Evlilik düşünmeyen erkek arkadaş?

Bende zaten ona kendin bilirsin çünkü öyle. Bu nedenle blöf mü yapsam acaba rest mi çeksem diyorum. Çünkü gerçekten evlenmeyecekse devam etmek anlamsız. Ama gurur yapıyorsa başka.

Blöf yapacağın bir şey yok ki. "Birini sevip de evlenecek biri değilim" demiş, seni evlenecek kadar sevmediğini de söylüyor açıkça. Evlilik niyetin varsa ayrıl derim. Bunu istemeyen adam senin ayrılmanla rahatlar zaten, peşinde koşmaz.

amin çok teşekkür ederim de boşanan ben değilim de lütfen
Benım😌
Yeni olmadigi ıcın artık gectı ve iyiyim♥️♥️

Insallah konu sahıbı de seni beni, ayrıl diyenleri dinler uzulmez.
Evlenmem diyen adam evlenmez cunku 20 yasında degılse.

Benım😌
Yeni olmadigi ıcın artık gectı ve iyiyim♥️♥️

Insallah konu sahıbı de seni beni, ayrıl diyenleri dinler uzulmez.
Evlenmem diyen adam evlenmez cunku 20 yasında degılse.
iyi olmana sevindim fakat, ben seni 17 li yaşlarda düşünüyordum, deli dolu şenşakraksın maşallah diyeyim. O yüzden çok genç sanıyordum fakat sen evlenmiş bir de boşanmışsın şaşkınlığım o yüzden. Senin gibi hatunun kıymetini bilememiş. Büyük aptalmış :))

iyi olmana sevindim fakat, ben seni 17 li yaşlarda düşünüyordum, deli dolu şenşakraksın maşallah diyeyim. O yüzden çok genç sanıyordum fakat sen evlenmiş bir de boşanmışsın şaşkınlığım o yüzden. Senin gibi hatunun kıymetini bilememiş. Büyük aptalmış :))
35 yasındayım ☘️bence 17 sayılır Hahahahaha
Cok mutlu oldum böyle dusunmene♥️
Öyle.. Kaybeden utansın 🤣🤣

Iste sonunda Bosanmamak ıcın ıyı dusunmek lazım. evlilige adım atarken bazen böyle hersey gozumuzun onunde oluyor, asıgım dıyıp duzeltırız sanıyoruz
Hayır, duzelmıyor olmuyor😉

35 yasındayım ☘️bence 17 sayılır Hahahahaha
Cok mutlu oldum böyle dusunmene♥️
Öyle.. Kaybeden utansın 🤣🤣

Iste sonunda Bosanmamak ıcın ıyı dusunmek lazım. evlilige adım atarken bazen böyle hersey gozumuzun onunde oluyor, asıgım dıyıp duzeltırız sanıyoruz
Hayır, duzelmıyor olmuyor😉
Aynen düzelen hiçbir şey olmuyor, karşıdaki isterse törpülüyor değiştiriyor kendini. Bazen kendimde sevmediğim şeyleri değiştirmek için çabalıyorum, kendim istememe rağmen o bile zor oluyor.

Zaten evlenirken kendinden daha sorunlu biriyle değil şeffaf ve huzur veren insanla evleniceksin ki hiiççç büyük derdin olmasın. Eşim gözlerini açıp aklını kullanmayı becerebilene kadar ailesinden az çekmedim bende. Genelde erkek türü böyle ülkem şartlarında :D

Bence sevinmelisin çocuk açık acik söylemiş. Bazıları gibi yalandan evleniriz tabi deyip ağzına bal calmamis.
Birde Bir arkadaş yazmış yukarı da. Evlilik dusunmuyorum diyorsa senle dusunmuyorum diyordur. Aynen bence de bu böyle.
Çünkü işyerindeki kız arkadaşıma ve başka bir arkadaşıma oldu bu. Evlenmek istemiyorum dediler. Kızlar ayrıldı. 2 3 ay sonra ikisininde nişanlandiklarini gördük. Herkes böyle olmaz ama bir çok kişinin başına geliyor.
Bir de çocuğun kendi ailesi falan nasıl biliyor musun ? Travmatik bir aile de yetiştiyse anne babasında kötü muamele ya da annesi babası birbirlerine kötü davranıyorlarsa evlilik için kötü düşünceleri olabilir.

Seninle gönül eğliyor demek ki
Sende onunla gönül eğleyeceksin söylediklerini önemsemeueceksin çünkü ayrılma ihtimaliniz yüksek
Çokta aşık değil sana

Hayalleri hedefleri benimkilerle uyusmayan, yolu benimle bir gitmeyen herkese yol verdim. Cok sukur pisman da olmadim. Hayata bir kez geliyoruz. Bosa harcayacak vakit yok.

ben anlamadım. Türkiye’de böyle mi oluyor artık. Bir erkek karşınıza geçip ben evlenmem. Evlilik düşünmüyorum . Çocuk için belki diyebiliyor. ( derdi parasızlık olsaydı ona göre konuşurdu. İş bulana kadar falan istemiyorum derdi ) sonra aynı erkek bu ilişkinin devam etmesini bekliyor.
ben eskilerden siz gençlere uyarı ( 32 yaşındayım) . bu resmen gönül eğlendirmek. Bizim erkeklerimiz o kadar çağdaş değil. Gayet modern görünümlü ama eski kafalılar. entelektüel bir bakış açısı evliliğe ne gerek var gibi bişey değil.
Hayatı , insanları değerlendirirken yaşadığımız coğrafyanın gerçeklerinden uzaklaşmayın. Sonra çok üzülürsünüz.

Bence şanslısın. Niyetini en baştan belli etmiş. Evlilik düşünmüyorsa seninle işi ne o zaman?
Benim şahsi fikrim hazır böyle şeyler söylemişse seninde ona göre yolunu çizmen. Ayrılmanı tavsiye ederim.

Böyle diyen erkekler ayrıldıktan kısa süre sonra evleniveriyorlar.
Senden değerlisi olmamalı senin için. Geçen zaman geri gelmiyor. Gerektiğinde üstünü çizip yola devam etmek gerek.

Öncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.
"Ben birini sevip de evlenecek biri değilim" Bu cümleden anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız sizi sevmiyor. Boşuna vaktinizi harcamayın.

Beklentileriniz farklı olduğuna göre ayrılman en mantıklısı. Bu arada ona evlenmeyi düşünmediği için ayrılmak istediğini söyleme bence. Hatta ayrılmak istiyorum bile deme. Yavaş yavaş uzaklaş ondan, arama sorma mesajlarına geç cevap ver, bir süre sonra tamamen iletişimini kes. Çünkü bu adam bunu hak ediyor.

Peki ne yapmalıyım sizce nasıl bir konuşma yapmalıyım direkt bitirmeye yönelik mi olmalı? Kafam çok karışık.
Bak nasıl olacaksınız biliyormusunuz.
Aynı onun gibi, senin evlilik kurumuna bakışın ve beklentim benim düşüncelerime uymuyor diyeceksiniz.
Yol yakınken dönmek daha iyi.
Bı de nasıl ben evlenmeyeceğim deyip, hayatında sizinle ilişkinizi sürdürür ki...
Gitsinler gece kulüplerine orda takılacak kızlar var, paraları gider tabi evlilik beklentisi olmayan onlarla takılacak kızlar öyle para yemeden durmaz.

ben anlamadım. Türkiye’de böyle mi oluyor artık. Bir erkek karşınıza geçip ben evlenmem. Evlilik düşünmüyorum . Çocuk için belki diyebiliyor. ( derdi parasızlık olsaydı ona göre konuşurdu. İş bulana kadar falan istemiyorum derdi ) sonra aynı erkek bu ilişkinin devam etmesini bekliyor.
ben eskilerden siz gençlere uyarı ( 32 yaşındayım) . bu resmen gönül eğlendirmek. Bizim erkeklerimiz o kadar çağdaş değil. Gayet modern görünümlü ama eski kafalılar. entelektüel bir bakış açısı evliliğe ne gerek var gibi bişey değil.
Hayatı , insanları değerlendirirken yaşadığımız coğrafyanın gerçeklerinden uzaklaşmayın. Sonra çok üzülürsünüz.

"Bizim erkeklerimiz o kadar çağdaş değil. Gayet modern görünümlü ama eski kafalılar. entelektüel bir bakış açısı evliliğe ne gerek var gibi bişey değil.
Hayatı , insanları değerlendirirken yaşadığımız coğrafyanın gerçeklerinden uzaklaşmayın. Sonra çok üzülürsünüz."

O kadar o mantikli yorumlar yapiyorsunuz ki. Onceki yorumlarinizda da dikkat etmistim. Gercekten akli basinda olgun birisiniz.

Buradaki kadinlarin samimiyetine inanmiyorum. Amaan bosver ne evlenmesi , gez toz eglenmene bak, ben uzun yillar evlilik dusunmuyorum. Kendimi taniyacagim, kendimi gerceklestirecegim. Amaaaan imzaya ne gerek var cok yobazsiniz ben elitim, sizler koca meraklisi kezbaniçelersiniz diye yorum yazan buradan tanidigim kizlarin ,yillarca ayni evde nilahsiz yasayip , ben evlilik dusunmuyorum diyen erkek arkadaslarindan ayrildiktan sonra sosyal medyada 3 ay sonrasinda gelinlik damatlik icinde gorunce bogure bogure agladiklarina sahit oldum.

Hayir yani hayati sex and the city karakteri gibi yasamayazsin arkadasim turkiye ortadogu ulkesi. en egitimli erkek , nişan atan kiza bile burun kiviriyor neyin kafasi bu ?

şaka gibiler

ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki
bunu diyen bir adamın sevgisine inanıyorsanız gerisi önemli değil zaten. sevgiyi adam hiçe saymış ve çocuk yaşta da değil. evlilik düşünmemesinden ziyade size karşı gerçek bir sevgisi olmadığı söylediklerinden anlaşılıyor

Yaşlar dahagenç ve ilişkinizçok çok eski değil bence sıkıntı yapmayın ve tabiki erkekler için maddiyat çok önemli kendine güvenmek ister hayırlısını isteyin

Back
X