- Konu Sahibi agresifkiz
- #81
Evlilik düşünmüyorsa gönül eğlendirmek için beraberdir sizinle ama siz düşünüyorsanız yol yakınken ayrılın sonra üzülürsünüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.
Küçükte değilsiniz yani.24 ben 25 erkek arkadaşım. Bir sene olmak üzere.
Evlilik düşünmüyorsa gönül eğlendirmek için beraberdir sizinle ama siz düşünüyorsanız yol yakınken ayrılın sonra üzülürsünüz
keşke benim eşim de zamanında evlenmek istemiyorum deseydi de evlenmeseydik![]()
Küçükte değilsiniz yani.
Erkek arkadasın konuşmasından biraz özenti biri gibi geldi bana yanlız.
Bir de pek yaşının olgunluğu yok üstüne. Konuşmadan 21-22 yaşındasınız sandım.
Zaman harcamazdım ben olsam.
1ay olmuş ne karar verdiniz bilmiyorum ama erkek arkadaşınız evliliği değil sizinle evlenmeyi düşünmuyor. Umarım yeni gelişmelerde olumlu yada olumsuz netleşmistirÖncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.
Hayırlısı oAyrıldık zaten arkadaşlar sağ olun yorumlarınız için.
Hayırlısı olmuş. İnşallah daha iyi kişilerle karşılaşırsınizAyrıldık zaten arkadaşlar sağ olun yorumlarınız için.
Hayırlısı o
Hayırlısı olmuş. İnşallah daha iyi kişilerle karşılaşırsıniz
Hiç! Değil mi ya, insan amcasının oğlu dururken neden sevgilisiyle evlenmek ister ben de anlamam.Sevgililik olayını niye evliliğe bağlıyorsunuz çocuk size arkadaşlık teklif etmiştir evlilik değil
Kırptığın kadarını mı anladın ?Hiç! Değil mi ya, insan amcasının oğlu dururken neden sevgilisiyle evlenmek ister ben de anlamam.
Diğer kısımlar direkt yanlış olduğu için alıntılamaya gerek dahi duymadım.Kırptığın kadarını mı anladın ?
1 ay olmuş demişler 1ay oldu sandım 1 seneyi farketmemişim ona göre yorum yaptım keşke sen de yanlışlığı fark edip düzgün şekilde izah etseydinDiğer kısımlar direkt yanlış olduğu için alıntılamaya gerek dahi duymadım.
Konu sahibinin durumu baştan fiyasko ama bir kadının bir senedir beraber olduğu sevgilisinden ilerideki süreçte evlilik sinyali almayı beklemesi hiperaktivite bozukluğu ile açıklanacak bir durum değil bence.