- 16 Haziran 2011
- 16.530
- 73.212
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Şu an nöbette müsait olunca arayacak soracağım yazacağım size
Telefonda değil, yüz yüze geldiğinizde sorŞu an nöbette müsait olunca arayacak soracağım yazacağım size
En temel şey şudur bence: Gelecekten bahsetmek.Merhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır
Duygularını o kadar belli etmez ki bu beni deli ediyor aslında. Direkt sormadan söylemez ama sorarsam da nasıl sorayım bilemedim
1 yıldır flört ettiğin birinin bu konudaki fikrini az çok bilmiyorsan çok da birlikte zaman geçirmemişsin demektir. Çünkü mutlaka etrafta evlenen birileri (eş/dost/akraba) olmuştur bu süreçte ve mutlaka bir şekilde fikir beyanı yapılmıştır/ya da yapılmış olmalıdır. Yani birlikte magazin izlerken bile evlenen birileriyle ilgili bir yorum çıkar ağızlardan. Bu da az çok bir fikir edinmeye yeter diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır
Evlilik böyle ısmarlama bir şey değil kiMerhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır
direk sorunuzu yöneltin. bu soru karsısında sıkıntıya dusuyor ise de uzatmanın mantıgı yok. ilislikerde net olunmalı. bu sadece duygusal değil sosyal ve aile iliskileri içinde gecerli. dolaylı yolla sormak sizi salak gösterir, karsı taraf zaten anlayacaktır zeki bir adam ise.Merhaba arkadaşlar. Bir erkeğin evlilik hakkındaki düşüncelerini öğrenmenin bir taktiği var mı? Şöyle ki ben şu an evlilik düşünmüyorum aslında ama eninde sonunda düşüneceğim. Karşındakine direkt sor diyebilirsiniz fakat genelde erkekler evlilik konusu açılınca soğutuyorlar ya da kaçıyorlar diyorlar veya beni yanlış anlasın istemiyorum baskı yaptığımı darladığımı evlilik meraklısı olduğumu. Ama öğrenmekte istiyorum. Neticede şu an olmasa bile 1-2 yıl sonra düşünebilirim. Ama o belki 10 yıl sonra düşünüyor bunu bilemiyorum pek renk vermiyor bu konuda. Bunun bir taktiği var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?