• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik fobisi

Ben şu andada hastayım sanırım anlatmayı beceremedim bi anda daldım teşekkür ederim çok rahatlattığınız için eşim ve eşimin ailesi mükemmeldir o kadar ki kendi ailemi silmem isteyecek kadar gerçekten çok anlayışlılardır bizi bi dk başbaşa bırakmazlar ben kahvaltı hazırlarım ailesi gelicek DİE üstümü değiştirmeye geçerim temiz karşılayımdiye o esnada geldilese annesi sabaha uyumaz benim saygısızlığı dan bahseder eşim ve ailesi of çok mükemmeller teşekkürler hanımlar hatamı gösterdiniz

Bence ailesinle ilgili hiçbirşey söyleme eşine söylersen sizin aranız bozulur. Söylesen bile kötüler gibi söyleme, evliliğin ilk seneleri zor olurmuş bende yeni evliyim allaha şükür böyle şeyler yaşamadım kardeşim evli o yaşıyor malesef. Anladığım kadarıylada eşiniz biraz anneci. İlk olarak aynı evdeyseniz ayrılın ailesinden daha sonra eşinizle evliliğin tadını çıkarın siz evlenmeden önce yaşamışsınız evliliğin ilk aylarında yaşanacakları o yüzden tazelemeye bakın. Bir erkeğe heleki anneciyse ailesini kötülemeyin sizi kötü görür malesefki. Ama eğer kocanda mutsuz sende mutsuzsan bu evlilik yürümez uzmanlar bile çocuğu düşünerek bir evliliği sürdürmeyin diyor ki seninki daha doğmamış bile kıyamam ben ona

Sanada kıyamam bir eşten duyulabilicek en kötü şeyler bir bayan için senin yerine koydum bi an kendimi ne kadar kötüdür ruh halin

Ama çok mantıksız. Yani Güle oynaya nikaha gidip memura evet kabul ediyorum deyip imzayı atıp senden nefret ediyorum demek garip gelmiyor mu kulağa? Yani bir sebep olmalı arada geçen bir olay. Çocuk var ortada eşşek gibi sorumluluklarını yerine getirecek nefret Ediyorum deyip çekilmek de neymiş yaparken iyi de imzayla mi nefret?

Ama çok mantıksız. Yani Güle oynaya nikaha gidip memura evet kabul ediyorum deyip imzayı atıp senden nefret ediyorum demek garip gelmiyor mu kulağa? Yani bir sebep olmalı arada geçen bir olay. Çocuk var ortada eşşek gibi sorumluluklarını yerine getirecek nefret Ediyorum deyip çekilmek de neymiş yaparken iyi de imzayla mi nefret?
Haklısın hiç büyük bi tartışma yaşandımı acaba yada evlenmenizi ailesi yada beyfendi istemiyormuyduda çocuk içinmi mecbur olarak düşünüp evlendi oda var tabi

Peki bu adamin neyin guvenip ve ailesini zaten onceden taniyip bilip gidip geliyormussunuz ya hani nikah olmadanda iste bu aileyi bildiginiz halde nelerine guvenip bebek yaptiniz henuz Evlenmeden!!!!

Senden nefret ediyorum nefret hayatımı berbat ettin daha bir sürü şeyi imzayı attıktan sonra bana söylüyor her an
4 aylık hamilesin imza atıım diosun hamile kalırken aklın neredeydi ki bence hamilesin diye sadece evlendin,
yada karşındakini mecbur bıraktın evlenmeye türk aile yapısına göre böyle şeyler ters benim annem bu durumu mesela benim kadar hoş karşılamaz anlatabbildim sanırım neden evlenmeden 4 ay önce hamile kaldın diye soran kimseyede cevap vermemen çok ilginç

Evlenmeden önce hamile kaldığınız için ailesi böyle davranmış olabilir mi? Gerçi nasıl bir kafa yapısına sahipler bilemiyorum ama bazı aileler buna çok önem veriyor.
Bi de düğün oldu mu olmadı mı onu da anlamadım? 4 aylık hamilelikte daha yeni evlenmişsiniz, ya bilemiyorum düzgün anlatsanız anlayacağız çok karışık her şey. Neden korunmadınız mesela?

Merhaba bana lütfen yardım edici bişiler söyleyin. Bir hafta önce nikahım oldu ama birbirimizden nefret ediyoruz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var, böyle gözlerimizin içine bakardık bişi istesekte yapsak o kadar mutluyduk huzurluyum ve sonra bir sürü sorunlar oluşmuştu maddiyata yada insanlardan yana ki biz öylesine birbirimize sımsıkı destek olduk ki kırk yıllık eşler gibi. Kimse yıkamaz diye düşünüyorduk hem en iyi arkadaş hemde çok aşıktık ta ki nişana kadar :) sevdiğim adamın ailesiyle ilk zamanlardan beri tanışırız öyle çok tatlılardı daha doğrusu ben böyle kötüye yakın hislerle hiç büyümedim düz netimdir. Neyse nişanda sonra herşey değişti ben beni de kızları gibi görecekler sandım az komik biriyimdir hep neşelendiririm vs ama annesi bana çok garip davranıyodu yüzü asılıodu üzülüordum ama çaktırmıyordum.bohça diye bi günleri oldu biz yazları köye gideriz işler için ordan tek gelmek zorunda kaldım annesinin ısrarıyla bohça olcak diye tutturdu annemde tamam dedi onların evinde olacaktı ki olduda. Hayatımda hiç böylesine tek kalmamıştım iftira attı akrabaları bizi itti kötü davranıp vs die ki babam öldüğünde bile ağlamayan ben sinirden ağladım. Ev dolusu insanlar benim iftiramı yapıp dedikodumu yapıolar nişanlım annesi gelip beni azarladı sordum anne beni tanıosun yapar mıyım kadın umursamadı nişan bozulur vs yani egosunu tatmin edip sıraladı yüzüğü atacaktım nişanlım aklıma geldi sustum ağlayarak makyajımı yaptım odadan çıktım gülemseyip hiçbişi olmamış gibi davrandım. Sülalesi kendi kızları için nişanlıma defalarca gel damat ol vs diolardı tabi farkındaydım neden böyle hepsinin düşman olduğunun akşamı bekledim nişanlım herşeyi anlattım destek olduğunu söyledi de aslında işler değişti ben anlamamışım. Ailesi sürekli benim kendi ailemi silip onlarla olmamı istediler ki dildede ifade ettiler bunu. Neyse ben pek vıcıklığı sevmem samimiyim ve vicdanlıyım gerekiyorsa altlarından alırım bunuda gülümseyerek yaparım ama bunlar farklı. Sülalelerinin akıllarına iş yapan bi aile ve kukla gibi istedikleri bi gelin modelleri var desinlere iş yapılıyor yani. Bende bu tarz şeylere gelemem mesafeyi koydum bu sefer nasıl işleniliosa ben onları düşman gibi görüormuşum. Eşim bana kendisi söyledi annesinin çok kıskanç başkalarının ağzıyla iş yaptığını ama önemsemediklerini. Eşime sürekli ajitasyon la ağlayıp istediklerini yaptırmaya çalışıolar benim hakkımda ve biz çok kavga ettik 4 aylık hamileyim şu an bebeğime mutluluk hiç yansıtamadım. Bi hafta önce nikahım oldu nikah salonuna kadar öperek gittik nikah salonundan sonra bana düşman gibi baktı herkez farkettim ağız dolusu nefret ettiğini söylüyor evliliği iptal etmeyi düşünüorum
siz zaten bebek için evlenmişiniz bence, aceleniz neydi nikahtan önce hamile kalmışınız ne gerek var ki buna şimdi ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız size yaptı çocuğu zorla nikah yaptırdı gözüyle bakıyorlardır eminim...

Evliliğini iptal ettirip evlilik dışı bir çocuk mu dünyaya getirmek istiyorsun? Ayrıca aklı dengeniz yerinde iptal falan söz konusu olamaz .

Evliliği iptal etmek istiyorum ne ya sanki randevu iptal ediyorsun. Boşver kimsenin ne dediğine kafanı takma canın nasıl istiyorsa öyle yap seni incitmelerine izin verme. Eşinde arkandaymış en önemliside bu. Bırak kv kendi kendine konuşsun siz eşinizle gezin tozun vakit geçirin

Kimse eşinin ailesi mükemmel dememiş ki niye kızdın şimdi yorum yapanlara anlayamadım.

Soru soruyorlar ki kilit nokta bence orası,ısrarla cevap vermiyorsun.

Ben anladığımı anlatayım.Hamile kaldın diye nişanı atamamışsın.Nikah olunca temizleniyor gibi düşündün sanırım.Temizlendiğine göre de şimdi iptal ettirmek istiyorsun.O işler öyle kolay değil ama.Ha diyeninkini iptal etmiyorlar.Boşanma davası açman lazım.Onun için de bir sene beklemen gerekiyor.

Eşinin ailesi çekilir dert değil bu arada.ilk anladığında yüzüğü atsan bu kadar darda kalmazdın.

Back
X