evlilik, denge, dişil enerji

Sevgilinin yolından git bu aileler konusunda bende senin gibi plan yaptım durdum ne oldu ? Herşey olacağına vardı, plansız olan herşey çok güzel oldu planlı olan herşey gerginlikle geçti. Bende plan yaptıkça kaygım azalıyordu ama akışa bırakmak bambaşka bir boyut gerçekten başka bir rahatlık. Sende dene akışa bırakınca kaygının daha az olduğunu fark edeceksin

Verebileceğim tek tavsiye kendine dönmek. Her konuda. Kendine zaman ayırmak, bağımsız arkadaşlarınla plan yapmak, kendine bakım yapmak, alışveirş yapmak vs vs hep önce kendin. Gerçekten bunu çok denedim arkadaş ilişkisi, iş ilişkisi, aşk hepsinde. Ben koştum koştum baktım değer yok içime döndüm. Ben kendime değer verdim ben kendimi sevdim. Sonra bi baktım herkes peşimde

Nokta atışı tespitler gerçekten

Ay akışa bırakmak öyle zorluyor ki beni. Ama dediğiniz gibi yapmaya çalışırım. Çok teşekkürler bu arada konu da cevaplar da çok iyi geldi

Ben de tembelim sanıyorum dişil enerjim yükselmiş asla yormam kendimi.

Ay çok merak ediyorum. Bu tuzlu su cart curt gibi şeyleri yaptığınızda eşiniz/sevgiliniz size karşı nasıldı

İyi de evliliklerdeki kadının evrilmesi zaten bu ki. Ben de pehlivana dönmüştüm. Ponçik kalpli olup oy ben yapamam, ay ben korkarım vs deyip adama sinmek eril enerjiyi yükseltiyo. Ama bunu yapabilmek de sanat.

İyi de evliliklerdeki kadının evrilmesi zaten bu ki. Ben de pehlivana dönmüştüm. Ponçik kalpli olup oy ben yapamam, ay ben korkarım vs deyip adama sinmek eril enerjiyi yükseltiyo. Ama bunu yapabilmek de sanat.
Adamın erkeklik duygusunu kabartıyor yani. Öle olunca dişil de yükseliyo bence. Ama ben bunları çözmüş olsaydım böyle bu durumda olmazdım demek ki böle de diiiilmiş. Siz beni kaale almayın:)

kızlar ben çevremde kötü örnekler gördüğüm için bilinçli olarak işleri sırtlanmamayı seçiyorum. örneğin kavanoz kapağı açamayan yoktur aramızda. Ama minnoş bi halde eşime götürüyorum. Bir yöntem kullanarak açtıysa yaaa ne kadar da zekisin, zekana hayranım diye methiyeler düzüyorum. Kas gücüyle açtıysa da gücünü övüyorum aslında gerçekten esimi cok zeki bulurum. ama her firsatta överim. erkekler övgüye bayiliyorlar ve isleri üstlenmekte onlar istekli oluyorlar.

Bende işte ipin ucunu kaçırdım ne övgü ne başka bişey

Ay çok merak ediyorum. Bu tuzlu su cart curt gibi şeyleri yaptığınızda eşiniz/sevgiliniz size karşı nasıldı
O zamanlar tuzla yikaninca vucudum ferahliyordu resmen, esim sihhatler olsun mis kokulum cay koydum falan diyordu
Normal duslarda sihhatler olsun hayatim bi cay koy da icek diyordu
Tesaduf mu bilemedim cok da onemsememistim o zamanlar
Su tarz seyler sanirim
Mucize bekleme
Ama esra ezmecideki kadinlar altin falan aldiriyordu bilemiycem
Esra hanim kocam borc batagindaydi bana gul bile almiyordu ama o istedigim bilezikten almis falan yaziyorlardi

Ben de bu tarz seyler yapan biriyim. İnternetten eril disil denge vs konularina baktim izledim okudum ogrendim. Simdi daha cok almaya, yardim istemeye calisiyorum. Tabiki ezik bir sekilde degil sadece onu da dahil etmek, emek vermesine izin vermek gibi. Arastirdiginizda ne demek istedigimi anlayacaksiniz ve sorun cozulur

etki görüyor musunuz peki değişiklik filan ?

Bende Esra Ezmecinin kitaplarını aldım aylardır duruyor daha okumadım. Bazen Paylaşımlarını görüyorum tuzlu su yapanlar kitabını okuyanlar kadına neler yazıyorlar. Dişil enerjim dengelendi kocam bana altın aldı gibi gibi şeyler. Okursam bende yöntemleri deniye cem Tabi bunlar ne kadar doğru bilemem bir araştırın belki işinize yarar.

Alıp verme dengesini bende beceremiyorum galiba. Eşim giderler çıktıktan sonra maaşını bana verir. Harçlık alır O yüzden ben bana onu al bunu al diyemiyorum. Bu sefer bana bir şey almıyor istediğim şeyleri kendim alıyorum. Bu yanlışımı sizce bende çok çözemedim bu işleri yeni evliyim kafamda tam oturtamadım daha

biz 5 senedir evliyiz. şimdiye kadar hep para ortaktı. bende senin gibiydim ya zaten para bende nasıl isteyim gibi sanki yanlış bu çünkü bu kez bişey almamaya alışıyorlar.. ikimiz çalışıyoruz üstelik benim maaş ondan yüksek :) valla bu beni çok mutlu ediyor ama konumuz bu değil :) ben burda da yanlış yaptım mesela maaşımı yalan söylemem, ama yüksek olmasına çok mutlu olduğumu belli ettim filan.. şimdi kendimce şöyle düşünüyorum: onun maaşı ile evin giderlerini ödeyelim. ve ben sürekli işte kirayı sen ödedin fatura senin maaştan ödedik diyeyim ki gururu okşansın. kalan paranın bi kısmı birikime(çünkü çocuğumuz var) bi kısmı ikiye bölerim diye düşünüyorum açıkçası onun para ayrı benim para ayrı. o zaman gönül rahatlığı ile bana şunu alır mısın filan diyebilirim. yani kendimce en mantıklı bu geldi şu anda..

Bende çalışıyorum biz daha para biriktiremedik. 5 aylık evliyim yaz diye gezme tatil Kira faturalar derken birikmedi. İlerde birikir tabi. Eşimde para olunca çok harcıyor. O yüzden sende kalsın diyor bende idare ediyorum o paralarla. Sonrada bana bir şey almıyor tabi. Hatta bizde ben alıyorum ona sana kıyafet alalım onu alalım bunu alalım diyorum. Bildiğiniz Mahmut abi gibiyim. Bir erkeğin bir kadını baştan aşağı alışverişe götürür gibi ben götürüyorum eşimi Bunu dengeleyemedim. Acaba bu benim dişil enerjimi etkilerimi

Biz çok güzel biriktiriyorduk ama benim sevgili eşim ille kardeşimle kendi işimi kuracam diyip battığı için maddi olarak çok ciddi sarsıldık aslında tüm dengeler orda bozulmaya başladı zaten.. ve bence evet bu dişil enerjiyi etkiliyor. çünkü annesi gibi oluyoruz. şunu alalım bunu alalım ister istemez o enerjiye giriyorz.. kesinlikle dengelememiz gerekiyor..

Ben de güçlü tiplerdenim, aslında kimseye ihtiyacım yoktur ama dışarıyla ilgili işleri asla kendim yapmam 'bunları da ben yapacaksam neden evliyim' demişliğim var.

Geçenlerde ağır bir masanın yönünü değiştirmek gerekiyordu, ikimiz aynı odadayız ama ben tek başıma çevirdim, çevirince kızdı. Ben tek başıma yapabiliyorum diye çıkışınca çok alındı böyle şeyler egolarını besliyor galiba, yaptırmak lazım.

Kendi ayakları üzerinde duran kadınlar biraz tez canlı ve titiz oluyor galiba, erkelerin genişliğine tahammül edemeyip kendileri yapmayı daha pratik buluyor. Erkeler de bunu küçümsenmek olarak görüyor. Bir süre sonra elini eteğini her şeyden çekip işe yaramaz hissetmeye başlıyorlar. Terapiye gidin ama bir yandan da dışarı işlerini ona yaptırmaya başlayın, markete o gitsin, çöpü o çıkarsın, tamirciyi o çağırsın, faturaları o ödesin... gibi gibi. İlkel benliklerini biraz okşamak lazım.

Beraber alışverişe gittiğimizde ikimizin de cebinde kredi kartı olmasına rağmen ödemeleri o yapar. Hatta onun kartı doluysa ben kartımı veririm yine o yapar. Ben yapınca adamın rengi değişiyor sanki aynı keseden çıkmıyor para. Kadınlar gibi değil erkekler, bizim önemsemediğimiz şeyler onlar için ego meselesi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…