• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik gerçekten zor bi işmiş :( :( :(

Erkek olmayı asla istemezdim. Bugun işten çıksam bana bakmak zorunda eşşek gibi.
Bana zorla çalış demiyor zaten ben o kadar okudum evde oturmak için okumadım hemde evin işleri bana bakıyor ama bunun yanında eşimin bir dediğini iki etmem. akşam eve gidince tatlısı tuzlusu çayı kahvesi herşeyi hazır olur.
Ev hanımı olsam evim biraz daha düzenli olurdu o kadar. Erkek bu çalışıyo akşama kadar tabi ki beklicek. Ev hanımı olmakta zor kolay değil ama sonuçta benim evime ekmeğini getiriyorsa, saygılıysa oda benim bir dediğimi iki etmezse başımla taşırım onu. Eş ve evlilik kolay değil, yeri gelir kavga edersin yeri gelir kötü konuşursun ama (herşey için geçerli değil) Alttan almayıda bilceksin.
Iyi de canimsin bunun alttan almayla ne ilgisi var. Bak kadincagiz diyor ki kocasi gece 3 te yatiyor playstation oynamak icin. Kadin da uyumamak zorundaymis ona cay kahve vs ikrami yapmak icin. Sabah da 6 da kalkip kahvaltiyi hazir edecekmis etmezse kavga gurultu... Insanlik bu mu ? Kadin calismiyor diye kole de degil ki. Yaziktir ya , uykuya kalir hazirlamamistir.. hemen azarlamak mi lazim.

Iyi de canimsin bunun alttan almayla ne ilgisi var. Bak kadincagiz diyor ki kocasi gece 3 te yatiyor playstation oynamak icin. Kadin da uyumamak zorundaymis ona cay kahve vs ikrami yapmak icin. Sabah da 6 da kalkip kahvaltiyi hazir edecekmis etmezse kavga gurultu... Insanlik bu mu ? Kadin calismiyor diye kole de degil ki. Yaziktir ya , uykuya kalir hazirlamamistir.. hemen azarlamak mi lazim.
Ne kadar büyütülmüş bir kahvaltı.
Sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlayıp ordan işe gitmiyor ya bu kadın.
Eşi gidince yatsın uyusun.

Sinir oldum, başlarım ben öyle kocaya.. Burda kocan tabi yapacaksıncılara daha çok sinir oldum. Adam kadına eziyet etsin ama kocası diye ses çıkaramasın var mı böyle bir dünya. Eş değil köle almış kendine adam. Çalışma, ev işi yap, ben yatmadan yatma, ben kalkmadan önce kalk, her şeyim dört dörtlük olsun, olmazsa eğer psikolojik şiddet uygularım. Bunu da kimseye şikayet edemezsin çünkü ben senin kıcanım, yapacaksın tabi derler sana. Nasul bir dünyada yaşıyorsunuz çok merak ediyorum. Erkeklere hizmet için mi geldiniz dünyaya.

Bir de ben çalıştığım halde hazırlarım, kocişimi aç göndermem tayfası var ki onlar en enteresanı. Adam orda uyusun sen kalk kahvaltı hazırla, oturt yedir, kahvaltıyı topla (adam yine tv keyfinde bu arada) giyin, süslen (çünkü kadınsın süslenmek de görev) adamı uğurla, sen çık işe git. Akşam gel yemek yap, adama yedir, sofrayı topla, çay demle, duş al, görevin olduğu için seviş, uyu, sabah kalk......... Modern kölelik bu oluyor sanırım. Deli misiniz siz ya?

Konu sahibi geç kalktın diye sinirleniyor, seni kırıyorsa ertesi sabah hiç kalkma. Adam gibi davranmayı öğrenene kadar kahvaltı falan hazırlama.
:KK9::KK9:

Bu mantik böyle sürüp gidiyor işte erkek çocukları olduğunda da bu mantikla yetiştirdikleri için erkekler 16 yasindan daha ileri gidemiyorlar..
Kiz çocuğu kahvaltisini alir, erkek çocuğu PC basinda olur annesi tepsiyle önüne
götürür.. Sonra gelin ayiklasin pirincin tasini..

Muhtemelen konu sahibi arkadaşın da oğlu olursa öyle yetiştirecek, onun da arkasını gelin toplayacak. Böyle gelmiş böyle gider.

Ev isleri yemek benden. Kahvalti esimden. Kusura bakmasin eşin hazirlayiversin. Her yuk kadinin omzunda zaten!!!
Bizde sadece yemek benden, onu da canım istemezse yapmam. Ev işleri ortak. Evlilik müşterek hayatsa doğru olan bu bence. Çalışıyor diye köle olmanın anlamı yok.

birde adama sorsan hiç bi iş yapmıyodur.akşama kadar yatıyodur.böyle erkekleri boğazlayasım geliyo.:KK62:
çalışmıyomussunuz ev işlerini yapıcaksınız tabiki ama peşinde hizmetçi gibi peşinde gezemezsinizki.

Bizde sadece yemek benden, onu da canım istemezse yapmam. Ev işleri ortak. Evlilik müşterek hayatsa doğru olan bu bence. Çalışıyor diye köle olmanın anlamı yok.

Ben yarim gun calisiyorum. O yuzden yapiyorum. Esimle de yapariz bazen.

Tum gun calissam mutlaka iş bolumu yapardik.

Eşin hem yemeğe hemde keyfine düşkün, bir de sen evdeysen her işi yapmak zorundasın mantığında sanırım. Bence sen onu o mantığını bir değiştir,yarın çocuk olur, sende ondan biraz destek beklersin, ozaman "tüm gün evde olan" sen olduğun için yine aynen devam eder tutumu. Ayrıca gayette kalkıyormuşsun, bir gün yemese incilerimi dökülüyormuş ay. O zaman sen erkenden yat ve de ki " ya erken yatarım sabah kahvaltını yersin ya geç yatarım kahvaltısız gidersin" seçim onun.. Kolay gelsin

Ah ah keşke benim kocam evde kahvaltı yapmayı sevse :(
Ben de ev hanımı olmama rağmen her sabah onunla kalkıyorum, ona ekmek arası sandviç hazırlıyorum ve işe yolluyorum.
Çünkü eşim evde kahvaltı yapmak istemiyor sen bana sandviç hazırla iş yerinde sabah maillerimi okurken çayla yerim diyor.
Halbuki evde yapsa bende onunla beraber yaparım kahvaltımı. Onu işe yolluyorum sap gibi tek başıma kahvaltı yapıyorum.

valla bu konuyu 4 yere açmışsınız. rekor olmalı bu. şimdi aynı konuyu birden fazla açmak yasak. buradan devam edelim
diğerlerini kapatıyorum

Ne kadar büyütülmüş bir kahvaltı.
Sabah 6 da kalkıp kahvaltı hazırlayıp ordan işe gitmiyor ya bu kadın.
Eşi gidince yatsın uyusun.

ama kuzum adam gece 3 lere kadar konu sahibinin kendisi gibi uyumamasını istiyormuş.yani kadın 3 te yatıyor 6 da kalkıyor kahvaltı için.adam 5 dk kahvaltısını yapıp tekrar yatıyor 7 de kalkıp işe gidiyormuş.bi de konu sahibi azıcık geç kalksa 6.30 gibi bir sürü laf sayıyormuş.

Sabah kahvaltı hazırlamak ve akşam çay kahve istiyor diye mi zor evlilik ve siz ev hanımısınız. Peki beklentiniz neydi evlilikten eşinizin sabah aç karnına işe gitmesine gönlünüz razı oluyor mu. Çalışsanız anlarım gerçekten ama akşamdan kahvaltılıkları hazırlayıp çayı da demliğe koyup sabah bir altınız yakarsınız o olurken de kahvaltılıkları koyarsınız yesin eşiniz. O gidince yatarsınız yani ne var ki tüm gün eşiniz çalışıyor insanların ağız kokusunu çekiyor akşam bir çay kahve zor olmasa gerek zaten eşiniz çalışıyor ne kadar geç yatabilirsiniz ki. Bir de çalışsanız ne yapacaktınız akşam işten gelip yemek yap ye çayı kahvesi, ütüsü, temizliği biz ölelim o zaman. Haftaya bayram bu haftasonu badana yaptırıcam akşamdan akşama gidip ev topluyorum başka h.sonum da olmadığı için boyadan sonra haftaiçi akşamları bayram temizliğini yapıcam. Bir de yemek ve ütü cabası.
aynen arkadaşım.
böyle yazınca da kimse beğenmemiş:))
sonuçta bütün gün dinlenebilir.mızmızlanacak bişey yok bunda.
istenince yapılır.
ben yazmıştım 2 saat uykuyla çoook işe geldim diye ama konu sahibi görmedi heralde.
bişey olmaz alışır insan isterse.
ama eşinin kaba tavırlarına sitem edebilir onda haklı.

ama kuzum adam gece 3 lere kadar konu sahibinin kendisi gibi uyumamasını istiyormuş.yani kadın 3 te yatıyor 6 da kalkıyor kahvaltı için.adam 5 dk kahvaltısını yapıp tekrar yatıyor 7 de kalkıp işe gidiyormuş.bi de konu sahibi azıcık geç kalksa 6.30 gibi bir sürü laf sayıyormuş.
İlk mesajı okudum kadiş,gerisinden haberim yok.
Adamın yapmaya çalıştığı eziyet manyaklık,o ayrı.Ama çalışmayan bir kadında bi zahmet 6 da kalkıp kahvaltıyı hazırlasın.
Sonra akşama kadar yatsın isterse.Çok mu zor yahu,buda bildiğin tembellik .

herzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı??? :KK43: :KK43:

ben de erken kalkamama sorunu yaşıyorum..
ama benimki tamamen uyku kalitesizliği,ufak bişeyden hmn uyanıyorum çünkü..
sanırım hala biriyle birlikte yatmaya alışamadım...

Back
X