evlilik dertmi yoksa mutlulukmu?

yazımı sildim çünki hayatımda bişeyler düzelmeye başladı herşeye rahmen nişanlımı çok seviyorum inanıyorum biz mutlu olucaz

Son düzenleme:
vallahi benim eşimle yemek masasındaki yemekler dışında paylaştığım bişey yok.rutin ilgisizliklerle dolu bir evlilik ama belki düzelir diye hala bekliyorum düzelirmi sizce???hıım birde oğlumuz var onuda günde 5 dakika falan paylaşıyrz adamın bilgisayardan başka gördüğü bişey yok

insanın bir günü bir gününe uymaz be canım.
anlık duygukarın sana farklı düşündürmesi
çok normal.insan kendi kafasında mahkemesini yapmalı
herşeyin.bazen fazla tepki verebiliyoruz işte.

kızlar bu evlilik gerçekten kumar oyunu gibi..yani nasip işi..yaşamamız görmemz gerekenler var elbet ve bu bazıları için evlilik oluyor ne yazıkki.ama evlilik benim için çok büyük bir MUTLULUK tur....:asigim:

zaman zaman dert zaman zaman mutlulukta oluyor elbet ama ben o dertlerde boğuşmayı çok yeğlemediğim için keşke evlenmeseydim dediğim çok oluyor...

Valla benimkininde gozu internet-oyun hicbir seyi gormuyor. Kendi bagiriyor bana ben sustukca alttan aldikca kavga etmeyiz diye dusunuyorum. AMa BENI BAGIRTMADAN susmuyor. Ben bagirinca konusmak isteyincede sonsuz bir suskunluga burunuyor asla konusmuyor ne soyliyim fln diyor. Bana saygi duysa ne soylemek istiyorsa insanca soyler herhalde dimi... Isine gelince bagiriyor karsiligini aldigindaysa hic konusmadan susuyor. KoNus dedikce cevap vermiyor. Asla disari restoranta , cafeye bir yere gitmek istemiyor giderse yemegi paket yaptirip eve getiriyor orda yiyor. Hic bir yere gitmez olduk hep evde oyun basinda. Cok bunaldm iyi oldugunda evet cok iyi ama cogu zaman neden cekyorum diye dusunmuyor degilim.

hiç bir zaman eşimden gönlüm kırılarak dert yanmadım arada kavgalar oluyo tabiki ama herşey dozajında
evlilik gerçkten çok büüyk bir sorumluluk ve tamamen şans işi
şansımı bulmuşum :asigim:

8 yıllık evliyim nadirende olsa hala o dediğin durumu yaşıyorum bazen sinir oluyorum eşime bırakıp gidesim geliyor bazen de melek gibi benim kocam diyorumkaydirigubbakcemile3
ama bu durum evliliğin ilk senelerinde daha çok oluyor sonra sonra çiftler alışıyor birbirine zamanla evlilik oturuyor.
evlilik böyle birşey işte her zaman herşey süper olmuyor.çocuklar sorumluluklar geçim sıkıntısı iş stresi dış etkenler derken mutlaka evde tartışmalar oluyoralsanaalsanasmileönemli olan bunun dozunu kaçırmamak saygıyı yitirmemek ve fazla uzatmamakyerimseniben

Back
X