Merhaba bana lütfen yardım edici bişiler söyleyin. Bir hafta önce nikahım oldu ama birbirimizden nefret ediyoruz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var, böyle gözlerimizin içine bakardık bişi istesekte yapsak o kadar mutluyduk huzurluyum ve sonra bir sürü sorunlar oluşmuştu maddiyata yada insanlardan yana ki biz öylesine birbirimize sımsıkı destek olduk ki kırk yıllık eşler gibi. Kimse yıkamaz diye düşünüyorduk hem en iyi arkadaş hemde çok aşıktık ta ki nişana kadar :) sevdiğim adamın ailesiyle ilk zamanlardan beri tanışırız öyle çok tatlılardı daha doğrusu ben böyle kötüye yakın hislerle hiç büyümedim düz netimdir. Neyse nişanda sonra herşey değişti ben beni de kızları gibi görecekler sandım az komik biriyimdir hep neşelendiririm vs ama annesi bana çok garip davranıyodu yüzü asılıodu üzülüordum ama çaktırmıyordum.bohça diye bi günleri oldu biz yazları köye gideriz işler için ordan tek gelmek zorunda kaldım annesinin ısrarıyla bohça olcak diye tutturdu annemde tamam dedi onların evinde olacaktı ki olduda. Hayatımda hiç böylesine tek kalmamıştım iftira attı akrabaları bizi itti kötü davranıp vs die ki babam öldüğünde bile ağlamayan ben sinirden ağladım. Ev dolusu insanlar benim iftiramı yapıp dedikodumu yapıolar nişanlım annesi gelip beni azarladı sordum anne beni tanıosun yapar mıyım kadın umursamadı nişan bozulur vs yani egosunu tatmin edip sıraladı yüzüğü atacaktım nişanlım aklıma geldi sustum ağlayarak makyajımı yaptım odadan çıktım gülemseyip hiçbişi olmamış gibi davrandım. Sülalesi kendi kızları için nişanlıma defalarca gel damat ol vs diolardı tabi farkındaydım neden böyle hepsinin düşman olduğunun akşamı bekledim nişanlım herşeyi anlattım destek olduğunu söyledi de aslında işler değişti ben anlamamışım. Ailesi sürekli benim kendi ailemi silip onlarla olmamı istediler ki dildede ifade ettiler bunu. Neyse ben pek vıcıklığı sevmem samimiyim ve vicdanlıyım gerekiyorsa altlarından alırım bunuda gülümseyerek yaparım ama bunlar farklı. Sülalelerinin akıllarına iş yapan bi aile ve kukla gibi istedikleri bi gelin modelleri var desinlere iş yapılıyor yani. Bende bu tarz şeylere gelemem mesafeyi koydum bu sefer nasıl işleniliosa ben onları düşman gibi görüormuşum. Eşim bana kendisi söyledi annesinin çok kıskanç başkalarının ağzıyla iş yaptığını ama önemsemediklerini. Eşime sürekli ajitasyon la ağlayıp istediklerini yaptırmaya çalışıolar benim hakkımda ve biz çok kavga ettik 4 aylık hamileyim şu an bebeğime mutluluk hiç yansıtamadım. Bi hafta önce nikahım oldu nikah salonuna kadar öperek gittik nikah salonundan sonra bana düşman gibi baktı herkez farkettim ağız dolusu nefret ettiğini söylüyor evliliği iptal etmeyi düşünüorum