- Konu Sahibi agresifkiz
Öncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.