• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik gerçekten zor bi işmiş :( :( :(

gece 3 e kadar seni uyutmuyorsa sabah erkenden uyanmanıda beklemesin.
bunları bize değil al karşına eşine söyle de ki bak böyle böyle sabah erkenden kahvaltı bekliyorsan bana dokunma , dokunma ki bende saatinde uyuyayım.
Yat saat 11'de baslarda yine zorlanırsın ama bu rutin hale gelince mecburen alışırsın..

İlk mesajı okudum kadiş,gerisinden haberim yok.
Adamın yapmaya çalıştığı eziyet manyaklık,o ayrı.Ama çalışmayan bir kadında bi zahmet 6 da kalkıp kahvaltıyı hazırlasın.
Sonra akşama kadar yatsın isterse.Çok mu zor yahu,buda bildiğin tembellik .

ya asılnda konu sahibinin derdi erken kalkma falan da değil kocasının kabalıkları ve bencilliği..kendisi 3 lere kadar oturmaya alışıkmış konu sahibini de zorluyormuş erken yatınca da tavır yapıyormuş,azarlıyormuş falan.olay kahvaltı değil ama konuyu öyle açınca ona takıldı haliyle herkes.

bende 6 da kalkıyorum hergün çocuklarıma kahvaltı hazırlıyorum,eşim ne yerse yesin bana ne :P

ya asılnda konu sahibinin derdi erken kalkma falan da değil kocasının kabalıkları ve bencilliği..kendisi 3 lere kadar oturmaya alışıkmış konu sahibini de zorluyormuş erken yatınca da tavır yapıyormuş,azarlıyormuş falan.olay kahvaltı değil ama konuyu öyle açınca ona takıldı haliyle herkes.

bende 6 da kalkıyorum hergün çocuklarıma kahvaltı hazırlıyorum,eşim ne yerse yesin bana ne :p
Konu sahibinin çocuğu yok ve çalışmıyor kadiş.
Burda erkek dediğin çalışacak karısına bakacak genellemesi yapılmıyor mu evhanımları tarafından?
O zaman evhanımıda kocasına kahvaltı hazırlayacak.
Evde bebek olur,kadın çalışıyordur,bu durumlar yok ki konu sahibinde.Adam işe gidince akşama kadar yatıp uyuyabilir.
Adamın yaptığı eziyetleri dediğim gibi okumadım,ben sadece kahvaltı hazırlamak çok zor diye konu açmış ona yorum yaptım.

bende 6 da kalkıyorum hergün çocuklarıma kahvaltı hazırlıyorum,eşim ne yerse yesin bana ne :p

ben de problemin erken uyanmak-uyanamamak olduğunu düşündüm, çünkü konu sahibi öyle yazmış sanırım.. o yüzden ben dahil çoğu arkadaş garipsedik.. ama işin kabalık ve azarlama kısmı ne olursa olsun hoş değil tabi..

Iyi de canimsin bunun alttan almayla ne ilgisi var. Bak kadincagiz diyor ki kocasi gece 3 te yatiyor playstation oynamak icin. Kadin da uyumamak zorundaymis ona cay kahve vs ikrami yapmak icin. Sabah da 6 da kalkip kahvaltiyi hazir edecekmis etmezse kavga gurultu... Insanlik bu mu ? Kadin calismiyor diye kole de degil ki. Yaziktir ya , uykuya kalir hazirlamamistir.. hemen azarlamak mi lazim.

Ben azarlamaya karşıyım zaten ki hiç birimiz adamın normal yaşamı nasıl bilemeyiz. Benim eşim kahvaltıyı bir tek hafta sonu ister oda 11 den 12 den önce değil... Çalışmıyor diye köle de değil. ama gün içinde uyusun. Kocana hizmet etmek zorundasın oda ekmek getirmek zorunda benim demek istediğim şu eğerki adam sorumluluklarını yapıyorsa kadında kocasına yapmak zorunda. her gün oyun oynamıyordur. hiç mi özelleri yok bu insanların illa vardır. kahvaltı hazırlamak hiç zor değil. insan istedikten sonra eşini sevdikten sonra karşılıklı herşeyi başarırlar.

bence burada bir yanlışlık var eşinizin bünyesi hatta kimsenin bünyesi hergün 3 saatlik uykuya dayanmaz. biraz siz abartıyor musunuz acaba ???

cnm üç saat değil yaklaşık 3 saat 55 dk:KK48: (6 da kalkıp 5 dk kahvaltı edip geri yatıp 7 de kalkıyormuş)

Tabi ki uğraşırsanız yaparsınız.

Eşiniz her akşam 8 olduğunda amuda kalkıp marş söyle dese de yeterince uğraşınca yaparsınız. Önemli olan bu mu?

Pragmatist olmak için eşim kolumdan rahatsız dense kolunu at gitsin diye tavsiye verebilecek insanlar var anladığım kadarıyla.

Bir insan 3 civarı yatıp 6 civarı kalkmak zorunda mıdır? İsterse 20 saat çalışsın isterse 3 hizmetçili olsun, kendi sağlığına ve keyfine zararlı bir şeyi, sırf eşinin keyfi için yapmak zorunda mıdır?

Çok çalışıp ama sabah yine de erkenden eşlerinize kahvaltı hazırladığınıza göre eşlerinizi el üstünde tutuyor, buna değdiğini düşünüyorsunuz, karşılığını görüyorsunuz yani bu konuya uygun bir örnek değilsiniz. Yok hayır bağırıp çağırıyor her şeyde ama ben yine de yapıyorum diyorsanız zaten iyi bir örnek değilsiniz.

Konu sahibi, sorun eşinizin anlayışsız olması ve tabi ki önemli bir durum. Hayatta belli şeyler vermeden belli şeyler alınamayacağını, ya erken yatmanızı kabul edeceğini ya da sabah kalkmamanıza ses çıkarmaması gerektiğini söyleyin. Ki siz sadece 15 dakika geç kalktığınızda kızmamasını istiyorsunuz, bunu da yapamıyorsa nasihata ihtiyacı olan kesinlikle eşiniz.

sabah bende sallama yapıyorum da, haşlama demlemeye benziyorsa öle yaparım diye düşünmüştüm.

2-3 saat uykunun yetmesi için bir şey yapıyor musunuz? 6 saat uyuyunca bile yetmiyor. ama çocukluktan beri uykuyu severim ben.

sizinki iyi geene bana 8 saat uyku bile yetmiyorrrr:KK43:
(iş yerinde uyukluyorum)

sizinki iyi geene bana 8 saat uyku bile yetmiyorrrr:KK43:
(iş yerinde uyukluyorum)

yetmiyor ki... bir süre sonra deli gibi uyumak zorunda kalıyorum... geç yatıp sabah hoplaya zıplaya kalkmak süper olurdu... hayatımda 1 kere dağda tatile gitmiştik, işte o zaman kanmıştı uykum. sabah hiç saat kurmadan 7 de uyandım. ve hiç uykum yoktu...

Tabi ki uğraşırsanız yaparsınız.

Eşiniz her akşam 8 olduğunda amuda kalkıp marş söyle dese de yeterince uğraşınca yaparsınız. Önemli olan bu mu?

Pragmatist olmak için eşim kolumdan rahatsız dense kolunu at gitsin diye tavsiye verebilecek insanlar var anladığım kadarıyla.

Bir insan 3 civarı yatıp 6 civarı kalkmak zorunda mıdır? İsterse 20 saat çalışsın isterse 3 hizmetçili olsun, kendi sağlığına ve keyfine zararlı bir şeyi, sırf eşinin keyfi için yapmak zorunda mıdır?

Çok çalışıp ama sabah yine de erkenden eşlerinize kahvaltı hazırladığınıza göre eşlerinizi el üstünde tutuyor, buna değdiğini düşünüyorsunuz, karşılığını görüyorsunuz yani bu konuya uygun bir örnek değilsiniz. Yok hayır bağırıp çağırıyor her şeyde ama ben yine de yapıyorum diyorsanız zaten iyi bir örnek değilsiniz.

Konu sahibi, sorun eşinizin anlayışsız olması ve tabi ki önemli bir durum. Hayatta belli şeyler vermeden belli şeyler alınamayacağını, ya erken yatmanızı kabul edeceğini ya da sabah kalkmamanıza ses çıkarmaması gerektiğini söyleyin. Ki siz sadece 15 dakika geç kalktığınızda kızmamasını istiyorsunuz, bunu da yapamıyorsa nasihata ihtiyacı olan kesinlikle eşiniz.

:KK9::KK9: kesinlikle haklısınız.... sonra o düşünceli kişilerin erkek çocukları oluyor. elin kızını üzüyor...

bebegin oldugu zaman daha da zor olacak
gece uykun bölünecek kalkması daha da zor olacak
bende sabah 6 da kalkarım eşimin kahvaltısını hazırlar geri yatarım çünkü
diş çıkaran gece gündüz sürekli mızırdayan kızım var
kolaylık olsun diye sabah tost yapacaksam ekmegi hazırlar makinenin içine koyar ocaga çay suyunu koyarım
sonra kızımın mamasını verir tostu makineden alır çayı demler geri yatar
saat çalınca eşimi kaldırırım
böyle yapmayı dene bide bakalım

Kettleda sıcak suyu kaynatıyorum sonra demliğin hem altına hemde çayın üstüne direk suyu koyuyorum tabi alt demliğe biraz daha soğuk su ilave ediyorum onun kaynama süresinde üstteki çayda çökmüş oluyor toplam 10dk gibi bi süre alıyo..

ben her zaman böyle demliyorum:KK48:

ya kızın derdi kalkıp kalkmamak değilki sırf yarım saat geç kalkdı diye azar işitmiş yani olacak şey değil yine işe yetişebilir beyfendi ama illa 6 da istiyor ne var buçukta yapsan. kahvltı yaptktan snra tekrar uyunurmu işe gtmeye yakın kalk ye çık garip bi adammış allh sabır versin hergün güzelce anlat kavga etme bakalım belki düzelir

anammm alt tarfı bi kahvaltı ya ne kadarda abartlmış ....bi çay koyacaksın peynir zeytin cay hazırlamak ne kadr zman alır ki allah askına taş çatlasın 15-20 dk ... hergün poğaca simit yemekten daha iyidir evinde yediğin....ben kocam istmese de hazırlıyorum kendim için kahvaltısız evden cıkamam o gün modum düşer cünkü .... ev hanımlarıda esine kahavltı hazırlayamayacaksa yazık valla bu devir erkeklerine

valla canım sorun kahvaltı değil sorun bu mantık... ben artık toplum olarak modernleşmeliyiz diye düşünüyorum. mesela bir gün de eşin kalkıp kahvaltımızı hazırlasa ne olur? madem 15-20 dklık bu kadar basit bir şey bir gün de o hazırlasın. yani önce kendimizi sıkacak kurallar yaratıyoruz sonra da bu kurallar çok sıkıcı diyoruz. canım isterse kalkar hazırlarım, uyumak istiyorsam uyurum. bir gün eşim hazırlar veya kahvaltı etmeden çıkar gider. bazen ikimiz birlikte dışarda kahvaltı ederiz. bunda sorun yaratacak insan bence hayatı çok basit görüyordur.
evlilik bana göre kadın yemek yapar, temzilik yapar erkek dışarda çalışır evde yan gelir yatar, kadın ona hizmet eder gibi birşey değil. böyle evlilikleri olan kadınlara üzülüyorum doğrusu... lütfen kendinizi bunlara mecbur hissetmeyin...

Ben calismiyorum ama esimin hic oyle dertleri olmadi uyanirsam gomlegini pantolonunu fln utulerim elimden geldigince kalkamassamda kendi yapar ustumu ortup cikar gider icimden geliyo boyle oluncada o mutlu olur diye bi şevk gelio onun icin ugrasasim geliyo eger kavga cikarsaydi hicbisi yapmiyosun diye cok farkli olurdu birazda boyle anlat arada bi musamna gostersin zaten seninde icinden gelir o demeden

herzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı??? :KK43: :KK43:
Var canım biz ikimiz de çalışıyoruz ve ben de sabah uykusuna düşkünüm.7de kalkıp kahvaltı hazırlamam gerekiyo ama ben 8e doğru kalkıp doğru işe gidiyorum o da aç aç gidiyo.Arada söyleniyo ama alıştı.Önceden poğaça ,tuzlu kurabiye v.s. yapıp yanına koyuyorum ama okulda çayla atıştırıyo :)

herzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı??? :KK43: :KK43:
amaaaan tek derdin bu olsun. kocanda ne saygisizmis kusurabakma hadi duygu somürüsü yapsa tmm da kavga ne alaka :D ozaman canimcim sen herseyi hazirla aksamdan sabah buzdolbndan cikarmasi kalsin bende hazirliyorum hamilelik beni biraz uykucu yapti süt ve biskuvi yiyor ve gidiyo hicde bisey demiyo hatta kalkamadim diye uzuluyorum..yazik kizzz ac gitmesinler bogc simit yenmez hergun :) sen erkenden yat ozaman kalkamiyorum yatmam.lazim de yat

Back
X