bende çalışıyorum o da. peki denge nasıl olacak ?

Bazı kavanozlar havası alınmadan açılmıyo ya benimki alıyo kavanozu havasını alamıyo. Ben tabi seyit onbaşı durur muyum alıyorum elinden şak diye alıp açıyorum. Kavanozu bile kendim açacaksam bu koca ne işime yarıcak ya sgjhfjkf

Bayılıyorum kavanoz kapağını bile kocasına açtıran kadınlara. Öyle narin öyle minnoşlar. Ama ben nerdeyse koltuğu sırtlayacağım. Halbuki ne gerek var. Biraz cilve ve genelde yorulmuş olmak varken bu koşturma, dur ben yaparım demeler neden?
O yüzden burada yerimi alayım belki benimde işime yarar

ya peki bu maddi dengeyi nasıl sağlayacağız ? bende çalışıyorum o da. peki denge nasıl olacak ?
evliyseniz eve birşey gerektiği zaman hayatım ..... alır mısın gelirken? diyip küçük küçük başlayın. Yavaş yavaş aldırdıgınız şeyin adedi artsın. Beğendiğiniz iç çamaşırlarını atın ve bana alsana senin için giymek istiyorum bu gece tarzı şeyler söyleyin Birşey bozuldugu zaman tutun kendinizi tamir etmeyin veya tamirci çağırmayın bırakın o yapsın. Kırılan bozulan şey gerekirse bir ay yerde kalsın ama bırakın o yapsın çünkü tamir dengeli eril enerji aktivitesidir. Bozulan ampülü değiştirmeyelim mesela . Bunlar acizlik değil, yapabilitemiz var yapmıyoruz. Benim cümlelerime acizlik diyenler oldu ne alaka acizlik? İşte sonra böyle eril enerji dişil enerji konularına gark oluyorlar. Sizi tenzii ediyorum. Birde para mevzusuna gelince senin paran bizim paramız benim param benim paramdır modunda olun. Bir kadın ne kanunen ne dinen ev geçindirmek zorunda değil. Yapabilir, yardım isterse eder, zorunlu durumlar varsa müdahil olabilir ama o ana dek yardımcı olmamayı tercih etmek lazım. Bizler biraz durmayı kendimizi tutmayı ve almayı acizlik olarak görüyoruz. Bu hatalı. Dişil enerji DURGUN bir ALICI enerjidir. Bırakın amelelik hayatınızdaki erkeğe kalsın. Evet bunları uygulamadan hayatındaki kadında alan tutan erkeklerde var ama bazı erkeklere malesef deh demek eğitmek gerekiyor. Bu acizlik değil bana göre. Erkek değil mi işi ne tabi yapacak modunda yaşadığımdan beri mutlu ve dişilim.

Son düzenleme:
valla çok güzel detaylar.. benim en büyük sıkıntım maddi dengeyi sağlayamamak.. ipin ucunu kaçırıyorum hep

gerçekten sanki kafamıza silah dayıyorlar herşeyi kendi başmıza yapmamız için..

valla çok güzel detaylar.. benim en büyük sıkıntım maddi dengeyi sağlayamamak.. ipin ucunu kaçırıyorum hep
yapmayın almayın. Ona alan açmıyorsunuz ki yapsın. Biraz durun adım atmayın ki alan açılsın. Bir kadın Vajinasına penisi alır, yumurtalıklarına sperm alır. Bakın fiziksel mekanizma bile almak üzerine. Siz hayatınızdaki kişiye boşluk bırakmıyorsunuz ki iş görsün. Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa. Ağa siz olmuşsunuz, bırakın ineği o sağsın. Yapmayın hiçbirşey.

ya bi de şey var bi yerde okudum; erkeğe borç para vermek dişil enerjiyi düşürür diye. e şimdi evliyiz maddi sıkıntı oldu ben paramı vermem diyemem ya nasıl olacak o zaman denge nasıl korunacak.. biz şuan maddi sıkıntıdayız mesela ve ben onun için kredi çektim çünkü zor durumdaydı. ben burda en çok dengeyi kaçırıyorum aman sıkıntı çekmeyelim aman ben halledeyim filan

Açabilmeleri ekstra bi güç gerektiridği için değil zaten onların bizden daha güçlü olduğunu onlara hissettirebilmek adına söylüyoruz.

Bence bu iş biraz erkeğin yapısıylada ilgili bir erken barzo odunsa ona yaparsan yap fayda etmez. Birde değer görmek illa maddi beklenti içinde pahalı hediyelere bağlı bir şey değil. Adamın maaşı belliyse o adamdan pahalı hediye bekleyip alınmayınca değer görmüyorum demek saçma geliyor. Ama evliyken çok fazla her şeyi üstlenmeyi doğru bulmuyorum. Sevgiliyken eşimi çok fazla gözlemledim. Davranışlarını jestlerini konuşma üslubuna vs hep incelerdim. Ona göre davranıyorum. Eşim mesela işi çok ağır olmasına rağmen evde perde astığımı cam sildiğimi balkon yıkadığımı bilmem. Haftada iki kere banyoyu cifler. Dolapları siler. Bazen balkon yıkadığımda çok yordu vs derim niye yıkadın ben yapardım der tamam bir daha yormam kendimi iyi ki varsın diye öperim. Ama adamın içinde olmasa ne yaparsan yap olmaz. Gurur yapmak yok boşa dememişler fazla gurur g… vurur adgjkk

Evet çok haklısınız. Kavanoz açacakları var . Onlardan alıp kendiniz hiç karışmadan eşinizin direkt onla açmasını sağlayın

kredi çektiyseniz mutlaka alın. Taksit gününden on gün önce hatırlatmaya başlayın. Bir borcu olduğunu bilsin rehavete kapılmasına izin vermeyin. Rahat etmesin kredi sizin üzerinize diye. Sizden para istediği zaman örnek veriyorum 2 gram altın mı aldınız param yok 1 gram altın aldım canım ikimize yatırım için diyin. Diğer 1 gramı sadece siz bilin. Bunu size cok vaka görmüş ve sosyal gözlem yeteneği iyi biri olarak söylüyorum. Tüm arkadaşlarım kocasına verdiği paralara borç muamelesi yapıp söke söke alıyor, süper de mutlular. Siz onun alacaklısısınız.

Ama bence normal bir şey ihtiyacı var ve eşi olarak yardımcı oldun bununla dişil enerji düşecekse ohooo

Kavanoz kapağı hassas noktamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…