Evlilik Hakkında Her şey...

gel bebem gel ağlama kıyamam canım benim Şeniz

Şeniz ŞenizŞenizŞeniz

hayatım, onun için temellerini şimdiden atman lazım ama konuşarak değil arandaki mesafeyi hep koruyarak, sefkilin arada sana zarf atacaktır ilerleyen zamanlarda sende bişeylerin altını çiz mutlaka :jeyyar:

kızlaarrr ben geldim a.s.sm793 buldum seni evlenmeye mi niyetlendin buralardasın?:uhm:valla zor arkadaşlar zor bekar olanlar iki kere düşünüp evlensinler!...a.s

hoşgeldiiinnnn derinim kaydirigubbakcemile5
yok kuzum ne evlenmesi ortada fol yok yumurta yoookkk mirmirmirmir

kıyamaaammmmm :teselli::teselli:

selam hihoyyyt
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr a.s.
Rabbim gönlünüzden ne geciyosa ne istiyosanız versin inşallah :Saruboceq: :lepi:

sevgi kelebeği bence iyi düşüna.s insanlar değişmiyor kardeş:1no2: ama çok seviyorsan da ailesine katlanacaksın bi şekilde!herşeyi göze alıyorsan devam edeceksin!:teselli:
güzelleeer güzeli sm evlenme kız napcan evlenip :1no2:ayyy şimdi benimki gelecek mesela öğle yemeği hazırlayacağımcokacimcoook bi taraftan yazlıkları çıkardımhihoyyyt iş güç ee çocuk da varkaydirigubbakcemile2 kuduruğun teki hiç durmuyo Allahtan teyzem geldi yanıma da bahçede takılıyorlar ama anemi istiyorum diye sızlanmaya başladı yine:ecrin_bebek: tuvalette bile rahat edemiyorm valla!....:bbo:

yok derinim ben aklımı peynir ekmekle yemedim bunlar gibiii :jeyyar:

bekarlık sultanlık, bunlar daha bilmiyoooooo :roflol: :roflol: :roflol:

Canım iyi ölçüp tartman lazım bunu laf oldugunda annesi ve babasının tartısması olayında dile getirip ben çok panik olurum öyle tartısma vs bu bize yansımaz değil mi diye bildirmen lazım bide kız 28 yaşında oğlan daha ne bekliyonuz işi yokmu damadın

ahanda geldiler :bbo:çağırıyolar beni! hadi şunu doyurup göndereyim de görüşürüz!balböceğiii az kariyer yap ondan sopnra evlen valla yoksa olmuyo!:1no2:öpüyorum sizleriii...a.s.

balım yok işi o yüzden evleniyoz zati (ALLAH mı söyletti gı yalnış yazmışım evlenemiyoz olcaktı :))))))
bilmiyorum ya ama birdahaki kavgalarında ben patlarım söylim
benim psikolojim bozuldu ya ne ki bu
ayyy içim daralıyo yaa

Son düzenleme:
ahanda geldiler :bbo:çağırıyolar beni! hadi şunu doyurup göndereyim de görüşürüz!balböceğiii az kariyer yap ondan sopnra evlen valla yoksa olmuyo!:1no2:öpüyorum sizleriii...a.s.

hem onun hem benim okulumun bitmesini bekliyecez o şimdi burda üni okuyor bende seneye öss de iyi bir puan alırsam onun okı,ulu yazıcam inşallah :Saruboceq:

hem onun hem benim okulumun bitmesini bekliyecez o şimdi burda üni okuyor bende seneye öss de iyi bir puan alırsam onun okı,ulu yazıcam inşallah :Saruboceq:

sevgi kelebeği işini garanti altına alsın öncea.s bak hem senin zaten panik atağın falan varmış dara gelemezsin söyleyeyim!:1no2:
balböcüğüüüü ohooo senin işin çok uzunmuşCADIARZU daha canım ya!kolay gelsin!boşver hayatını yaşa düşünme çok!...

tşkler ederım kızlar
kımse zengun goca bul dıe dua etmemış amma :dilcikar:
waat ne öle dılcıkarmalar neyım

kelebenk sımdıden böle ıse sonrada daha kötu olmasın ben aıleye cok öenm verırım eğer aılesınde az sorun dahı olsa 1000 kez düşünüyorum ılk başlarda onemlı deıl der erkekler alım gülüm ama sonra hep anasının sozunde olurlar allah kolaylık versın haa bıde senınkı pasaklı demı:roflol:

hayrlı cumalar h geldın ortı işler nasıl sende ben dun buldum cipli bırını bugun gene gelcek:jeyyar:

hadı ya..ben dunaksam cıkamadım ortı..yogundum solemesı ayıp dedm geldıde..tamamen duygusaldım aksam..
hadı hayırlı olsun..ayarlada arkadası falan varsa benı kayırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…