Evlenmeden önce biz 3.5 sene ciktik! Hep cabaladim, her kalvada hakli olsam bile uzatmamk icin özür diledim! Hep boyun eydim hep altan aldim! Bosvermimde napim? Herseyi denedim zaten!
Bugünde bisey yokdu, sadece onunla ayni düsünmedigim icin kafayi yedi bagirdi cagirdi! Dayanamiyorum artik!
Bence karşılıklı konuşmadan bu işi çözemezsiniz..eşiniz bence cinselliği düzgün yaşayamadığı için mutsuz..sizi bu yüzden suçluyor olabilir..sizin bir suçunuz yok tabi bu tamamen psikolojik bir şey beni sakın yanlış anlamayın..fakat bu cinsellik mevzusu da öyle pat diye olmaz ki:) bi arkadaş demiş ya bir yemek müzik dans falan filan..eşiniz için giyinin süslenin güzel bir masa hazırlayın mumları yakın..güzel ikinizin de sevdiği bir dans müziği..yavaş yavaş sonra peşi gelir ama gevşemek lazım...birbirinize dokunmaktan korkmayın..yazmak zorundayım ön sevişme yapmalısınız..yani yatağa girip hadi yapalım olsun bitsin gibi olursa ne siz ne de eşiniz hiç bir zevk almaz..kendiliğinden olmalı bazı şeyler..ne bilim küçük bi öpücük,dokunuş,bakış..ay ne bilim azcık cilveli olun yaaaa:)
Daha öncede yazmisdim, yeni evligim ve alisamadim diye!
Esim cok sinirli biri, onunla ayni düsüncede olmadigim zamanlar bile benimle tartisiyor! Sözüne söz söylesem kiziyor, cok bilmislik var malesef! Buna dayanamiyorum!
Evde tek birlikde yemek yiyoruz, yoksa bisey yaptigimiz yok. Cok monoton bi evlilik, ben sikayet etsemde o halimden cok memnun! 7x24 saat evde kalsa sikilmaz. Sosial biri hic degil, canim cok sikiliyor!
Ama en kötü sorun, cinselik! Bi türlü basaramadik, artik denemeyi bile biraktik diye bilirim! Ayda bir belki deniyoruz oda malesef sonucsuz!
Benim icin cinselik önemli degil cünkü ben bu adama ve bu aileye cocuk vermek istemiyorum! Cocuklari cok seviyorum, yegenlerim var onlara cok düskünüm, arkadaslarimin cocuklarina. Ve bende herzamananne olmak istiyordum bu benim en büyük arzumdu!
Ama artik öyle biktimki evliligim hic istedigim gibi gitmiyor!
Aileside normal bi aile degil herkes herkesle küs, dargin! Annesi cok egoist, kendinden baska kimseyi düsünmez, babasi karisinin sözünden cikmaz, bazen erkekligi tutar!
Yarim yamalak yaziyorum cünkü gercekten nerden baslicagimi bilmiyorum!
Esim icin herseyi yapiyorum ama hic yaranamiyorum. Ne yapsam yanlis yetersiz!
Artik seviyormuyumu onu bile bilmiyorum!
YUH artik!
Sanki ben yazmisim gibi bunlari beni anlatmissiniz.
Bizde 2 yildir birlikte olamadik, esim cok asosyal, sinirli agresif, beraber hicbirsey yapmiyoruz eve geliyor bilgisayarainin karsisina oyun oynuyor cocuk gibi. :2:
yorum yapamadan geçemicem
biz de ilişki yaşayamıyoduk bisürü de sorunumz vardı. ona rağmen evliliğim için mücadele ediyordum. bigün en sevdiği yemekleri hazırladm giyindim süslendim. yemeği yedi, o bahsettiğiniz azıcık cilve olayını kattım işe, 'sonra yapsak olur mu' demişti
olmayınca olmuyo bazılarında
umarım konu sahibinin eşi düzelir.
Geçmiş konuna da baktım.Bence sorunların "kısmen" birlikte olamamanızdan kaynaklanıyor.
Hala birlikte olmamanız eşini hırçınlaştırıyor veya içine kapanmasına sebep oluyor olabilir.
Beraberlik,çiftleri birbirine yakınlaştırır,aralarında farklı bir bağ oluşturur.
Birlikte olmamaktan şikayetim yok çünkü çocuk istemiyorum demişsin.
Bu ifaden bana vajinismus olabileceğini düşündürdü.
Birlikteliğin tek amacını çocuk gibi görüyorsun sanırım.
Bence artık çözüm aramanızın zamanı gelmiş.
Eski konunda da eşinin bilmişliğinden sözetmişsin.
Senin fikirlerine değer vermiyormuş.Acaba aranızda eğitim farkı mı var ?
Esim üniversiteyi okudu burda biz yurt disinde kaliyoruz bu arada. Bende meslegimi yaptim, coktandir düzgün isde calisiyorum.
Esimde cok bilmislik nasil var mesela, her sözünde "ben biliyorum" demesi, birisi onunla idalasirsa vay haline..
Isini degistirmek istiyor bu yüzdende is ariyor, bende böyle söyle yap dene diyorum. Ya ben biliyorum sen bilmiyorsun la basliyor ve böylemdevam ediyor... Bence yani biraz komplexlide. Okumus diye kimse ondan bi konuyu daha iyi bilemez, kimse ona bunu sunu böyle yap diyemez
Onunla ayni dusunmediginiz icin mi? Mevzu neydi ki? Genel boyle siyaset, din, kariyer gibi konulardaki fikir ayriliklarinda mi bagiriyor cagiriyor?
Canım bence esas sorun,cinsel birliktelik yaşayamamış olmanızdan kaynaklanıyor...
Eşin ve senin asabiyetin bundan kaynaklı ...
Vajinismus topiği sana yardımcı olabilir,egzersizler falan
Her şey yoluna girer canım kendinizi yıprattığınızla kalırsınız
Pes etme
Arkadasım evliliğiniz çok yeni umarım sorunlarınızı en kısa zamanda çözersiniz. Kimi arkadaslar 'biz de ayniyiz, hep böyle olur, kafaya takma' gibi seyler söylemişler. Hayır bu normal degil. Bu sekilde ancak kendini kandırırsın. Yolun başındayken bir çaresine bakmanız gerekir. Profesyonel bir yardım alın. Bu durum düzelmeden de cocuk fikrini aklınıza getirmeyin. Çünkü eğer problem esindeyse altından çok farklı seyler çıkabilir. Bunu da ancak alacağınız yardımla anlayabilirsİniz.
Dünden beri arastiriyorum zaten vajinismusu. Umarim ondan sonra her sorun hal olur.
yorum yapamadan geçemicem
biz de ilişki yaşayamıyoduk bisürü de sorunumz vardı. ona rağmen evliliğim için mücadele ediyordum. bigün en sevdiği yemekleri hazırladm giyindim süslendim. yemeği yedi, o bahsettiğiniz azıcık cilve olayını kattım işe, 'sonra yapsak olur mu' demişti
olmayınca olmuyo bazılarında
umarım konu sahibinin eşi düzelir.
Nasil cilve yapiyorsunuz kizlar yardim edin!
Bazen cok güclü oldugum icin, herseyi kendim yapa bildigim icin anlasamadigimizi düsünüyorum! Ona fazla belkide evimin erkegi oldugunu gösteremiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?