evlilik fikrinden soğudum!

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
220
6
318
İstanbul
belki benim derdim dert değildir bunca derdin yanında ama biraz umutsuz düşünmeye başladm

23 yaşındayım başımdan 3 flört geçti biri 5 yıl biri 5 ay biride 1 ay
5 yıllık olan flörtümde çok sorunlar yaşadık ve ayrıldım 5 aylık flörtmde aldatıldım 1 ay süren flörtümde de karşı tarafın maddi isteklerine dayanamadım ve ayrıldım ama ondan çok etkilenmiştim ama beni maddi yönden çok sömürmeye çalıştı ve şuan istediği paralı bayanla evlenyior.diyecek bşey yok tabi allah mutlu mesut etsin.ama ben hala onu unutamadım facebook sayesinde hergün mutluluk resimlerine bakıyorum artık bakmamak için face i bile kapattım artık hiçbir erkeğe güvenim yok

sınava giricem ona hazırlanıyorum bi gün çok hırslıyım 3 gün deli dehşet çalışıyorum 3 gün hevesim kalmıyo

duygusal hayatım çalışmalarımı etkiliyo ve ben bundan etkilenmek istemiyorum

23 yaşındayım ama başımdan geçen kötü ilişkiler yüzünden evlilikten soğudum artık hiç gelinlik giyme gibi bi hayalim yok artık kimseyi istemiyorum hayatımda sanki başkası bana sadece sorun getircek gibi geliyo ilişkilerden kaçar oldum 2 yıldır böyle düşünüyorum evli insanların sorunlarını dinlediğim zaman içim daralıyo o sorunları ben yaşıyomuş gibi hisseidyorum iyice evlilik fikrinden uzaklaştığımı farkettim

evlenememk benim için sorun değil ama bigün çocuğum olmassa pişmanlık duyarmıyım diye düşünüyorum

belki saçma gelicek sizlere yaşın daha kaç diyceksiniz ama ben cidden evlenmeyi düşünmüyorum bu düşüncemde 2 yıldır var

düşüncelerinizi bekliyorum her biri benim için çok değerli:18:

kusura bakmayın ama gerçekten çok saçma geldi
daha genceciksiniz
evliliği düşünecek yaşta değilsiniz ki evlenmek istememeniz sorun olsun..
ne evliliği, ne çocuğu olmayacak diye pişman olması allaseniz?

sınava odaklanamamanızı dert edinin illa birşeyi dert edineceksiniz
önemli olan o sizin için

Ah bu erkeklerBende 23 yaşındayım 3 yıllık ilişkim bitti ve bende kimseye güvenemicem gibime geliyor.Herşeye rağmen hala umudum var,Allah sonumuzu hayır etsin

Son düzenleme:
canım belliki geçmişte yaşadığın bu flörtler seni baya korkutmuş,ama her erkek aynı olucak diye bi kaide yokki,bi gün biri çıkar karşına,geçmişte yaşananları hatırlamazsın bile

Son düzenleme:
senden maddi yönden faydalanmaya çalışan kişiyide unut gitsin,hiç resimlerine falan bakıp kendini üzme değmez öle biri için :100:

saçma düşünenlerin olacagını biliyodum ama napayım 2 yıldır aynı düşünceden bi adım öteye gidemedim çok kişi tanıdım ama içimdeki dürtü beni onlardan uzak tutuyo

biraz korkak biriyim sorunlardan uzak kalmak ugruna işin kolayına kaçıyorum

herşeyin bi zamanı var,bence bu işi fazla kafana takma,sınavına odaklan

canım yasadıklarından dolayı evlılıkten soguman cok normal .
ancak daha yasın 23 ve umudunu yıtırmen ıcın cok erken bır yasdasın .
zaten suan da bu pıskolojı ıle bırlıkte yenı bır ılıskıyı dusunmen
hatta gelınlık gıymen sacma olurdu .
bıraz kafanı dınle kendını toparla .daha onun de cok zaman var.
daha cok seyler yasayacaksın .ınan herkes ayrılıyor aldatılıyor
ılıskısını bıtırıyor.kımsenın hayatı dort dortluk degıl kı
bu kadar kırılgan hayata karsı gucsuz olma .
herzaman dık ol ve umudunu hıc yıtırme .
benım merak ettıgım 1 aylık bır ılıskı nasıl bu kadar erken maddı yonden somurmeye kalkar ?
daha 1 ay da bunu yapan adamı bırak sevmeyı kurtulduguna sukretmelısın.

Son düzenleme:
karşına gerçekten seni etkileyen birisi çıkar
ve sende bütün korkularını unutursun
evlenme teklifi etsin heyecanına kapılırsın
hiççç merak etme
ayrıca yaşın genç olduğu için de değil bu söylediklerim
isterse yaşın ilerlemiş olsun o kişi mutlaka çıkar karşına

işte benim korkumda bu noktada başlıyo herkes ayrılıyor aldatılıyor zamanla şöyle bi düşünce gelişti başkasıyla mutsuz olucağım tek başıma nötr olurum en azındn mutsuzda olmam

valla bende inanmadım ama ısrarla para istedi :)

OoOo herkesin hayatında bu tip şeyler oluyor onlar öyle oldu dıye neden evlılıkten soguyorsun ki seninde yazgında güzel şeyler vardır sabret sefa cekılmedem cefa cekılmez bu kadar karamsar olmaa ...her zaman kendıne bir şans ver oluyo tabıkı vurgun yedıklerımız ama hayatınnın daha baharında bu kadar cabuk hereyden vazgecersen ılerd emın ol pişman olursun.. bir kere tüm erkeklerı yaşadıklarındakılerıyle kıyaslama herkes aynı degıldır emın ol... herkes farklı ımtıhanlardan gecıyor...

niye başkasıyla mutsuz olasınki,işte kendini böyle şartlandırırsan karşına çıkan insanlardan korkarsın,hiç düşünmediğin şeyler bir anda yaşanabilir...tanıdığın bütün erkekler aynı olucak diye bişey yok ne kadar inanamasanda böyle...mutlaka seninde diğer yarın biyerlerde yaşıyor,bi gün karşına çıkıcak..

eskileri sil at kafandan,ayrılıcam,aldatılıcam,mutsuz olucam nasıl olsa diye düşünme,hepimizin hayatında iyi kötü şeyler yaşanıyo,zamana bırak..

umarım dediğin gibi olur cünkü ben gerçekten insanlardan kaçar oldum

Yapmayın lütfen.
Önce hayatınızı istediğiniz şekle sokun. Sınavı geçin. İsteklerinizi gerçekleştirin.
Kadın erkekle değerli değildir ki erkek olmadan aciz, eksik, değersiz hissetsin.
Elbette mutlu olacağınız bir ilişkiniz olacaktır.
Güvensizliklerinizi gidenle göndermeyi bilmelisiniz ki gelene haksızlık yapmayasınız.
Huzurlu, mutlu bir ilişki için önce kendinize inanmalısınız.
Yoksa en ufak bir olumsuzlukta geçmiş gelip karşınıza dikilir.
Henüz çok gençsiniz. Bence evlilik düşüncesi için bekleyin. Hayatınızda biri olsa bile bekleyin...

23 yaşında değil de 43 yaşında 5 evlilik yapmış ihanete şiddete işkenceye maruz kalmış bir kadın gibi yazmışsınız.

dun bır programda mehmet coskundenız dedıkı bır erkegı maya oturtmak ıstıyorsanız ılıskıye ne zaman evlenırım dıye baslamayın ve erkege evlenme lafı etmeyın beraberlıklerde flort devresı cok guzeldır ve bu flort sadece ılk basta olur daha sonra bulamazsınız o yuzden tadını cıkartın dedı ve kadınlarımızın coguda zaten gelınlık gıyme hayallerınden dolayı evlenmek ıstıyor dedı.Sen daha cok gencsın oturup bunlara aglama eger kafanı mesgul etmezsen o kısıların karsısında ezık kalıcaksın bence kafanı dık tutu ve sınavını kazanmaya bak dunyada kacmılyon erkek var mutlaka bırı senın ıcın yaratıomıstır ve her sey zamanı gelınce olur.Ama evlılıkten cok buyuk beklentın olmasın oyle evlenırsen hayal krıklıgına ugrasın her seyı oluruna bırak artık uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…