Evlilik düşünmeyen erkek arkadaş?

Aynı konudan daha önce açılmamış mıydı?
İkiniz de daha gençsiniz. Sizin fikriyatınıza uymuyorsa ayrılın, mesaj vermeye çalışmak yerine. Böylesi daha olgunca olur. Hayata bakışımız birbirine paralel değil birbirimizi yıpratmayalım deyin.
Olur mu olacak mı olmaz mı diye kurmak yerine bu daha doğru.
Hesapla kitapla olmaz böyle şeyler.
Aynı konuyu bugün açan benim :D ben ayrıldım ama bugün

Erkek arkadasın tipi kes🤣 kendını film artisti saniyor heralde. Evlenmeden cocugu onlar yapıp roma da nikah kıyıyor.
Babası onu napar biliyoruz 🤣
Yasının Kucuk oldu burdan belli.
Sabahları portakal suyundan Bı fırt alıp okula da gidiyordur bu, zıyagil köşkündeki Bülent gibi.
Cilginsın Man diyorum burdan ona 🤣🤣

Gercek hayat öyle bisey degıl, buyuyunce gorur

Erkek arkadasın tipi kes🤣 kendını film artisti saniyor heralde. Evlenmeden cocugu onlar yapıp roma da nikah kıyıyor.
Babası onu napar biliyoruz 🤣
Yasının Kucuk oldu burdan belli.
Sabahları portakal suyundan Bı fırt alıp okula da gidiyordur bu, zıyagil köşkündeki Bülent gibi.
Cilginsın Man diyorum burdan ona 🤣🤣

Gercek hayat öyle bisey degıl, buyuyunce gorur

Kesinlikle sonuna kadar haklısınız diyeceklerimi düşünüyorum şu an zaten.

Kesinlikle sonuna kadar haklısınız diyeceklerimi düşünüyorum şu an zaten.
Canım sen askı memnu dizisindeki bak dizi diyorum reel degıl, dizisindeki bulent degılsın.
Ya da kıvanc tatlıtug degılsın.
Kadınlar evlı degılken cocugu artıstleeden yapıyor hayatlarını maddi yönden kurtarsınlar dıye.
Hangi kadın senden nıkahsızken neden ve hangi gerekçeyle cocuk yapsın gordugum kadarıyla standart ve normal birisin maddi ve fiziki?
Böyle seyler anca filmlerde dizilerde olur.
Reel hayata mi dönsen acaba, hayallerde yasayanı örselerler ama gene de sen bilirsin... Diyebilirsin.

Birini sevip de evlenecek biri değilim ne demek ya.. seni evlenecek kadar sevmiyorum demek istemiş bence. Hayatindaki kişiye saygsizca bi laf etmis. Yol verin gitsin derim. Yillarca onun isteğinin gelmesini beklerseniz en guzel yıllarınız gider benden soylemesi.

Birini sevip de evlenecek biri değilim ne demek ya.. seni evlenecek kadar sevmiyorum demek istemiş bence. Hayatindaki kişiye saygsizca bi laf etmis. Yol verin gitsin derim. Yillarca onun isteğinin gelmesini beklerseniz en guzel yıllarınız gider benden soylemesi.
Cocuk daha ergen bence.
Var ya böyle portakal suyundan Bı fırt alıp ıcmemeyı coolluk sananlar. Onlardan😌

24 ben 25 erkek arkadaşım. Bir sene olmak üzere.
küçük yaşlar bunlar mı :D

Evlenmeyi düşünmeyen bu erkek cinsi aklını başından alan hatunu bulunca anında fikir değiştirip basıyor nikahı. Blöf yapmayın ayrılın, çünkü bu adam sizle evlenmez. Söyledikleri sırf bahane.

küçük yaşlar bunlar mı :KK70:

Evlenmeyi düşünmeyen bu erkek cinsi aklını başından alan hatunu bulunca anında fikir değiştirip basıyor nikahı. Blöf yapmayın ayrılın, çünkü bu adam sizle evlenmez. Söyledikleri sırf bahane.
Bende 20 falan sandım cocugu konuyu ilk okuduğumda.
Ergen falan degılmıs cıdden cocuk. Bariz evlenmek istemeyen daha iyisini bulunca gidecek bir tip.

Durust adam. Fikir ayrılığı yasıyorsan yolları ayır uzulen sen olursun.

zaten ben evlenmem diyenden korkacaksın :KK70:
Genc falansa cool olmaya calısıyordur dedım
Ama yok yani. Yarın Bıgun pat diye baskasıyla evlendıgınde kafa da tutamazsın.
Sana evlenmek ıstemedigimi söylemistım senı kandırmadım der. Haklı da.
En guzelı ayrılmak

Genc falansa cool olmaya calısıyordur dedım
Ama yok yani. Yarın Bıgun pat diye baskasıyla evlendıgınde kafa da tutamazsın.
Sana evlenmek ıstemedigimi söylemistım senı kandırmadım der. Haklı da.
En guzelı ayrılmak
eşimle görüşmeye başladığımızda çok ciddi olduğunu söylemişti. Ben ciddiye almadım yok yaa evlenmeyiz biz diyordum. Hakikaten sonradan kafasını bulandıran bazı şeyler olmuş tabi bu kısımdan benim haberim yoktu. Lafı çevirdi ben evlenmem, bekar kalcam, birlikte takılırız falan demeye başladı. Bende sen takılmaya devam et ben yokum bu işte deyip ayrılmıştım. 24 saat dolmadan zilzurna sarhoş arayıp evlenelim, he de hemen annemleri getircem dedi. Biraz süründürüp kabul ettim :D

O an çok seviyorum deyip ayrılmasam belki de bıkana kadar devam edip tüketicekti ilişkimizi. Şu an Allah beni çok seviyormuş seni çıkarmış karşıma çok şanslıyım ben diyor. Bu erkeklerin aklı sonradan geliyor ;)

eşimle görüşmeye başladığımızda çok ciddi olduğunu söylemişti. Ben ciddiye almadım yok yaa evlenmeyiz biz diyordum. Hakikaten sonradan kafasını bulandıran bazı şeyler olmuş tabi bu kısımdan benim haberim yoktu. Lafı çevirdi ben evlenmem, bekar kalcam, birlikte takılırız falan demeye başladı. Bende sen takılmaya devam et ben yokum bu işte deyip ayrılmıştım. 24 saat dolmadan zilzurna sarhoş arayıp evlenelim, he de hemen annemleri getircem dedi. Biraz süründürüp kabul ettim :KK70:

O an çok seviyorum deyip ayrılmasam belki de bıkana kadar devam edip tüketicekti ilişkimizi. Şu an Allah beni çok seviyormuş seni çıkarmış karşıma çok şanslıyım ben diyor. Bu erkeklerin aklı sonradan geliyor :KK66:
Ne guzel ya, masallah♥️ daim olsun mutlulugunuz huzurunuz🧿

Akıllarını sonradan baslarına geldıgını bosanırken gordum bende 😌
Malesef bu cok dogru 🚬

Back
X