Evlilik Fobisi

glsn67

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
241
237
18
34
Bir yıllık bir iliskim var.Baslarda erkek arkadasim surekli evlilikten bahsederdi ben erken biraz daha tanıyalım birbirimizi derdim.Dört ay önce filan yine evlilik konusu gecti askim biraz daha bekleyelim seni cok seviyorum fakat evlilik fikri beni biraz korkutuyo dedim tmm dedi anlayis gösterdi. Şimdi hazır hissediyorum kendimi adama imali imali konusuyorum tik yok o konulara hic girmiyor.Artik evlenmek istemiyor mu dicem ama davranislarinda bi değişme yok. Gecen gün artık dayanamadim arkadasimin haftaya nisani var hepsi birer birer evleniyo ne güzel degil mi. Darisi basimiza olsun mümkün olan en kisa zamanda inşallah dedim yine tık yok. Sinir oldum artık. Beni sevdigine eminim evlenmek istediginide biliyorum.Ben baslarda istemedim diye tekrar evlilik konusunu acmaya cekiniyor gibi gibi. Arkadaslar bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacım var o_O

Belkide iliskinizin başındayken sevgilinde esen kavak yelleri nedeniyle evliliğe heveslenmiş olabilir. Şuandada o acele etmek istemiyordur. O sana saygı gösterdiğine göre aynını sende yapmalısın. Ayrıca pembe panjurlu hayaller kuran herkes evlenseyyydiiii....

Açık açık konuş bence
En doğrusu ve neti bu diye düşünüyorum

erkekler imadan anlamaz. açıkça söyleyeceksin.
artık hazırım diye söyle. tabi senin fikrin değişmediyse de. .. :KK50:

İmayla filan uğraşma hiç. Ya ima etmenden anlamıyor ki o zaman açıkça konuşacaksın, ya da anlıyor ama evlenmekten vazgeçmiş ki o zaman sen de planlarını ona göre yaparsın.

Bence şimdi sen biraz anlayış göstermelisin , erkekler evlilik konusunda sıkmaya gelmezler pek .. Test edildi ,onaylandı :cool:

Back
X