Sinir oldum, başlarım ben öyle kocaya.. Burda kocan tabi yapacaksıncılara daha çok sinir oldum. Adam kadına eziyet etsin ama kocası diye ses çıkaramasın var mı böyle bir dünya. Eş değil köle almış kendine adam. Çalışma, ev işi yap, ben yatmadan yatma, ben kalkmadan önce kalk, her şeyim dört dörtlük olsun, olmazsa eğer psikolojik şiddet uygularım. Bunu da kimseye şikayet edemezsin çünkü ben senin kıcanım, yapacaksın tabi derler sana. Nasul bir dünyada yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Erkeklere hizmet için mi geldiniz dünyaya.
Bir de ben çalıştığım halde hazırlarım, kocişimi aç göndermem tayfası var ki onlar en enteresanı. Adam orda uyusun sen kalk kahvaltı hazırla, oturt yedir, kahvaltıyı topla (adam yine tv keyfinde bu arada) giyin, süslen (çünkü kadınsın süslenmek de görev) adamı uğurla, sen çık işe git. Akşam gel yemek yap, adama yedir, sofrayı topla, çay demle, duş al, görevin olduğu için seviş, uyu, sabah kalk......... Modern kölelik bu oluyor sanırım. Deli misiniz siz ya?
Konu sahibi geç kalktın diye sinirleniyor, seni kırıyorsa ertesi sabah hiç kalkma. Adam gibi davranmayı öğrenene kadar kahvaltı falan hazırlama.