- 19 Ocak 2020
- 69
- 80
- 3
- Konu Sahibi agresifkiz
Hem ayranım dökülmesin hem.. tövbe ya kızım zamanını harcama belliki sorumluluk almak istemiyor ya da seni yeterince sevmiyor bırak önüne bak zaman kaybı haydi yallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak yavrum balık baştan kokar atasözlerimiz ne kadar da güzel kendini baştan belli etmiş vermesi gereken mesajı şimdiden söylemiş sen de hiç uyuşmaya çalışma Madem ciddi düşünüyorsun öyle takılmak falan sana göre değil en de niyetini söyle İşine gelmezse postala
Ya belki üç beş sene sonra o seninle evlenmek isteyecek ama sen onunla istemeyeceksin. Bu kadar şartlanma neden?? İlk evlendiğimde bebek konusu açılınca bacaklarım kilitlenirdi aslaa bu konuda eşimle konuşmak bile istemezdim. İnsan hazır olmadığı şeyin adını bile duymak istemeyebiliyorAni hareket edip bitirmek pişman olmak istemedim ama açıkçası blöf yapsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta beni gerçekten sevip kaybetmek istemiyorsa bir şekilde dönecek bana bırakmayacak ya da. Çünkü böyle belirsiz bir ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum. Emin olmak istiyorum. Hemen evlenmeyelim zaten ama üç beş sene sonra artık bende aile kurmak isteyeceğim. Ve haklısınız evlilik düşünmeyen o bu nedenle o düşünsün ben değil en azından kendi kısmetimi kapatmayayım.
Hem ayranım dökülmesin hem.. tövbe ya kızım zamanını harcama belliki sorumluluk almak istemiyor ya da seni yeterince sevmiyor bırak önüne bak zaman kaybı haydi yallah
Ya belki üç beş sene sonra o seninle evlenmek isteyecek ama sen onunla istemeyeceksin. Bu kadar şartlanma neden?? İlk evlendiğimde bebek konusu açılınca bacaklarım kilitlenirdi aslaa bu konuda eşimle konuşmak bile istemezdim. İnsan hazır olmadığı şeyin adını bile duymak istemeyebiliyor
Aynen öyle ben neyim o zaman yani.Ha ama çocuk olursa evlenirim cümlesi benim için yanlış bir cümle. Çocuk için değil karşındaki kadını sevdiğin için evlenirsin.
Seni evleneceği kız olarak görmüyor o yüzden ben evlilik adamı değilim diye sallıyor.Normalde aklıma bile gelmiyordu evlilik. Konusu açılıp böyle söyleyince kafama takıldı üzüldüm. Sırf bu nedenle ilişkimi bitirmek istemiyorum ama eğer o evlilik istemiyor ve ben istiyorsam devam etmek ne kadar mantıklı?
Ayrıca şöyle söyleyeyim ben şimdi değil üç beş sene sonra evlenmek istiyorum çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum yaşım geçmeden. Biz kadınlar için biyolojik saat işliyor erkeklere göre hava hoş.
Ya zaten sadece senin isteğinle olacak şey değil sonuçta onun teklif etmesi lazım şimdi sen böyle dediğinde bu sefer evlilik meraklısı olacaksın hazır ol Ama boş ver en azından sana diyebilirdi ki dur bakalım belli olmaz Hakkımızda hayırlısı diyebilirdi ama yok ben öyle değilim hayatta düşünmem diyorsa yapacak bir şey yok Bu saatten sonra senin hakkında ne düşünürse düşünsün çok da takılma seni de oyalamasın ayrıca çocuk olursa evlenirim ne demek bir de evlenmeden çocuk mu yapmayı düşünüyor Türkiye'deEvet bende bunu istiyorum boşa vakit kaybetmek istemiyorum önüme bakarım en azından. Peki nasıl dile getirsem bunu sizce ne desem de nasıl anlatsam? Of kafam allak bullak evlilik bana da uzak ama resmen evlilik meraklısı gibi oldum.
Kırıcı da yalan söylüyor o konuda. Heralde her sevdiği kadın evlenmeden onunla birlikte yaşayacak , istediği gibi her şeyi yaşayacak zannediyor. Birini gerçekten sevsin bakalım onunla birlikte olmak için evlen benimle diye kapısında köpek oluyor mu olmuyor mu. Neymiş çocuk olursa belkiymiş. Herkes de kuyruk oldu zaten senin soyunu devam ettirmek içinAma bana gelip birini sevsem de evlenmem demesi kırıcı değil mi sizce de?
Daha cok erken bir yas degil ki evlilik icin ozellikle de bir erkek icin? Erkek arkadasinizin dusunmemesi cok dogal bence. Bana da o ysta sordalar bende dusunmuyorum derdim ki diyordum zatenn.24 ben 25 erkek arkadaşım. Bir sene olmak üzere.
Hesap vermek zorunda değilsin artık olmuyo hakkını helal et bitti gitti zaten göreceksin öyle bi insan sana dur gitme bile demicek kuzum seni hakeden biriyle olAynen öyle çok haklısınız. Normalde olgun karakteridir ama bugün gözüme çok çocuk göründü. Biraz irite oldum açıkçası. Ben aile kavramını severim ve değer veririm. Bu nedenle bir konuşma yapıp yoluma bakmam lazım sanırım ama ne desem nasıl anlatsam derdimi bilemiyorum.
evet onların yaş takıntısı yok. erkek arkadaşınızın yaşı genç malum erkekler 30 dan önce pek evlenmek istemiyor. 30 lu yaşlarda da daha gençlere yönelebiliyorlar. eğer evlilik ve çocuk konusunda geç kalmak istemiyorsanız bu adamı boşverin. yaşı daha büyük ve evlilik düşünenlere bakın.Normalde aklıma bile gelmiyordu evlilik. Konusu açılıp böyle söyleyince kafama takıldı üzüldüm. Sırf bu nedenle ilişkimi bitirmek istemiyorum ama eğer o evlilik istemiyor ve ben istiyorsam devam etmek ne kadar mantıklı?
Ayrıca şöyle söyleyeyim ben şimdi değil üç beş sene sonra evlenmek istiyorum çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum yaşım geçmeden. Biz kadınlar için biyolojik saat işliyor erkeklere göre hava hoş.
Benimde moralimi bozan ve üzen o aslında. Güya bana demek istediği sevsem bile evlilik düşünmüyorum yani seni sevmem bunu değiştirmeyecek diyor. Evlilik ona göre gereksiz masraf bağlılık. Ama ben çok kırıldım nasıl hareket etsem bilmiyorum şu an, ilk ilişkim zaten çok tecrübeli değilim.
Hemen ayrılma. Sonra kıymete biner U dönüşü yaparsın yoksa. Yedekte biri bulunsun aklın yatarsA bunu postalarsinÖncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.
Canım benim ben sana yardım etmek istiyorum hicbir erkek evlenmek istemez bu aklında olsun evet erkeklere evlenmenin gerekli olduğunu iki kadın öğretir birincisi anne olan yani erkek arkadaşının annesi veya annesi yerine koyduğu kadın ona evlilikligin eninde sonunda olacağını ve eğer anne baba ilişkisi güzelse evliliğe özenir ikincisi de sevgilisi evliliği mecburi kılan elinde büyük güçlü kartları olan kadın nasıl yapacağını merak edersen de memnuniyetle anlatirimÖncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.