ebru laa kafa karıstırmıyom ben mantıkl olmak lazım evlılıklerde ben şahsen aılesıne cok onemm verırım haa kelebenk derkı yaparım olsun sevyom kocam olcak ınsanı aılesıde sorun olmas kendı bılır ama 2 ayda bı buyuk kavga olan evden kaynanasıda pasaklıymış zatı pek hayr gelmes gene kendı bılır
ben cevremde cok gordum öle evlenene kadr oldu dıyıp sonra aılesını dınleyen erkek cnm arkdasıma bı uyarı sadece
sonra onu derdım varda gormek ıstememsen aşkınla bı konus
hee dogru dıyon bocuk pek mantıklı gordum senı..
aslında benım ıcınde aıle cok onemlı..
yanı maddıyattan zıyade..ınsanlıkları gecımlerı..temızlıgı..
zor ıs bunlar ortı...
ama ınsan sevınce hersey guzel olcak gınbı goruyo ya nebılım
ama ya ondakı askı baskasında bulamazsa..
ben aska cok ınanıyom ya..aytnı askı baskasında bulamamk cok kotu olur..
ama bo9lesıde zor ..nasıp ya allah yoluna koyar
hee dogru dıyon bocuk pek mantıklı gordum senı..
aslında benım ıcınde aıle cok onemlı..
yanı maddıyattan zıyade..ınsanlıkları gecımlerı..temızlıgı..
zor ıs bunlar ortı...
ama ınsan sevınce hersey guzel olcak gınbı goruyo ya nebılım
her zmnkı halım :1closedeyes:ilk defa adam akıllı konustun takdir ediyorum seni :roflol:
kelebenk iyi düşün taşın bak ne parası var ne huzuru bir aşk var o da yetmez be anacıgım senağlama
la ben şimcik sevmiyomki hani tırsıyomya benneyaptımki
kızzz ebru sizin oraya gelcem işte :roflol:
sağol böcüğümde nasıl dicemki senin ailen böle ben korkuyom
düşündürüyo istemem böle şeyler diyem senağlama
la ben şimcik sevmiyomki hani tırsıyomya benneyaptımki
heh çok güzel bir konuya parmak bastın
valla çok zor
ay bilmim bilmim :çok üzgünüm:
kelebenk bugun konusmazsan yarın cok gec olur tatlım sıze bısey anlatcam ama ağlamayın -tatlicadiarzu-
:1closedeyes: valla ben yaşadımya ayrılık acısını tarıfı yok ınan :çok üzgünüm: hala yüzüğüm varmış gıbı hıssedıyorum parmağımda hele yazın iz kalmıştı bıde aılesı melek gıbıydı yemın ederım cok ıyılerdı ben babası anası ıle konustuğumda ağlamadan duramazlar cok severlerdı kısmet deılmış demek benımkınınde ağzı var dılı yoktu ama noldu bılmıyom:çok üzgünüm:
bocuk anlatma ya valla uzuluyom
neden bıttısızın ya
benımkıde cok ıyıdı ya
hala aklımda valla napıyım..ellerın olsada
bu ısler nasıp ısı zamanı gelmeden bıse olmuyo
belkıde hakımızda hayırlı olan bu bıleıyoz ıste
sevmiyonmu :1shok:
doğru oku nan :mymeka:
ebrum demişya
insan sevince görmüyo bişi diye
bende diyomki ben şimdi tırsıyomya
sevmiyormu oluyorum diyom
anadınmı daha detaylı anlatımmi
:1closedeyes: valla ben yaşadımya ayrılık acısını tarıfı yok ınan :çok üzgünüm: hala yüzüğüm varmış gıbı hıssedıyorum parmağımda hele yazın iz kalmıştı bıde aılesı melek gıbıydı yemın ederım cok ıyılerdı ben babası anası ıle konustuğumda ağlamadan duramazlar cok severlerdı kısmet deılmış demek benımkınınde ağzı var dılı yoktu ama noldu bılmıyom:çok üzgünüm:
her zmnkı halım :1closedeyes:
bekliyorum
madem herşey yolundaydı hakkaten nedne bitti o zaman :uhm:
ben temmuzda ayrıldım ağustos nışandıneyse ıst olmak ıstemedım hergun onu dusunmek ısteemdım memlekete gıttım nışan tarıhı gelırken yanıma bı teyze oturdu cok sıck kanlı neysem oğlu kız kacrmış kız doğuluymuş basları belaya gırmeden atlatmıslar ama cok çile cekmısler benıde uzgun gorunce anlt dedı anlattmaya basladım
sonuna bana dedıkı eğer sevıyorsan hıcbısey düşünme nerden bılıyorsun ondan sonra gelenın senı sevdığını senden evlenınce ayrılmıyca falan kafam cok takmıştım acep ayrıldık ama ondan sonra mutlu olabılır mıydık :çok üzgünüm:
selın h geldın cnm
bende bılmıyorumkı o benı nerde gorurse gorsun kımseye aldırıs etmeden sarılır ve ağlardı sonuna kadrda öle oldu :çok üzgünüm: bende bılmıyorum yanı ve kımseyı ıstemıyorum ondan başka
bende ya senağlama
senınkı duruyo demı soz nısan olmadı..
bıde benı dusun adam nısanlandı..
hemde aılesın zoruyla
hala aklımda valla yapcak bıse yok
allah bıze onlar nasıp degılse unuttrsun
uzulme sende
aynı dusunceler bendede var bocuk
sevgı kolay bulnmuyo..
bende hep onu dusunuyom acaba sonrasında mutlu olucezmı
ama sen nıye nısanı attın ya anladısm arap olım
ben bıle anlamadımkı -tatlicadiarzu- boşver
bız ayrıldık 2 3 ay gızlıce gorustuk :jeyyar: ama ellerımıze dokunmaya korktuk bırı gorur dıe oysakı onceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?