- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
allah allah ya
belkı zaman vardır kavusmnız ıcın
gereksız bı ayrılık olmus..tobe tobe
ınsallah ole bıse hıc bızaman duymassın cok agır gelıyo ınsanasenağlama
çok sinirliyim niye böyleyim
herşeyi büyütüp kafaya takıyorm
anında sinirleniyorum şu an yalnız kalsam
nasıl ağlarım
anlamıyo beni ya anlamıyo öküz işte öküzün önde gideni
hayatın gerçeklerini görmüyomu hala
bir an parlıyo tmm diyorum bu sefer çabalıycak
ama yok poossss sönüyo çıldırcam
yeter artık ya yeter onuda ben anlamıyorum zaten anlamıyorum
ne düşünüyo kafasında ne var
ALLAHIm sen benim aklıma mükayet ol
ben temmuzda ayrıldım ağustos nışandıneyse ıst olmak ıstemedım hergun onu dusunmek ısteemdım memlekete gıttım nışan tarıhı gelırken yanıma bı teyze oturdu cok sıck kanlı neysem oğlu kız kacrmış kız doğuluymuş basları belaya gırmeden atlatmıslar ama cok çile cekmısler benıde uzgun gorunce anlt dedı anlattmaya basladım
sonuna bana dedıkı eğer sevıyorsan hıcbısey düşünme nerden bılıyorsun ondan sonra gelenın senı sevdığını senden evlenınce ayrılmıyca falan kafam cok takmıştım acep ayrıldık ama ondan sonra mutlu olabılır mıydık :çok üzgünüm:
selın h geldın cnm
bende bılmıyorumkı o benı nerde gorurse gorsun kımseye aldırıs etmeden sarılır ve ağlardı sonuna kadrda öle oldu :çok üzgünüm: bende bılmıyorum yanı ve kımseyı ıstemıyorum ondan başka
ne gerekçeyle ne diyip ayrıldınız hala anlamadım sövecem şidi :mymeka:
kelebenk sabırlı ol cnm ve konuş anlamıyrsa vur kafasına:mymeka:
benım ortı kactı mı la nerde
velved amın dıom baska bısı demıyom ınş hayrlısı olsun bıde o olursa deme keyfıme
Ailesi onu reddetiğine göre o vazgeçmi baskasına mı gitmiş nedir yani :uhm:ben sözluydum cnm yüzük attık yanı herkes bılıyodu hatta hala cd saklıyom gızlıce ızlıyom -tatlicadiarzu-
benımkı duruyo aılesı onu red ettı benden baskasını ıstemedıklerı ıcınoda benden baskasını ıstemez herhal ama duysam dunyam yıkılırr ya dusunmesı bılem kötu :çok üzgünüm: :
çok sinirliyim niye böyleyim
herşeyi büyütüp kafaya takıyorm
anında sinirleniyorum şu an yalnız kalsam
nasıl ağlarım
anlamıyo beni ya anlamıyo öküz işte öküzün önde gideni
hayatın gerçeklerini görmüyomu hala
bir an parlıyo tmm diyorum bu sefer çabalıycak
ama yok poossss sönüyo çıldırcam
yeter artık ya yeter onuda ben anlamıyorum zaten anlamıyorum
ne düşünüyo kafasında ne var
ALLAHIm sen benim aklıma mükayet ol
benım ablam ve yengem yuzunden oldu
Ailesi onu reddetiğine göre o vazgeçmi baskasına mı gitmiş nedir yani :uhm:
canım seninle aynı durumda oldugum oluo bazen umursamaz vurdumduymaz bu erkekler bir bakıyorsun ilgi alak süper bir bakıyorsun taktığı yok :mymeka:
ilgi alakasını geçtim artık
ben iş konusunda çok sıkıldım
bir bakıyorum parlıyo şöyle böyle ne olursa yapcam diyo
2.gün fossss gitti o adam
ALLAH bilir diyo anca ya tmm da ALLAH sen evde otur ben sana işini önüne mi getircem diyo
sen çabalıycaksın gerekirse sokak sokak arıycaksın olur yada olmaz orasını ALLAH bilir
hayırlı kısmetini önüne çıkarır ama oturmakla olmaz
1 gün çıkıyo 2 gün çıkıyo 3 gün çıkıyo 4 .gün bitti iş yok
ailesi mevzu olunca mecburum artık iş bulmam lazım diyo hemen kollar sıvanıyo
ne olursa çalışcam diyo
bize gelince kısmet ne zamansa o zaman ne bu şimdi ayy çok sinirliyim yaaa
suan yok hatta bayadır yok 5 aydr falan en son bı yerde gorusduk cafede sonra kaynımlar geldı oturduk konustuk cok mutlu oldular bızı gorunce sonra kayınbabamı aramıslar oda hemen benı aradı ağlayarak öle ıste sonra aılem ıstemedığı ıcn unutmaya karar verdık bırbımızı yapabılcez mı bılmıyom :çok üzgünüm:balım görüşüyonmu sen onunla irtibatın varmı yanii :uhm:
Ailesi onu reddetiğine göre o vazgeçmi baskasına mı gitmiş nedir yani :uhm:
canım seninle aynı durumda oldugum oluo bazen umursamaz vurdumduymaz bu erkekler bir bakıyorsun ilgi alak süper bir bakıyorsun taktığı yok :mymeka:
suan yok hatta bayadır yok 5 aydr falan en son bı yerde gorusduk cafede sonra kaynımlar geldı oturduk konustuk cok mutlu oldular bızı gorunce sonra kayınbabamı aramıslar oda hemen benı aradı ağlayarak öle ıste sonra aılem ıstemedığı ıcn unutmaya karar verdık bırbımızı yapabılcez mı bılmıyom :çok üzgünüm:
yok na bız ayrıldık ya babası ona dedı ondan baskasını asla ıstemem(benden yanı)o gelınım benım dunyada ve ahırete sende benım evladım deılsın bundan sonra o kızı alıp gelmedığın surece falan dedı babasıyla 1 yıldr gorusmuo ben gorustuğüm ıcn aılesıyle bılıyorum coğu seyı cok ağlıyoruz yaa allahım onlarıda cok sevıyorum köyde yasıyorlar hıc gelırı yok 3 cocuk okutuyo adam kaynanam ıse kendı halınde köy kadını ama köylum ınsanı baska yaa saf duygularıyla ınsanı sevıyorlar :asigim:
istese bir çok yerde çalışabilir yani bir sürü sınavlar oluyor eleman almak için 28 yaşında kazık kadar herif olmuş püh sen nerden buldun lan bunu :mymeka:lise canım
kelebenk sabırlı ol cnm ve konuş anlamıyrsa vur kafasına:mymeka:
benım ortı kactı mı la nerde
velved amın dıom baska bısı demıyom ınş hayrlısı olsun bıde o olursa deme keyfıme
suan yok hatta bayadır yok 5 aydr falan en son bı yerde gorusduk cafede sonra kaynımlar geldı oturduk konustuk cok mutlu oldular bızı gorunce sonra kayınbabamı aramıslar oda hemen benı aradı ağlayarak öle ıste sonra aılem ıstemedığı ıcn unutmaya karar verdık bırbımızı yapabılcez mı bılmıyom :çok üzgünüm:
yok na bız ayrıldık ya babası ona dedı ondan baskasını asla ıstemem(benden yanı)o gelınım benım dunyada ve ahırete sende benım evladım deılsın bundan sonra o kızı alıp gelmedığın surece falan dedı babasıyla 1 yıldr gorusmuo ben gorustuğüm ıcn aılesıyle bılıyorum coğu seyı cok ağlıyoruz yaa allahım onlarıda cok sevıyorum köyde yasıyorlar hıc gelırı yok 3 cocuk okutuyo adam kaynanam ıse kendı halınde köy kadını ama köylum ınsanı baska yaa saf duygularıyla ınsanı sevıyorlar :asigim:
lise canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?