belki benim derdim dert değildir bunca derdin yanında ama biraz umutsuz düşünmeye başladm
23 yaşındayım başımdan 3 flört geçti biri 5 yıl biri 5 ay biride 1 ay
5 yıllık olan flörtümde çok sorunlar yaşadık ve ayrıldım 5 aylık flörtmde aldatıldım 1 ay süren flörtümde de karşı tarafın maddi isteklerine dayanamadım ve ayrıldım ama ondan çok etkilenmiştim ama beni maddi yönden çok sömürmeye çalıştı ve şuan istediği paralı bayanla evlenyior.diyecek bşey yok tabi allah mutlu mesut etsin.ama ben hala onu unutamadım facebook sayesinde hergün mutluluk resimlerine bakıyorum artık bakmamak için face i bile kapattım artık hiçbir erkeğe güvenim yok
sınava giricem ona hazırlanıyorum bi gün çok hırslıyım 3 gün deli dehşet çalışıyorum 3 gün hevesim kalmıyo
duygusal hayatım çalışmalarımı etkiliyo ve ben bundan etkilenmek istemiyorum
23 yaşındayım ama başımdan geçen kötü ilişkiler yüzünden evlilikten soğudum artık hiç gelinlik giyme gibi bi hayalim yok artık kimseyi istemiyorum hayatımda sanki başkası bana sadece sorun getircek gibi geliyo ilişkilerden kaçar oldum 2 yıldır böyle düşünüyorum evli insanların sorunlarını dinlediğim zaman içim daralıyo o sorunları ben yaşıyomuş gibi hisseidyorum iyice evlilik fikrinden uzaklaştığımı farkettim
evlenememk benim için sorun değil ama bigün çocuğum olmassa pişmanlık duyarmıyım diye düşünüyorum
belki saçma gelicek sizlere yaşın daha kaç diyceksiniz ama ben cidden evlenmeyi düşünmüyorum bu düşüncemde 2 yıldır var
düşüncelerinizi bekliyorum her biri benim için çok değerli:18:
canım belliki geçmişte yaşadığın bu flörtler seni baya korkutmuş,ama her erkek aynı olucak diye bi kaide yokki,bi gün biri çıkar karşına,geçmişte yaşananları hatırlamazsın bilebelki benim derdim dert değildir bunca derdin yanında ama biraz umutsuz düşünmeye başladm
23 yaşındayım başımdan 3 flört geçti biri 5 yıl biri 5 ay biride 1 ay
5 yıllık olan flörtümde çok sorunlar yaşadık ve ayrıldım 5 aylık flörtmde aldatıldım 1 ay süren flörtümde de karşı tarafın maddi isteklerine dayanamadım ve ayrıldım ama ondan çok etkilenmiştim ama beni maddi yönden çok sömürmeye çalıştı ve şuan istediği paralı bayanla evlenyior.diyecek bşey yok tabi allah mutlu mesut etsin.ama ben hala onu unutamadım facebook sayesinde hergün mutluluk resimlerine bakıyorum artık bakmamak için face i bile kapattım artık hiçbir erkeğe güvenim yok
sınava giricem ona hazırlanıyorum bi gün çok hırslıyım 3 gün deli dehşet çalışıyorum 3 gün hevesim kalmıyo
duygusal hayatım çalışmalarımı etkiliyo ve ben bundan etkilenmek istemiyorum
23 yaşındayım ama başımdan geçen kötü ilişkiler yüzünden evlilikten soğudum artık hiç gelinlik giyme gibi bi hayalim yok artık kimseyi istemiyorum hayatımda sanki başkası bana sadece sorun getircek gibi geliyo ilişkilerden kaçar oldum 2 yıldır böyle düşünüyorum evli insanların sorunlarını dinlediğim zaman içim daralıyo o sorunları ben yaşıyomuş gibi hisseidyorum iyice evlilik fikrinden uzaklaştığımı farkettim
evlenememk benim için sorun değil ama bigün çocuğum olmassa pişmanlık duyarmıyım diye düşünüyorum
belki saçma gelicek sizlere yaşın daha kaç diyceksiniz ama ben cidden evlenmeyi düşünmüyorum bu düşüncemde 2 yıldır var
düşüncelerinizi bekliyorum her biri benim için çok değerli:18:
Ah bu erkeklerBende 23 yaşındayım 3 yıllık ilişkim bitti ve bende kimseye güvenemicem gibime geliyor.Herşeye rağmen hala umudum var,Allah sonumuzu hayır etsin
saçma düşünenlerin olacagını biliyodum ama napayım 2 yıldır aynı düşünceden bi adım öteye gidemedim çok kişi tanıdım ama içimdeki dürtü beni onlardan uzak tutuyo
biraz korkak biriyim sorunlardan uzak kalmak ugruna işin kolayına kaçıyorum
canım yasadıklarından dolayı evlılıkten soguman cok normal .
ancak daha yasın 23 ve umudunu yıtırmen ıcın cok erken bır yasdasın .
zaten suan da bu pıskolojı ıle bırlıkte yenı bır ılıskıyı dusunmen
hatta gelınlık gıymen sacma olurdu .
bıraz kafanı dınle kendını toparla .daha onun de cok zaman var.
daha cok seyler yasayacaksın .ınan herkes ayrılıyor aldatılıyor
ılıskısını bıtırıyor.kımsenın hayatı dort dortluk degıl kı
bu kadar kırılgan hayata karsı gucsuz olma .
herzaman dık ol ve umudunu hıc yıtırme .
benım merak ettıgım 1 aylık bır ılıskı nasıl bu kadar erken maddı yonden somurmeye kalkar ?
daha 1 ay da bunu yapan adamı bırak sevmeyı kurtulduguna sukretmelısın.
herşeyin bi zamanı var,bence bu işi fazla kafana takma,sınavına odaklan
işte benim korkumda bu noktada başlıyo herkes ayrılıyor aldatılıyor zamanla şöyle bi düşünce gelişti başkasıyla mutsuz olucağım tek başıma nötr olurum en azındn mutsuzda olmam
valla bende inanmadım ama ısrarla para istedi :)
işte benim korkumda bu noktada başlıyo herkes ayrılıyor aldatılıyor zamanla şöyle bi düşünce gelişti başkasıyla mutsuz olucağım tek başıma nötr olurum en azındn mutsuzda olmam
valla bende inanmadım ama ısrarla para istedi :)
niye başkasıyla mutsuz olasınki,işte kendini böyle şartlandırırsan karşına çıkan insanlardan korkarsın,hiç düşünmediğin şeyler bir anda yaşanabilir...tanıdığın bütün erkekler aynı olucak diye bişey yok ne kadar inanamasanda böyle...mutlaka seninde diğer yarın biyerlerde yaşıyor,bi gün karşına çıkıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?