Evlilik düşünüp düşünmediğini anlamak?

Erkekler o kadar da komplike canlılar değil. Evlilik gibi bir niyeti olursa kendisi zaten belli eder. Sizin anlamak için özel bir çaba göstermenize gerek yok.

En temel şey şudur bence: Gelecekten bahsetmek.

Ama bunu çaktırmadan (direkt evlilik konusu açmadan) belli aralıklarla sık boğaz etmeden fikirlerini öğren.

Düşüncelerin, fikirlerin benim için önemli de ona. Önce gazı ver. Sonra akışına bırak. Bak bakalım ne anlatıyor.

Planlarına dikkat et. Senli mi sensiz mi?

Başkalarına (kankana değil tabii ki) seni nasıl anlatıyor.

Seni kaybetmekten korkuyor mu?

Bla bla bla.

Ne kadar oldu tanisali ?
Yani konuyu açıyorsunuz ancak en önemli ayrıntıyı atliyorsunuz.
Dün selam verdiğin kişiye bugün sormazsin misal.
1-1,5 sene sonra yoklayabilirsin hafif hafif.
Bu zamanda tanımış da olursunuz birbirinizi.

Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim

Ben esime ilk bulusdugumda kafamdan gecenleri sordum ve anlattim. Bunda utanilacak veya düsünecek birsey yok. Yastigimin altinda gelinlik magazinleri saklayan biri olmadim hic. Ama sürdürmek istedigim iliskinin kriterleri belliydi. Esim onlara uymus olmasaydi görüsmeyi uzatmanin anlami olmazdi. Yani evlilik konusundan önce ne tür iliski istiyor. Onu anlatirken zaten evlilik aklinda varsa da söyler

1 yıldır flört ettiğin birinin bu konudaki fikrini az çok bilmiyorsan çok da birlikte zaman geçirmemişsin demektir. Çünkü mutlaka etrafta evlenen birileri (eş/dost/akraba) olmuştur bu süreçte ve mutlaka bir şekilde fikir beyanı yapılmıştır/ya da yapılmış olmalıdır. Yani birlikte magazin izlerken bile evlenen birileriyle ilgili bir yorum çıkar ağızlardan. Bu da az çok bir fikir edinmeye yeter diye düşünüyorum

Evlilik böyle ısmarlama bir şey değil ki
Planlamak, hesaplamak falan boş
İlişki başlar ilerler ve kendiliğinden evrilir
Ağzını arayacağınız, taktik uygulayacağınız bir adamla ilişkide olmayın zaten, erkekler aptal değil asıl onlara bu muameleyi yapınca kaçıyorlar, her konuda net olmakta fayda var

direk sorunuzu yöneltin. bu soru karsısında sıkıntıya dusuyor ise de uzatmanın mantıgı yok. ilislikerde net olunmalı. bu sadece duygusal değil sosyal ve aile iliskileri içinde gecerli. dolaylı yolla sormak sizi salak gösterir, karsı taraf zaten anlayacaktır zeki bir adam ise.

Ben eşimle 23 yaşındayken görüşüyordum okuduğum için aklımda evlilik yoktu o yüzden sormadım görüştükten 4-5 ay sonra kendisi söyledi ilerde evlilik düşündüğünü, şartlar uygun olunca

Adamın konuşmasından planlarından hayallerinden anlayabilirsin. Saydığım üçünden hiç bahsetmiyorsa o adamla sevgili bile kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…