Evlilik düşünüp düşünmediğini anlamak?

Aslında o da bu mantalitede diye konuya girmek istmiyorum. Genelde ileriye dönük plan yapmaz. O yüzden konuya giremiyorum bir türlü ama merak da ediyorum

Evlilik aile kavramlarına önem veriyor zaten ama zamanlamasını kestiremiyorum pek.

Sen konuyu aç korkarsa istemiyordur

Çok da yeni değil.
Evlilik yapacak kadar seviyor ve anlaşıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Konu açmak için çok fırsat yaratabilirsiniz aslında.
Bir arkadaş, akraba düğünü gibi.
Orda gündem,muhabbet zaten evlilik üzerine ilerler.
Ya da x arkadaşım evlilik teklifi almış, y arkadaşım evleniyor.Tepkilerini gözlemleyin e bir yerde illaki belirti gösterir.

Sormakla olmaz bence zamanla ortaya çıkar. Evlilik niyeti ile yaklaşıp ben o sorumluluğu alamam diyip kaçan çok insan var. Adam sana evlenmek istiyorum öyle bir düşüncem var derse de inanma bence.. evlilik istiyorum diyip olan bisey değil ki. . Oyle evlenmek için evlenmek oluyor. Sizde bence ilerisini düşünmek yerine karşınızdaki insanı daha iyi tanımayı deneyin gerisi gelir zaten..

Şimdi sorsanız bile 2 yıla değişir fikri zaten sizinkide değişir şimdiden konuşmanın bir anlamı yok akışa bırakın aceleniz falan yoksa illa hemen evlencem ben demiyorsanız.

Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim

Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim
Direkt sorun ozaman.
En fazla düşünmüyorum der evlilik için bir zaman belirlemiştir onu söyler vs vs.
Baktınız planları size uymuyor, evlilik düşünmüyor sürdürmenizin bir anlamı yok ozaman değil mi?

Haklısınız sormalıyım bence de. Çok heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…