• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik, endise ve soru isaretleri

Ailen de olmaz yaninda, cok ezer seni bu kaynanan demedi deme..
Ailenle oturup senin icin en hayirlisi neyae onu kararlastirin.
Artilari eksileri yaz. Bakalim hangisi daha fazla çıkıyor. .

korkman çok normal. Herşey anormal çünkü. bence sözlünle evlenme fikrini bir daha gözden geçir

Mutlu bir evlilik hatta mutlu bir bayan olacaginizi sanmiyorum. Yol yakinken ailenizle iyice konusun bu konuyu ve cozume kavusturun sonucu ayrilik bile olsa derim.

bencede evlenme fikrini bir daha düsün canim... Bende yurtdisinda yasiyorum ve bizim burda gördüklerimiz ögrendiklerimiz türkiyeye göre inan daha az kaliyor... Zannediyoruzki biz hollanda,almaya vs vs ülkelerde kendimizi daha cok egitiyor ve daha cok sey ögreniyoruz ama bir bakiyorumki türkiyedeki insanlar para yok para yok derken bile hergün kuafördeler,saclar baslar vs vs... Bence bu aile seni cok ezecektir canim benim... herseyin hayirlisini diliyorum yinede senin icin

İnsanlar gerçek yüzlerini iş resmiyete binince gösterirler. TR bir ay kalmışsınız 5 dak uğramak ne demek. Aileniz eşiniz olacak kişiyi ne zaman tanıyacak sonuçta kızlarını emanet edecekler. İleride pişman olmamak için iyi düşünün bence.

Bu sekilde dusunmen bile aslinda bu evliligi istemedigin anlamina geliyor bence simdiden bazi seyleri gorebiliyorsan evlenince cok daha zorlanicaksin dusun ailen yazin hollandadan gelicel kayinvalieden yine ayni seyleri yapicak belki seni mahcup edicek sinir olucaksin bu durum kocanla arani da bozucak bence cok iyi dusun zararin neresinden donersen kardir arkadasin dedigi gibi aliskanlik oldugunu dusunuyorum bende

bencede evlenme fikrini bir daha düsün canim... Bende yurtdisinda yasiyorum ve bizim burda gördüklerimiz ögrendiklerimiz türkiyeye göre inan daha az kaliyor... Zannediyoruzki biz hollanda,almaya vs vs ülkelerde kendimizi daha cok egitiyor ve daha cok sey ögreniyoruz ama bir bakiyorumki türkiyedeki insanlar para yok para yok derken bile hergün kuafördeler,saclar baslar vs vs... Bence bu aile seni cok ezecektir canim benim... herseyin hayirlisini diliyorum yinede senin icin

Sagol canim aynen katiliyorum, beni ziyaret gel diyorum Hollanda'ya param yok diyor, ama tatile gidebiliyor. Isine gelince var isine gelmeyince yok..

Konu açtın çünkü senin de içine sinmeyen şeyler var.
Evet balık baştan kokmuş ve neresinden tutarsan elinde kalıyor.
Bence göz göre göre mutsuzluğa ve değersizliğe itme kendini.

şimdi sen 4 yıllık emeğinin boşa gideceğini, sözlünden ayrılmanın çevrende lafa söze sebep olacağını falan da düşünüyorsun o yüzden bu evliliği isteyip istemediğini bilmediğini düşünüyorsun . bence bal gibi de biliyorsun istemiyorsun canım ki doğru olanı da bu! ilerde pişman olacağın şeyleri asla yapma 4 yıl da monotonlaştığını düşündüğün ilişki evlilik sonrası pat diye heyecanlı bi hale gelmeyecek malesef, kayınvalide adayın da cabası! ayrılırsan evet bi müddet üzülürsün ama ya evlenirsen ?iyi düşün derim ;)

torba içinde meyve aldıkları satırını görünce bıraktım zaten okumayı.. para gözlükle alakası yok,yol var yordam var görgü var..bu ailede bunların hiçbiri yok,önemsemediklerini açıkca sevgili oğluşlarıyla birlikte belirtmişler ,biraz duygularınızı dinleyin ,hemen ayrılmak istemeyebilirsiniz,yaşanmışlıklar zorlar insanı,fakat daha şimdiden endişelerinizi gideremeyen ,dahası bunu gereksiz gören bi damat adayı var karşınızda ,ailenizi geride bırakarak mutsuzluğa sürüklenmeye değer mi sizce bu adam ?

Yaşadıklarını anlayabiliyorum ama yapacak birşey yok. Bu aileyi ya olduğu gibi kabul edeceksin yada bitireceksin..benim eşimin aileside özensiz insanlar, benim istediğim gibi değiller ama esimi sevdiğim için evlendim.onları da görmezden geliyorum artık..başka sehirdeyim ustelik.. Herşey dört dörtlük olmuyor maalesef..aile faktorude önemli..ama nisanlinda ilgisizse, bu işin hiç artı bi tarafı kalmıyor senin için..iyi dusun..

torba içinde meyve aldıkları satırını görünce bıraktım zaten okumayı.. para gözlükle alakası yok,yol var yordam var görgü var..bu ailede bunların hiçbiri yok,önemsemediklerini açıkca sevgili oğluşlarıyla birlikte belirtmişler ,biraz duygularınızı dinleyin ,hemen ayrılmak istemeyebilirsiniz,yaşanmışlıklar zorlar insanı,fakat daha şimdiden endişelerinizi gideremeyen ,dahası bunu gereksiz gören bi damat adayı var karşınızda ,ailenizi geride bırakarak mutsuzluğa sürüklenmeye değer mi sizce bu adam ?

Aynen öyle, ve kac kez maddiyatci olmakla suclandim bunlari dile getirince...

Back
X