- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Evlilik depresyonu diye bir şey var mı bilmiyorum , benim karnımda kelebekler uçuyordu o tarih alındığında .
Hayatın köklü bir değişime uğrayacak mı evlilikle ?
Mesela , şehir , iş , yaşantın , özgürlüklerin vs ..
Belki bunlar korkutuyordur seni .
Düğün günü düğüm günü derler bnde yasamstm guzel seyler dusun guzel seyler olsun mutluluklar :)merhabalar,
kızlar Allah kısmet ederse yaklaşık 20 gün sonra nikahım 2 ay sonra düğünüm var.Ama ben de acayip korkular başladı.Doğru mu yanlış mı yapıyorum.Emin miyim? Pişman olur muyum? Nikah günü alana kadar gayet rahattım.Ama sonrasında bir şeyler oldu bana.Nişanlımla ilgili sorunlarım öyle yok.Sevgiyle alakalı skıntılarım da yok.Ufak tefek tartışmalar tabiki oluyor.Ama bana ne oluyor ya kimseyle görüşmek bile istemiyorum şu zamanlar gerçekten tedirgin olmaya başladım.
Nedir bu durum?
Bende de aynısı olmuştu. Herşey 4/4 lüktü ama ben hala hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm. Ben senelerce tek yaşadığım için birazda evlilikten kaçıyordum ve korkuyordum. Kendi kafama göre takılıyordum ailem uzaktaydı, karışanım yok falan. Hani bu rahatlığım bozulacak diye bi kalakalmıştım. Senin böyle bir durumun var mı?merhabalar,
kızlar Allah kısmet ederse yaklaşık 20 gün sonra nikahım 2 ay sonra düğünüm var.Ama ben de acayip korkular başladı.Doğru mu yanlış mı yapıyorum.Emin miyim? Pişman olur muyum? Nikah günü alana kadar gayet rahattım.Ama sonrasında bir şeyler oldu bana.Nişanlımla ilgili sorunlarım öyle yok.Sevgiyle alakalı skıntılarım da yok.Ufak tefek tartışmalar tabiki oluyor.Ama bana ne oluyor ya kimseyle görüşmek bile istemiyorum şu zamanlar gerçekten tedirgin olmaya başladım.
Nedir bu durum?
hayır hiç bir şey değişikliğe uğramayacak.ben mi kaşınıyorum anlamadım ki. sadece geçenlerde bir arkdaşım vardı nikahtan sonra düğünü olmadan ayrıldılar bu biraz beni etkiledi.
yok hiç öyle bir durumum yok ailemle yaşıyorum.evlenince de Allahım nasip ederse kirada oturacaz.Yani özgürlüğümü rahatlığımı kısıtlayacak bir durum yk ama işte aceba yanlış mı yapıyorum düşüncesiBende de aynısı olmuştu. Herşey 4/4 lüktü ama ben hala hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm. Ben senelerce tek yaşadığım için birazda evlilikten kaçıyordum ve korkuyordum. Kendi kafama göre takılıyordum ailem uzaktaydı, karışanım yok falan. Hani bu rahatlığım bozulacak diye bi kalakalmıştım. Senin böyle bir durumun var mı?
Eğer müstakbel eşinle ilgili şüphelerin falan yoksa güveniyorsan ona, bu düşünce hemen hemen herkeste oluyor. Çünkü yeni bir başlangıç yapıyorsun yani köklü bir başlangıç ve bu insanı ister istemez korkutuyor o anda eşini sorgulamaya başlıyorsun acaba doğru insan mı doğrumu yapıyorum diye.yok hiç öyle bir durumum yok ailemle yaşıyorum.evlenince de Allahım nasip ederse kirada oturacaz.Yani özgürlüğümü rahatlığımı kısıtlayacak bir durum yk ama işte aceba yanlış mı yapıyorum düşüncesi
haklsıınız sanırım.Bir yandan çok istiyorum bir yandan annemleri görünce ağlamaklı.Bir yandan yanlış mı yapıyorum düşünceleribu köprü öncesi son çıkış tabelası gören birinin acaba sapmam gerekırmı panigi gibi bişey:)
için rahat olsun genel anlamda bir problemınız yoksa yaşadıgınız kaygı sadece gelecege yönelıkse,hemen hemen cogu kişi yaşıyor bence bu durumu..
bende yaşamıştım..ama hep şunu düşündüm bir devir kapanıyor bir devir başlıyor..bekarlıktan evlilik hayatına geçiş ister istemez kaygı yaratabilir..korkma...
insan ortaokulu bitirip liseye baslarken bile kaygı yaşamazmı :)
haklsıınız sanırım.Bir yandan çok istiyorum bir yandan annemleri görünce ağlamaklı.Bir yandan yanlış mı yapıyorum düşünceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?