Evlilik Hakkında Her şey...

sağol böcüğümde nasıl dicemki senin ailen böle ben korkuyom
düşündürüyo istemem böle şeyler diyem
senağlama

la ben şimcik sevmiyomki hani tırsıyomya
benneyaptımki

ama ya ondakı askı baskasında bulamazsa..
ben aska cok ınanıyom ya..aytnı askı baskasında bulamamk cok kotu olur..
ama bo9lesıde zor ..nasıp ya allah yoluna koyar

heh çok güzel bir konuya parmak bastın
valla çok zor
ay bilmim bilmim
:çok üzgünüm:

:1closedeyes: valla ben yaşadımya ayrılık acısını tarıfı yok ınan :çok üzgünüm: hala yüzüğüm varmış gıbı hıssedıyorum parmağımda hele yazın iz kalmıştı bıde aılesı melek gıbıydı yemın ederım cok ıyılerdı ben babası anası ıle konustuğumda ağlamadan duramazlar cok severlerdı kısmet deılmış demek benımkınınde ağzı var dılı yoktu ama noldu bılmıyom:çok üzgünüm:

ilk defa adam akıllı konustun takdir ediyorum seni :roflol:
kelebenk iyi düşün taşın bak ne parası var ne huzuru bir aşk var o da yetmez be anacıgım senağlama
her zmnkı halım :1closedeyes:

kelebenk bugun konusmazsan yarın cok gec olur tatlım sıze bısey anlatcam ama ağlamayın -tatlicadiarzu-

valla senınkıde cok karısık kelebek yav
ne desemkı bılemıyom
allah yoluna koyar sen duya devam et:teselli:

madem herşey yolundaydı hakkaten nedne bitti o zaman :uhm:

ben temmuzda ayrıldım ağustos nışandı neyse ıst olmak ıstemedım hergun onu dusunmek ısteemdım memlekete gıttım nışan tarıhı gelırken yanıma bı teyze oturdu cok sıck kanlı neysem oğlu kız kacrmış kız doğuluymuş basları belaya gırmeden atlatmıslar ama cok çile cekmısler benıde uzgun gorunce anlt dedı anlattmaya basladım
sonuna bana dedıkı eğer sevıyorsan hıcbısey düşünme nerden bılıyorsun ondan sonra gelenın senı sevdığını senden evlenınce ayrılmıyca falan kafam cok takmıştım acep ayrıldık ama ondan sonra mutlu olabılır mıydık :çok üzgünüm:

noluyoooo len burda....
üzülme böcüğümm hersey kısmet balım yaaa zman ne gösterir bellı olmaz kı annem yaa:çok üzgünüm:

madem herşey yolundaydı hakkaten nedne bitti o zaman :uhm:

selın h geldın cnm

bende bılmıyorumkı o benı nerde gorurse gorsun kımseye aldırıs etmeden sarılır ve ağlardı sonuna kadrda öle oldu :çok üzgünüm: bende bılmıyorum yanı ve kımseyı ıstemıyorum ondan başka

aynı dusunceler bendede var bocuk
sevgı kolay bulnmuyo..
bende hep onu dusunuyom acaba sonrasında mutlu olucezmı

ama sen nıye nısanı attın ya anladısm arap olım

bende ya senağlama

senınkı duruyo demı soz nısan olmadı..
bıde benı dusun adam nısanlandı..
hemde aılesın zoruyla
hala aklımda valla yapcak bıse yok
allah bıze onlar nasıp degılse unuttrsun
uzulme sende

ben sözluydum cnm yüzük attık yanı herkes bılıyodu hatta hala cd saklıyom gızlıce ızlıyom -tatlicadiarzu-
benımkı duruyo aılesı onu red ettı benden baskasını ıstemedıklerı ıcın oda benden baskasını ıstemez herhal ama duysam dunyam yıkılırr ya dusunmesı bılem kötu :çok üzgünüm:
:

aynı dusunceler bendede var bocuk
sevgı kolay bulnmuyo..
bende hep onu dusunuyom acaba sonrasında mutlu olucezmı

ama sen nıye nısanı attın ya anladısm arap olım

ben bıle anlamadımkı -tatlicadiarzu- boşver
bız ayrıldık 2 3 ay gızlıce gorustuk :jeyyar: ama ellerımıze dokunmaya korktuk bırı gorur dıe oysakı onceden

ben bıle anlamadımkı -tatlicadiarzu- boşver
bız ayrıldık 2 3 ay gızlıce gorustuk :jeyyar: ama ellerımıze dokunmaya korktuk bırı gorur dıe oysakı onceden

allah allah ya
belkı zaman vardır kavusmnız ıcın
gereksız bı ayrılık olmus..tobe tobe

ınsallah ole bıse hıc bızaman duymassın cok agır gelıyo ınsanasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…