- 1 Haziran 2022
- 4.268
- En iyi cevaplar
- 1
- 13.016
- 158
- 34
- Konu Sahibi geceninsesigibi
-
İşte ben başka konularda erkek kadını finanse etmeli dediğim zaman burdaki bacılar ablalar beni okla vurdu. Yapmayın etmeyin ablalar işte görüyorsunuzBi akraba vardi nisanlanacaklardi kiz esyalara falan krediye destek oluyordu
Disari ciktiklarinda da bi o bi kiz oduyormus vs
Kizla da tanismistik laf arasinda anlatirdi
Sonra ayrildilar icerigini bilemedik ama bizim akraba pek sarsilmadi uzulmedi gibi geldi bize
Sonra baska birini buldu kiz pedini bile cocuga aldiriyordu
Bayramda baban bana harclik vermedi alindim falan diyen bi tipti
Cocuk resmen kiza yagdiriyordu hepimiz şoktaydik
O zaman dank etti kafama erkeklere fazla destek olmayacaksin
Dank etti etmesine de kendim uygulayamadim bi turlu
yok gamsız da değil ama o her bişey yaptığında ben ya eleştrdiğim ya beğenmediğim için bazen ağzından şimdi şunu yapsam sen beğenmicen o zaman kendin yap cümleleri duyarım..Adam biraz gamsızsa yapmıyorsa ne beklersen bekle olmaz.Esim iyi hostur anlasirız da ama biraz gamsızdır gecen ay halıları yıkamaya verecektim (ben kendi paramla) maaşım yatsın veririsin sen kendi paranı harcama altin al at kenara eylülde dügünler var birazını oraya veririz dedi.Iyi tamam dedim dedigi gibi yaptım bu maaşını aldı bekliyorum halilari toplayip verelim diye ee hani halilari verecektik ne oldu dedim acelesi yok hık mık he dedim öyle mi evde hali perde yün yorgan ne varsa topladım actım telefon ben verdim yıkamaya tez canlı insanlar bir seyi karsi tarafin yapmasini bekleyemezler ya o an olsun ya hic olmasın
Çokkkk doğruYillardir gozlemliyorum tabiri caizse hep isteyen olmak kazandiriyor
Kim fedakarlik yapmis da yaranmis?
Esra erolda bile kadin altinlari alip kacmis baskasina
Adam hala istedigin bilezikten almadim diye mi gittin geri don alcam diyorbiz evden sakiz gotursek sakizin parasini isterler
hiç duymadım yahu kimmiş ne yapıyormuş ya bu hanımefendi ?Konu başlığındaki dişil enerji yazısını görünce aklına Esra Ezmeci gelenler.
Yaradılış olarak erkekler kadınlardan daha güçlü yaratılmışlardır. Özel güçleri olduğundan falan değil yani.Gerçekten erkeklere , onlara ihtiyacımız olduğunu hissettirmek bence ana mevzu. Bi kavanoz kapağını dahi çok kolay bir şekilde açabilecekken onu çağırırım mutlakaya ben açamıyorum sen nasıl tık diye açıyorsun derim bir de iyice mutlu olur Esra ezmecinin bu konuyla ilgili bir sürü yazısı vardı faydası olur olmaz bilmem bir de ben önceden böyle eşime hiç külfet olmayayım kafasındaydım. Ama baktım ki ben ondan bir şey şeyler istedikçe gerçekten daha değerli olunuyo daha bir sahipleniyor. Mesela ikimiz de çalıştığımz halde maddi olarak daha pahalı olan ihtiyaçlarımı eşime aldırırım genelde erkek gerçekten yatırım yaptığı kadına bağlanıyor
ya peki bu maddi dengeyi nasıl sağlayacağız ? bende çalışıyorum o da. peki denge nasıl olacak ?İşte ben başka konularda erkek kadını finanse etmeli dediğim zaman burdaki bacılar ablalar beni okla vurdu. Yapmayın etmeyin ablalar işte görüyorsunuzo cümleyi kurmamın sebebi işte tam olarak buydu,kadın çalışmasın evde otursun manasında dememiştim. Erkeğin 2 kaşığı varsa birisini kıracaksın.
Bir Google'dan bakın kimmiş ne yapıyormuş.hiç duymadım yahu kimmiş ne yapıyormuş ya bu hanımefendi ?
Bazı kavanozlar havası alınmadan açılmıyo ya benimki alıyo kavanozu havasını alamıyo. Ben tabi seyit onbaşı durur muyum alıyorum elinden şak diye alıp açıyorum. Kavanozu bile kendim açacaksam bu koca ne işime yarıcak ya sgjhfjkfGerçekten erkeklere , onlara ihtiyacımız olduğunu hissettirmek bence ana mevzu. Bi kavanoz kapağını dahi çok kolay bir şekilde açabilecekken onu çağırırım mutlakaya ben açamıyorum sen nasıl tık diye açıyorsun derim bir de iyice mutlu olur Esra ezmecinin bu konuyla ilgili bir sürü yazısı vardı faydası olur olmaz bilmem bir de ben önceden böyle eşime hiç külfet olmayayım kafasındaydım. Ama baktım ki ben ondan bir şey şeyler istedikçe gerçekten daha değerli olunuyo daha bir sahipleniyor. Mesela ikimiz de çalıştığımz halde maddi olarak daha pahalı olan ihtiyaçlarımı eşime aldırırım genelde erkek gerçekten yatırım yaptığı kadına bağlanıyor
evliyseniz eve birşey gerektiği zaman hayatım ..... alır mısın gelirken? diyip küçük küçük başlayın. Yavaş yavaş aldırdıgınız şeyin adedi artsın. Beğendiğiniz iç çamaşırlarını atın ve bana alsana senin için giymek istiyorum bu geceya peki bu maddi dengeyi nasıl sağlayacağız ? bende çalışıyorum o da. peki denge nasıl olacak ?
valla çok güzel detaylar.. benim en büyük sıkıntım maddi dengeyi sağlayamamak.. ipin ucunu kaçırıyorum hepevliyseniz eve birşey gerektiği zaman hayatım ..... alır mısın gelirken? diyip küçük küçük başlayın. Yavaş yavaş aldırdıgınız şeyin adedi artsın. Beğendiğiniz iç çamaşırlarını atın ve bana alsana senin için giymek istiyorum bu gecetarzı şeyler söyleyin Birşey bozuldugu zaman tutun kendinizi tamir etmeyin veya tamirci çağırmayın bırakın o yapsın. Kırılan bozulan şey gerekirse bir ay yerde kalsın ama bırakın o yapsın çünkü tamir dengeli eril enerji aktivitesidir. Bozulan ampülü değiştirmeyelim mesela . Bunlar acizlik değil, yapabilitemiz var yapmıyoruz. Benim cümlelerime acizlik diyenler oldu ne alaka acizlik? İşte sonra böyle eril enerji dişil enerji konularına gark oluyorlar. Sizi tenzii ediyorum. Birde para mevzusuna gelince senin paran bizim paramız benim param benim paramdır modunda olun. Bir kadın ne kanunen ne dinen ev geçindirmek zorunda değil. Yapabilir, yardım isterse eder, zorunlu durumlar varsa müdahil olabilir ama o ana dek olmamayı tercih etmek lazım. Bizler biraz durmayı kendimizi tutmayı ve almayı acizlik olarak görüyoruz. Bu hatalı. Dişil enerji DURGUN bir ALICI enerjidir. Bırakın amelelik hayatınızdaki erkeğe kalsın. Evet bunları uygulamadan hayatındaki kadında alan tutan erkeklerde var ama bazı erkeklere malesef deh demek eğitmek gerekiyor. Bu acizlik değil bana göre. Erkek değil mi işi ne tabi yapacak modunda yaşadığımdan beri mutlu ve dişilim.
gerçekten sanki kafamıza silah dayıyorlar herşeyi kendi başmıza yapmamız için..Bayılıyorum kavanoz kapağını bile kocasına açtıran kadınlara. Öyle narin öyle minnoşlar. Ama ben nerdeyse koltuğu sırtlayacağım. Halbuki ne gerek var. Biraz cilve ve genelde yorulmuş olmak varken bu koşturma, dur ben yaparım demeler neden?
O yüzden burada yerimi alayım belki benimde işime yarar
yapmayın almayın. Ona alan açmıyorsunuz ki yapsın. Biraz durun adım atmayın ki alan açılsın. Bir kadın Vajinasına penisi alır, yumurtalıklarına sperm alır. Bakın fiziksel mekanizma bile almak üzerine. Siz hayatınızdaki kişiye boşluk bırakmıyorsunuz ki iş görsün. Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa. Ağa siz olmuşsunuz, bırakın ineği o sağsın. Yapmayın hiçbirşey.valla çok güzel detaylar.. benim en büyük sıkıntım maddi dengeyi sağlayamamak.. ipin ucunu kaçırıyorum hep
ya bi de şey var bi yerde okudum; erkeğe borç para vermek dişil enerjiyi düşürür diye. e şimdi evliyiz maddi sıkıntı oldu ben paramı vermem diyemem ya nasıl olacak o zaman denge nasıl korunacak.. biz şuan maddi sıkıntıdayız mesela ve ben onun için kredi çektim çünkü zor durumdaydı. ben burda en çok dengeyi kaçırıyorum aman sıkıntı çekmeyelim aman ben halledeyim filanyapmayın almayın. Ona alan açmıyorsunuz ki yapsın. Biraz durun adım atmayın ki alan açılsın. Bir kadın Vajinasına penisi alır, yumurtalıklarına sperm alır. Bakın fiziksel mekanizma bile almak üzerine. Siz hayatınızdaki kişiye boşluk bırakmıyorsunuz ki iş görsün. Sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa. Ağa siz olmuşsunuz, bırakın ineği o sağsın. Yapmayın hiçbirşey.
Açabilmeleri ekstra bi güç gerektiridği için değil zaten onların bizden daha güçlü olduğunu onlara hissettirebilmek adına söylüyoruz.Yaradılış olarak erkekler kadınlardan daha güçlü yaratılmışlardır. Özel güçleri olduğundan falan değil yani.Ve bir zahmet ev işlerine bir faydaları dokunmuyor kavanoz kapağını bari açabilsinler.
Bazı kavanozlar havası alınmadan açılmıyo ya benimki alıyo kavanozu havasını alamıyo. Ben tabi seyit onbaşı durur muyum alıyorum elinden şak diye alıp açıyorum. Kavanozu bile kendim açacaksam bu koca ne işime yarıcak ya sgjhfjkf
kredi çektiyseniz mutlaka alın. Taksit gününden on gün önce hatırlatmaya başlayın. Bir borcu olduğunu bilsin rehavete kapılmasına izin vermeyin. Rahat etmesin kredi sizin üzerinize diye. Sizden para istediği zaman örnek veriyorum 2 gram altın mı aldınız param yok 1 gram altın aldım canım ikimize yatırım için diyin. Diğer 1 gramı sadece siz bilin. Bunu size cok vaka görmüş ve sosyal gözlem yeteneği iyi biri olarak söylüyorum. Tüm arkadaşlarım kocasına verdiği paralara borç muamelesi yapıp söke söke alıyor, süper de mutlular. Siz onun alacaklısısınız.ya bi de şey var bi yerde okudum; erkeğe borç para vermek dişil enerjiyi düşürür diye. e şimdi evliyiz maddi sıkıntı oldu ben paramı vermem diyemem ya nasıl olacak o zaman denge nasıl korunacak.. biz şuan maddi sıkıntıdayız mesela ve ben onun için kredi çektim çünkü zor durumdaydı. ben burda en çok dengeyi kaçırıyorum aman sıkıntı çekmeyelim aman ben halledeyim filan
Ama bence normal bir şey ihtiyacı var ve eşi olarak yardımcı oldun bununla dişil enerji düşecekse ohoooya bi de şey var bi yerde okudum; erkeğe borç para vermek dişil enerjiyi düşürür diye. e şimdi evliyiz maddi sıkıntı oldu ben paramı vermem diyemem ya nasıl olacak o zaman denge nasıl korunacak.. biz şuan maddi sıkıntıdayız mesela ve ben onun için kredi çektim çünkü zor durumdaydı. ben burda en çok dengeyi kaçırıyorum aman sıkıntı çekmeyelim aman ben halledeyim filan
Bayılıyorum kavanoz kapağını bile kocasına açtıran kadınlara. Öyle narin öyle minnoşlar. Ama ben nerdeyse koltuğu sırtlayacağım. Halbuki ne gerek var. Biraz cilve ve genelde yorulmuş olmak varken bu koşturma, dur ben yaparım demeler neden?
O yüzden burada yerimi alayım belki benimde işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?