- 14 Mayıs 2022
- 53
- 67
- 8
- 31
- Konu Sahibi geceninsesigibi
-
ya eşim genelde ben senin güçlü olmanı çok seviyorum der bana, gözüm arkada kalmıyor der. şimdi bakınca bu iyi bişey ama derine inince öyle değil.. ben çok hissettirdim güçlü olduğumu..Ben de güçlü tiplerdenim, aslında kimseye ihtiyacım yoktur ama dışarıyla ilgili işleri asla kendim yapmam 'bunları da ben yapacaksam neden evliyim' demişliğim var.
Geçenlerde ağır bir masanın yönünü değiştirmek gerekiyordu, ikimiz aynı odadayız ama ben tek başıma çevirdim, çevirince kızdı. Ben tek başıma yapabiliyorum diye çıkışınca çok alındıböyle şeyler egolarını besliyor galiba, yaptırmak lazım.
Kendi ayakları üzerinde duran kadınlar biraz tez canlı ve titiz oluyor galiba, erkelerin genişliğine tahammül edemeyip kendileri yapmayı daha pratik buluyor. Erkeler de bunu küçümsenmek olarak görüyor. Bir süre sonra elini eteğini her şeyden çekip işe yaramaz hissetmeye başlıyorlar. Terapiye gidin ama bir yandan da dışarı işlerini ona yaptırmaya başlayın, markete o gitsin, çöpü o çıkarsın, tamirciyi o çağırsın, faturaları o ödesin... gibi gibi. İlkel benliklerini biraz okşamak lazım.
Beraber alışverişe gittiğimizde ikimizin de cebinde kredi kartı olmasına rağmen ödemeleri o yapar. Hatta onun kartı doluysa ben kartımı veririm yine o yapar. Ben yapınca adamın rengi değişiyorsanki aynı keseden çıkmıyor para. Kadınlar gibi değil erkekler, bizim önemsemediğimiz şeyler onlar için ego meselesi oluyor.
Her şeyden önce şu an senin bebeğin var, alışverişi kilitleyerek başla, ben bebekle kalayım sen şunları al gel, de. Bebeği bahane et 'ben hallederdim ama bebek çok zaman alıyor biliyorsun' de 'sen bebekle çok ilgileniyorsun sen şunu hallet bebekle ben kalayım' de 'bebekle uğraşırken unutmuşum şu faturayı öder misin' de. Her şey yavaş yavaşYa biz 14 senedir beraberiz bi de genel olarak bakınca yani kendimi uzaktan izleyince hatalarımı görüyorum bende hatta yapılmaması gerekenlere bende bişey ekleyim bende hakimim çünküşikayet etmek. Veya birinin kocasını aaa bak o şöyle yapmış diye övmek. Erkeklerin kendi içinde gururunu kırıyor. Ve bilin bakalım en çok kim şikayet ediyor karşımdaki insanı değiştiremem. Evliliğimi ve kocamı seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum. Bende kendimi değiştireyim bakalım be değişecek diyerek çıktm işte bu yola.. bakalım ne olacak.
Valla çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğimHer şeyden önce şu an senin bebeğin var, alışverişi kilitleyerek başla, ben bebekle kalayım sen şunları al gel, de. Bebeği bahane et 'ben hallederdim ama bebek çok zaman alıyor biliyorsun' de 'sen bebekle çok ilgileniyorsun sen şunu hallet bebekle ben kalayım' de 'bebekle uğraşırken unutmuşum şu faturayı öder misin' de. Her şey yavaş yavaş
Evet ben kendimi cektikce (trip anlaminda degil) daha cok ilgi gostermeye basladi. Mesela o kadar cok seni seviyorum diyordum ki adama firsat kalmiyordu simdi demedikce hergun o diyor, ben daha kuğu gibi suzulunce kapimi aciyor filanetki görüyor musunuz peki değişiklik filan ?
Umarım bende kendimi geri çekme konusunu iyi bir şekilde başarabilirimEvet ben kendimi cektikce (trip anlaminda degil) daha cok ilgi gostermeye basladi. Mesela o kadar cok seni seviyorum diyordum ki adama firsat kalmiyordu simdi demedikce hergun o diyor, ben daha kuğu gibi suzulunce kapimi aciyor filan
Mesela 2 tane almam gereken sey vardi param yetmiyordu her zamanki gb birini ben alayim dedi ben de hep hayir derim, ne kadar tatlisin cok dusunceli bir hareket neden olmasin dedim. Adama bir guven bir gulumseme geldi bak internetten baktim su daha iyi bunu mu alsak falan diyor. Oyuna dahil olmak gb dusunun..
Sizin hayatiniza dahil olup, yardim edip birseyler yaratttiklarinda daha erkeksi hissediyorlar ve size daha kadinliginizi hissettirecek sekilde davraniyorlar. Yatirim yapilan iliskiden daha zor vazgeciyorlar demisti biri de inanmamistim.
Yine soyluyorum her seyi aldirmayi, her isimi yaptirmayi kastetmiyorum
Geri cekmeden kastim sogukluk degil 5 iltifat ediyorsan 3 etmek, en cok sen sariliyorsan azaltmak gb.Umarım bende kendimi geri çekme konusunu iyi bir şekilde başarabilirim
Merhaba.herkese merhabalar.. bir konu hakkında hemcinslerimin, bunu deneyimleyenlerin yorumlarına ihtiyacım var.. ben eşimle liseden beri birlikteyim, 29 yaşındayız ve son beş senedir evliyiz. şöyle bir sıkıntım var; eşim ben söylemezsem asla bişey yapmıyor hatta son zamanlarda söylesem bile unutuyor, o zaten yapar kafasında, benimle pek ilgilenmiyor, en son ne zaman düşünüp hediye aldı hatırlamıyorum. bu beni değersiz hissettiriyor. tabiki ben burada sadece eşimi suçlayamam çünkü benimde yaptığım hatalar var. herşeyi kendi başıma halletmeye çalışıyorum, bişey alınca beğenmediysem belli ediyorum, herşeyin en azına razı olmaya çalışıyorum, tüm planları ben yapıyorum gibi.. yani ben güçlü olayım destek olayım derken bu dengeyi bozdum.. çünkü eşim aslında romantik bir insan.. ve ben bu dengeyi bozarak hem kendimi bunalıma soktum hem sürekli şikayet ederek onu da bıktırıyorum. hanımlar ben bu durumu nasıl toparlayabilirim ? ne yapmam gerek ? nedir bu alma verme dengesi dişil enerji filan
Arada da hatırlatmak lazım bunu, bence çok da üzülme. Bir nevi şeytan azapta gerek, 'şimdi buradayı, iltifatlarını jestlerini kabul ediyorum ama gidersen yıkılmam' imajı da lazım. Ben masayı yalnız çekip 'tek başıma yapabiliyorum' dediğimde o yüzden bozuldu eşim, arada abanın altındaki sopayı da görmelilerHiç kartla internetten alışveriş yapmamıştım. Evlendikten sonra eşime aldırmıştım bir şey. Sonra benim kartıma da para attı. Aa bundan sonra ben kendim de alırım demiştim bozulmuştu
Bir keresinde kavga ederken benim kimseye ihtiyacım yok demiştim öfkeyle bu lafıma da çok kırılmıştı. Aklıma geldikçe üzülürüm keşke demeseydim
Esra ezmecinin tuzlu su önerisi bu galiba..dişilik için lavanta yağı sürün diyorBen bi ara tuzlu suyla dus aliyordum disil enerji icin sdgjgjfk
Disillige katkisi var mi bilmiyorum ama vucuda iyi geliyor
Evlilikte yükleri sirtlanmak, fazla ekonomik davranmak gibi konularda bende bazen kendimi enayi gibi hissediyorum
Sırrı cözen varsa fikirlere acigim
O iyice kudurdu ya, bir ara kukuya damlatın falan da diyorduEsra ezmecinin tuzlu su önerisi bu galiba..dişilik için lavanta yağı sürün diyor
Ph'i bozacak disilik artsin diyeO iyice kudurdu ya, bir ara kukuya damlatın falan da diyordu
kredi çekmenizi o mu talep etti siz mi atıldınız. Talep etmeden kendinizi feda etmeyebilirsiniz meselaya bi de şey var bi yerde okudum; erkeğe borç para vermek dişil enerjiyi düşürür diye. e şimdi evliyiz maddi sıkıntı oldu ben paramı vermem diyemem ya nasıl olacak o zaman denge nasıl korunacak.. biz şuan maddi sıkıntıdayız mesela ve ben onun için kredi çektim çünkü zor durumdaydı. ben burda en çok dengeyi kaçırıyorum aman sıkıntı çekmeyelim aman ben halledeyim filan
Mantar olduktan sonra neyleyim dişil enerjiyiPh'i bozacak disilik artsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?