Evlilik depressionu

Onunla ayni dusunmediginiz icin mi? Mevzu neydi ki? Genel boyle siyaset, din, kariyer gibi konulardaki fikir ayriliklarinda mi bagiriyor cagiriyor?

yorum yapamadan geçemicem

biz de ilişki yaşayamıyoduk bisürü de sorunumz vardı. ona rağmen evliliğim için mücadele ediyordum. bigün en sevdiği yemekleri hazırladm giyindim süslendim. yemeği yedi, o bahsettiğiniz azıcık cilve olayını kattım işe, 'sonra yapsak olur mu' demişti

olmayınca olmuyo bazılarında

umarım konu sahibinin eşi düzelir.

Son düzenleme:

YUH artik!

Sanki ben yazmisim gibi bunlari beni anlatmissiniz.

Bizde 2 yildir birlikte olamadik, esim cok asosyal, sinirli agresif, beraber hicbirsey yapmiyoruz eve geliyor bilgisayarainin karsisina oyun oynuyor cocuk gibi. :2:

Geçmiş konuna da baktım.Bence sorunların "kısmen" birlikte olamamanızdan kaynaklanıyor.
Hala birlikte olmamanız eşini hırçınlaştırıyor veya içine kapanmasına sebep oluyor olabilir.
Beraberlik,çiftleri birbirine yakınlaştırır,aralarında farklı bir bağ oluşturur.

Birlikte olmamaktan şikayetim yok çünkü çocuk istemiyorum demişsin.
Bu ifaden bana vajinismus olabileceğini düşündürdü.
Birlikteliğin tek amacını çocuk gibi görüyorsun sanırım.
Bence artık çözüm aramanızın zamanı gelmiş.

Eski konunda da eşinin bilmişliğinden sözetmişsin.
Senin fikirlerine değer vermiyormuş.Acaba aranızda eğitim farkı mı var ?

YUH artik!

Sanki ben yazmisim gibi bunlari beni anlatmissiniz.

Bizde 2 yildir birlikte olamadik, esim cok asosyal, sinirli agresif, beraber hicbirsey yapmiyoruz eve geliyor bilgisayarainin karsisina oyun oynuyor cocuk gibi. :2:

Aynen canim bilgisayarin önünde braksam 24 saat oyun oynar! Onun icin bi oda yaptik ki beyfendi geri cekilip oyun oynadin! Cocuk gibi, herseye aliniyor, intikam almak istiyor, agresif....

Nasil cilve yapiyorsunuz kizlar yardim edin!

Bazen cok güclü oldugum icin, herseyi kendim yapa bildigim icin anlasamadigimizi düsünüyorum! Ona fazla belkide evimin erkegi oldugunu gösteremiyorum!!

Esim üniversiteyi okudu burda biz yurt disinde kaliyoruz bu arada. Bende meslegimi yaptim, coktandir düzgün isde calisiyorum.

Esimde cok bilmislik nasil var mesela, her sözünde "ben biliyorum" demesi, birisi onunla idalasirsa vay haline..

Isini degistirmek istiyor bu yüzdende is ariyor, bende böyle söyle yap dene diyorum. Ya ben biliyorum sen bilmiyorsun la basliyor ve böylemdevam ediyor... Bence yani biraz komplexlide. Okumus diye kimse ondan bi konuyu daha iyi bilemez, kimse ona bunu sunu böyle yap diyemez

Canım bence esas sorun,cinsel birliktelik yaşayamamış olmanızdan kaynaklanıyor...
Eşin ve senin asabiyetin bundan kaynaklı ...
Vajinismus topiği sana yardımcı olabilir,egzersizler falan
Her şey yoluna girer canım kendinizi yıprattığınızla kalırsınız
Pes etme

Klişe bir soru olacak ama evlenmeden önce böyle bir adam olduğunu anlamadın mı?
O zamanlar kendini farklı mı gösteriyordu?

Onunla ayni dusunmediginiz icin mi? Mevzu neydi ki? Genel boyle siyaset, din, kariyer gibi konulardaki fikir ayriliklarinda mi bagiriyor cagiriyor?

Esim suanki isinden memnun degil bu yüzden is ariyor ama malesef bisey bulamiyor ve is görüsmesine cagiranda olmadi.. Bende böyle söyle yap diyorum tartisma basliyor... Sen ne biliyorsun ben biliyorum diye söyleniyor, sonra odasina cekiliyor (aslinda ofis olarak kulanicakdik odayi ama sagolsun bilgisayar oyunu icin bi odamiz oldu)
Yada en kötüsü bende cenemi tutaminca küfürle kalvganin devam etmesi...

Ama nasil cenemi tutabilirimki? Ne kadar altan alabilirimki, benimde sabrim tasiyor!

Dünden beri arastiriyorum zaten vajinismusu. Umarim ondan sonra her sorun hal olur.

Arkadasım evliliğiniz çok yeni umarım sorunlarınızı en kısa zamanda çözersiniz. Kimi arkadaslar 'biz de ayniyiz, hep böyle olur, kafaya takma' gibi seyler söylemişler. Hayır bu normal degil. Bu sekilde ancak kendini kandırırsın. Yolun başındayken bir çaresine bakmanız gerekir. Profesyonel bir yardım alın. Bu durum düzelmeden de cocuk fikrini aklınıza getirmeyin. Çünkü eğer problem esindeyse altından çok farklı seyler çıkabilir. Bunu da ancak alacağınız yardımla anlayabilirsİniz.

Bu durumda asla cocuk düsünemem zaten!

Yardim alalim dedim zaten, onun cevabi "ben delimiyim yardim alim, pisikolaga gidim, sen git" diyor!
Tipik erkek cevabimi desem buna??

okuyunca böyle sanki zorla evlendirilmişsiniz gibi hissettim bu adama ve bu aileye çocuk vermek istemiyorum diyince açıkçası aklıma eşinizi tanımadan mı evlendiniz falan düşündüm ...Sanki sorun cinsellik falan değilde evliliğin temelinde bir problem var gibi...Her şey güzel olsa kafanız falan rahat olsa o da olurdu diye düşündüm.

Eşinizle birlikte olmadığınız için bence asabi o kadar. Sonuçta erkekler daha bi alıngan oluyor kadınlardan. Tüm siniri bundan bence. Sizin sanki onunla birlikte olmak istemediğinizi düşünüp sizi aşağılayarak, kabalaşarak öç almaya çalışıyor. Destek almanızı öneririm ben ablacım. Hakkınızda hayırlısı..

bu da ayrı bir konu tabi konu başlığı aç istersen:)

Nasil cilve yapiyorsunuz kizlar yardim edin!

Bazen cok güclü oldugum icin, herseyi kendim yapa bildigim icin anlasamadigimizi düsünüyorum! Ona fazla belkide evimin erkegi oldugunu gösteremiyorum!!

Valla ben yapabildiğim şeyi bile yapmazdım evde erkeğin işiyse. ve ona ihtiyacım olduğunu hissettirirdim o da kendini bişey sanardı

giyin kuşan işte fıkır fıkır ol. internetten araştırabilrsn erkeğin nelerden hoşlandığını.

he sen niye başarılı olamadın dersen benim adamda iş yoktu

Son düzenleme:
Yani ben sizden gercekten korktum sanki benmisim gibi yaziyorsunuz.

Bende yurtdisindanim, iki yildir birlikte olmadik, esim oyun delisi, cok agresiz sinirli, issiz su anda bide yani calisan tek benim.

Bu kadar benzerlik olmaz ya bizim adamlardan ikimiz var ne anlamadim.

Rabbim yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…